Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hemin Mitokori
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 20

Külső leírás: Kellemes megjelenésű fiatalember. Méreteiben teljesen átlagos, 181 centi, 67kg. Haja érdekesen szürkés színű, pedig még nem őszül, hogy amiatt tűnne ilyennek, egyszerűen csak valamiért ilyenre sikeredett, úgy tartják, igazából pigmenthiányos kissé, és azért, őt nem zavarja, így nagyon nem is foglalkozik az okokkal. Szemei is szürkéskékek, amelyek harmonikusan egészítik ki a ráadásul szándékosan hosszúra megnövesztett haja okozta enyhe megilletődöttséget. Szereti a lazább ruhákat, de nem veti meg az inget és a bársonynadrágot sem, főleg, hogy ilyenkor vagány öveket és nyakkendőt is hordhat, amit ő személy szerint kifejezetten imád, főleg, ha kicsit lazán hagyhatja, mert szerinte jól áll neki, ha első ránézésre kicsit hanyagnak tűnik az öltözéke, mert bár akár hivatalosan is lehet öltözve, az, hogy kissé rendezetlennek tűnik, kedvessé és barátságosabbá teszi. Azzal már nem foglalkozik, hogy szétszórtabbá és nemtörődömebbé, kevésbé megbízhatóvá is válik ugyanekkor. Sosincs rajta semmi feltűnőbb kiegészítő, nem szereti a nyakláncokat, gyűrűket, fülbevalókat, egyedül a hajgumikkal tesz kivételt, de ott is általában a sima és fiús, egyszínű darabokat. Emellett néha otthon hullámcsattal tűzi félre rakoncátlankodó tincseit, ha állatai körében csinál valami olyat, amiben aggatná.

Jellem: Önmagát roppant egyszerűnek, szerethetőnek és barátságosnak tartó figura, akiben nagy fokú kitartás van. Nagyjából a dolog helytálló, épp csak a kitartása megy sokszor idegtépő irányba, mert az állatok miatt mániája, hogy az elutasító, zárkózott emberek valójában csak félénkek, és meg kell őket szelídíteni, s ilyen tekintetben Kisherceg-effektusban szenved, és addig jár a kiszemelt nyakára, míg az meg nem szokja és el nem fogadja az. Ebből kicsit következik is, hogy szereti beleártani magát mások életébe, persze nem azzal, hogy halálra kérdezgeti őket, kifaggatva életük minden részletéről őket, egyszerűen nem tudja elképzelni, emiatt elhinni sem, hogy az ember, mint társas lény, képes valóban előnyben részesíteni a magányt az emberi társasággal szemben. Teszi ezt annak ellenére, hogy mivel kisebb falun nőtt fel, a nagyobb városokban egyenesen tömegiszonya tud lenni, és szereti kizárni a felesleges lármát amit a városi népség produkál. Állatai körében ilyen gond nincs, nem tudna annyi nagytestű kutya születni a birtokra, és olyan nagyra nőni, hogy ne tűrje, sőt egyenesen imádja, mikor játszik velük és maguk alá temetik, vidám csaholással, s az sem zavarja, ha megrágcsálják, esetleg megharapják közben. Bár nem tagadja, azt szereti a legjobban, míg még kicsik a szőrgombócok, ahogy azt sem tagadja, azt szereti bennük, hogy nemcsak ragaszkodók, de puhák, és melegek is, olyan szőrösek, jó hozzájuk bújni, és nem kell attól tartania az embernek, hogy félreértik, nem úgy, mint az emberek. Mert a szülők zavarban érzik maguk, ha hozzájuk bújsz, a haverjaid buzinak néznek, a lányok meg azt hiszik, nyomulsz rájuk. Pedig Hemin kifejezetten szereti az érintéseket, és imád bújni. Ahogy szeret mélázni is, bámulva a fellegeket, járni a természetet, ücsörögni friss füvű legelőkön, barangolni az erdők sűrűjében, s a maga egyszerű módján, olcsón és kötöttségek nélkül élvezni az életet. S megmutatni ezt másoknak is akár, a lényeg, hogy egyszerre ne legyenek többen a másik, mint hárman-négyen, hogy még tudjon mindenkire figyelni, s még mindenki gesztusait szemmel tarthassa, s legyen ereje szórakoztatni őket, mosolyt csalva az arcukra. Ugyanis azért nem szereti a tömeget, mert nem tudja kezelni, nem tud annyifelé figyelni, s olyankor úgy érzi, nem képes másoknak segítséget nyújtani, amely megkezdi belülről, és lehangolja teljesen. Bár tény, lehangolja a tehetetlenség akkor is, ha csak egy személlyel áll szemben, mert valahogy szüksége van arra, hogy másokkal jót tegyen, de ha csak egy emberről van szó, van ideje gondolkodni, kiismerni, a nyakára járni, törődni vele, s - hiszi - megtalálni a módot, hogy végül mégiscsak segítsen.

