Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kassidy Fawn
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 25

Külső leírás: Hosszú barna haja van, amit kibontva szokott hordani, mert így adja ki a teljes szépségét. Mandulavágású szemei nagyon sötétbarnák, amik olykor már feketének látszanak. Bársonyos és puha bőre van. Hófehér arca egy fajta porcelán baba kinézetet ad neki, amitől csak még jobban ragadnak rá a pasik. Közepes magassága van. Nem szokott magas sarkút hordani, csak ritka alkalmakkor.

Jellem: Nagyon mosolygós és kedves, na meg türelmes, mivel a betegekhez ez kell. Ám egy fajta makacsság és határozottság is van benne, mert csak szimpla kedvességgel a kicsiknél nem tudná elérni, hogy azt tegyék, amit mond, vagy éppen kér tőlük. Ám nem szereti azokat, akik nagyon beképzeltek és túl sokat képzelnek magukról. Az a véleménye, hogy ha valaki már jó abban, amit csinál, ne dörgölje mások orra alá, meg attól még lehetne visszafogottabb, na meg másokkal is figyelmes.

Élettörténet: Átlagos családban nevelkedett. Szülei nagyon szerették és már mái napig jó kapcsolatot ápol velünk, pontosan úgy, mint fivéreivel és húgocskájával. Két idősebb fiú testvére van és egy húga. Nagyon szeret velük lenni, így amikor családi találkozó van, akkor minden lehetőséget meg ragadnak, hogy beszélgessenek. Kassy mióta elvégezte a főiskolát és elkezdett dolgozni külön költözött szüleitől, hogy ne legyen a nyakukon, de még is tudja őket segíteni. Egyik barátnőjével vettek ki egy albérletet és ott vannak már lassan féléve. Kassy elhelyezkedett az egyik kórháznál, de mivel nem akart lefeküdni a főorvossal az eltanácsolta. Így most munkát keres, és csak remélni tudja, hogy egyszer talál valami jó helyen.

Hobby: olvasás, macskájával való játék

Foglalkozás: Ápolónő

Extrák: Van egy macskája: Bolyhoska ~ Tériszonya van. ~ Foglalt!

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 05. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).