Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Euf Ónia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 248

Külső leírás: Nyurgóéknál teljes átlagos magassággal rendelkezik. Hosszú, derékig érő, rakoncátlan barna haja örökké a szemébe lóg és mindig összegubancolódik. Sötétkék szemei furcsa kontrasztot alkotnak naptól cserzett, lágy bőrével. Szárnyai magasságához igazodva nagyok és erősek. Rokonaikhoz, a minyurgókhoz hasonlóan, szárnyuk jelzik nemzőképességük, illetve állapotuk. A színek és jelentéseik teljesen megegyeznek, tehát a kék a még meg nem határozott identitásúaké, zöld a nemzőké, arany a szülőké. Nos itt kezdődnek a problémák, mivel Euf szárnyai feketék. Először valami betegségre gyanakodtak, de mivel nem találtak semmit elfogadták fekete nyurgójukat és mára már valami legendaszerűség alakult ki körülötte. Mindig is jó testfelépítésű volt. Hasfala izmos, karjai erősek és előszeretettel mutogatja őket. Legtöbbször díszes páncélt hord vállán és karján, míg mellkasát szabadon hagyja és általában lenge nadrágokban jár. Mellkasának bal oldalán ősi nyurgó motívum található, amit csak különleges nyurgók kaphattak meg az idők folyamán. Páncélja és fegyverei jelzik munkáját, hogy ő egy phrasecio, tehát mondatvadász. A phraseciok azon ritka nyurgók, akik képesek szómágiát használni, ezáltal vadászatukhoz fegyvereket megidézni. Az ő fegyverei egy karmos vaskesztyűje és egy kard.

Jellem: Határozott, erős jellem. Mindig tudja mit akar és ha meglát egy szép, különleges mondatot, azonnal ráveti magát. Hamar tűzbe jön és nehéz lecsillapítani, legyen szó akár lelkesedésről vagy dühről. Egyrészt emiatt is nagyon harcias jellem, ami igazán jól jön sok kitartást igénylő munkájához. Azonban a hozzá közelállókkal szemben mindig végtelen nyugalommal és türelemmel viseltet. Imádja a különlegesen szép hangzású mondatokat, amikben fellelhetőek a ritkán használt vagy rég elfeledett szavak, de még a különleges nem megszokott mondatokra is nagyon szívesen vadászik. Az ilyen, általában versből szökött mondatokat azonban nincs szíve se levadászni, ezért csak elgyönyörködik bennük. Mindig is sokat álmodozott a minyurgókról, azokról a fura, teszetosza lényekről, amiket szülei meseként olvastak fel neki könyvből. Úgy gondolja, hogy a minyurgók még mindig léteznek, holott ezt az ötletet, feltevést a nyurgók csípőből elutasítják. Azért érdeklődik annyira a minyurgók iránt, mert ha a minyurgók szavakkal foglalkoznak, akkor a mondatok is biztos tőlük erednek. Minden vágya megismerkedni pár minyurgóval és kikérdezni őket.

Élettörténet: Édesapja ősi nyurgó családból származik, a phrasetiok parancsnoka volt. Igen nemes feladat phrasetionak lenni, mivel ők vadásszák le azokat a mondatokat, amivel minden nyurgó táplálkozik. Édesanyja egyszerű írásjelszövő, kedves, türelmes, gondos asszony. Amikor pici fiúk megszületett nagyon megijedtek, hogy fekete szárnyai vannak, de mivel makk egészségesnek titulálták, ezért megnyugodtak. Azóta egyfajta mondakör épült Euf köré, hogy ő biztos valamilyen kiválasztott, bár ő ezt a maga részéről ostobaságnak tartja. Sosem kellett azon gondolkodnia, hogy mi legyen, egyszerűen tudta, hogy ő is apja nyomdokaiba akar lépni és phraseito lesz. Ez könnyedén ment neki, egyrészt mindenben megfelelt, másrészt szárnyai miatt is előnyben részesítették. Társ után nem nagyon nézett még, mert szeret egyedül barangolni és vadászgatni, meg nemigazán hiányzik neki más nyurgók társasága. Egyedül macskáját képes hosszabb távon megtűrni maga mellett, akit még az egyik vadászút során mentett meg egy agresszív, vérengző mondattól. A macska azóta is vele van és segít neki kiszimatolni a mondatok búvóhelyeit. Már annyira jó vadásszá vált az évek során, hogy már az új parancsnok közvetlen felügyelete alatt dolgozhat, majdhogynem teljesen szabadon és már csak pár lépés választja el attól, hogy ő legyen a következő parancsnok.

Hobby: kedvenc mondatokkal való játszadozás

Foglalkozás: phrasetio

Extrák: *ef-chan minyurgójának, Morf Émának **Minyurgóék világa Ef-chan és Rauko birodalma, felhasználási engedélyért náluk lehet kopogtatni. ***van egy fekete macskája, akit Szinekdochénak nevezett el

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 02.

Módosítva: 2012. 06. 02. 23:03:38
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).