Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Echo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: Ismeretlen, de kinézetre 19

Külső leírás: Vékony, törékeny lány, csinos babás arccal. Hosszú fehér haja fenékig, még annál is kicsivel lejjebb ér, de térdig nem. Frufruja nem takarja csodás zöld szemeit. Haját ritkán fogja össze, csak csattokat tesz bele, melyek hol masnisak, hol virágosak. Formás idomai vannak, melyeket gyakran kissé bővebb ruhákkal takar. Öltözködése kissé gyermeki, vagy épp babás, lolita. Sokszor csak néz maga elé, de mosolyogni is szokott. Sminkjei olykor feltűnőek, másabbak a megszokotnál. Gyakran kap tetoválás szerű jeleket is. Ha posztereken, vagy plakátokon ábrázolják mindig babaként teszi azt az emberek.

Jellem: Csendes lány és kissé butácska. Annyit tud mint egy gyermek és úgy is viszonyul a világhoz. Jó kedve van, boldog lány, aki sose tud unatkozni. Viszont keveset tud a világról és még kevesebbet a szabályokból. Gyermeki naivítással is rendelkezik. Nem tudja, hogy vannak olyan személyek akiktől félnie kellene. Félelem érzete se annyira erős. Tudatlan, kicsit ostobácska, ami abból adódik sose tanították meg neki amit kellene. Csak arról vannak ismeretei amit megtapasztalt már. Szégyenérzete sincs, átsétál meztelenül a szobán, hogy felöltözhessen és nem zavarja ki látja. Néha tényleg úgy tud viselkedni mint egy éves gyerek. Kiváncsi természet, de empatikus. Szófogadó lány és imád kérdezgetni, új dolgokat tanulni.

Élettörténet: Nem sokat tudni életéről újjá születése elöttről. Azomban ami biztos, hogy ugyanolyan ember volt mint bárki más, míg egy tudos el nem "rabolta". A lány mindigis jobb életre vágyott amit a férfi meg is adott neki. Egy genetikai furcsa kísérletnek köszönhetően a lány összes emléke törlődött, olyan lett mint egy tökéletes baba. Egy baba aki a tudos elképzelései szerint boldogságot és életkedvet vihet az életunt világba. Tökéletesnek tartotta, a nagy sikernek és további lányokat akart csinálni akik pont olyanok mint az ő drága Echo-ja. Ám a lányt elrabolták, így a nagy terv is szerte foszlott minden reménnyel együtt. Bár voltak kiinduló pontjai újabb lányokhoz, de a másik kettő már nem olyan volt mint Echo. Hasonlóak az igaz, de nem az az igazi tökéletesség. Ám a feladat elvégzéséhez mégis megfeleltek, Echo-t pedig "eltemette". Hisz a lány egyedül, más környezetben nem lett volna szerinte életképes, az elrablói halálra ítélték. De Echo-ban mégis felébredt némi ösztön, hiszen megszökött és igenis bebizonyította, hogy életképes. Egy férfi maga mellé vette, gondját viselte és hamar rájött mennyi pénzre tehet szert a lány által. Mára már Echo híres énekes, táncos és millióan rajonganak érte. Alkotója viszont erről mit sem tud. Echo pedig még maga sem tudja de folyton haza vágyódik, hiszen messzire elkerült otthonától.

Hobby: énekelni, táncolni, játszótéren hintázni, zenét hallagtni, új dolgokat tanulni

Foglalkozás: énekes, táncos, modell

Extrák: egy kísérlet eredménye * mindenki azt hiszi festik haját pedig nem, a kísérlet óta ő ilyen * nem tudja mi az a szerelem, mit jelent zavarban lenni * nem tud sírni, sem szomorú lenni, de tudja mi az * sokszor álmodik egy helyről és oda vágyik, mert érzi ott az otthona * küldetésével nincs tisztában, mégis azt az utat járja

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).