Élettörténet: Egy állatorvos apa és egy állattenyésztéssel foglalkozó anya második gyermeke. Testvére szintén állatorvosnak készül, s jelenleg nem tartózkodik sokat otthon, egyetemre jár ő is, bár lassan végez, míg Hemin csak nemrég kezdett bele saját választott szakmájába. Teljesen átlagos gyermek volt, s már akkor is jókedélyű, vidám és barátságos volt, s mindig sok barát vette körül, ahogy a kutyákkal már akkor is imádott bohóckodni és még jobban imádta “nyúzni” őket, játszva velük. Emiatt már gyerekként tudta, hogy ő a családi vállalkozás ezen ágát szeretné tovább vinni. Bár tény, nem szereti a különböző tenyésztői versenyeket, pedig anélkül azért nem feltétlen annyira jövedelmező szakma, hogy erre építeni lehessen, de ez őt sosem zavarta, valahogy úgy érzi, menne neki, még akkor is, ha szűkösen kellene kihoznia a saját maga ellátását. Végtére is a nyalóka még mindig egész olcsó, és ha az van, akkor minden happy, enni minek. Így igazából az, hogy jelentkezett mezőgazdásznak, jobbára csak szülei kívánalma volt, és nem valódi érdeklődése, de belátta ő is, valami kell, hogy legyen a kezében, ha megszorulna. A családi fészekből viszont nem akart kirepülni, magára hagyva a kutyusokat, akikhez annyira ragaszkodik, így csak levelezőre iratkozott, egyébként sem való neki a város, ő a vidék szabadságában, lustaságában, nyugodtságában, ráérősségében és kötetlenségében érzi igazán teljesnek magát, s itt is fogja mindig otthon érezni magát, nem is vágyik semerre. Hiszen mindene megvan, amit szeretne, jobbára. Mert azért egy dolog nagyon hiányzik az életéből: a lelkitársa, aki szeretné, és akit viszont szerethetne. De hova sietni, hisz még csak húsz éves, aggódó szüleinek mindig azt feleli, még bőven előtte az egész világ, hogy családot alapíthasson, megtalálva az igazit.

Hobby: állatok, természetjárás, önkéntes lelkisegély-szolgáltatás (mert imád lelki szemetesláda lenni)

Foglalkozás: állattenyésztő valamint levelező szakon egyetemista

Extrák: Mivel utálja a város zajait, ha nagyobb tömegbe megy, mindig visz magával fülhallgatót és mp3 lejátszót. * Mindig van nála nyalóka, egyszerűen imádja, és miért vonná meg magától a jót? Környezete egyébként szereti is meg nem is eme szokását, mert állítólag olyan erotikusan képes teljesen önfeledten eljátszogatni a kis színes, ízes gömböcskékkel, hogy még annak is perverz gondolatok fordulhatnak meg a fejében, akinek egyébként nincs hajlama rá * Nagy állatbarát, de ugyanakkor az embereket is kedveli és szeret újabb és újabb nézőpontokat felfedezni más emberek révén. Imád társalogni, még akár a lehető legunalmasabb és legszemélytelenebb témákról is, mert az emberek többsége már ezzel is árul el magáról sok mindent, mert mindenki mást emel ki, mindenki mást lát fontosnak, s emiatt mindenki kicsit más benyomást tesz, ha igazán figyel rájuk a beszélgetőpartner, és Hemin szeret figyelni. * Foglalt.

Képinfo: U-ji (http://)

Engedélyezve: 2012. 06. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).