Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alexia
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 28

Külső leírás: Kedves és nyitott arcú, formás nő, a középmagas kategóriába esik. Teste izmos, feneke feszes. Az átlag falulakosok ruháit hordja. Világos, mogyoróbarna haját szinte mindig felkötve hordja, ugyanis aki már szült, annak illik felkötni a haját akkor, ha mások előtt mutatkozik. Szemei érdekes vágásúak, mintha alsó szemhéjai mindig feljebb lennének kicsit, mint kellene. Orra apró, ajkai vastagok, húsosak. Tekintetéből éles önbizalom, érdeklődés sugárzik.

Jellem: Nyitott szemmel jár, bár nem üti bele abba az orrát, amibe nem kell. Az élet megtanította arra, hogy komolyan viselkedjen. Ennek ellenére nem fásult be, sőt, sokszor játékos, képes gyerekszemmel nézni a dolgokat, és erre a képességére szüksége is van. Szeret gondoskodni másokról, de nem érzi szükségesnek az állandó biztonságot, ezért néha elvonul, hogy kicsit önmaga lehessen, elgondolkodhasson. Sokszor nem fogja fel a dolgok jelentőségét, de ez nem azért van, mert gyermeteg, hanem azért, mert a dolgokat nem veri nagy dobra, megélt bizonyos végleteket, ahhoz hasonlít. Ha viszont csata van, és menni kell, maximálisan lehet rá számítani. Imádja az izgalmakat. A férfiakat mélyen megveti. A női nemet felsőbbrendűnek tartja, szinte betegesen komolyan gondolja saját elveit, maximálisan feminista, nőközpontú.

Élettörténet: Nem is emlékszik arra, honnan jött. Egy hellenisztikus városállamból, az biztos. Egy két képre emlékszik. Tengerpartra, talán egy testvérre, de nem akar rá gondolni. Hódítások nyomán rabszolgaként adták-vették 14 éves koráig. akkor egy arisztokrata patrícius megvásárolta, s kénye-kedvére használta a már gyermekként is gyönyörű leányt. Akkor döntött úgy, hogy nem bírja tovább, megszökik. Első célja az öngyilkosság volt. De miközben egy hatalmas sziklára felállt a zuhogó esőben, s miközben a hatalmas hullámok szinte a talpát nyaldosták, a tervvel, hogy a mélybe veti magát, egy akkor nála 4 évvel fiatalabb leány rákiáltott, ne tegye. Maga sem érti, de végül lemászott. A leány távol volt, így nem találták egymást, de ha utána látta volna, sem ismerte volna fel, hiszen messze volt, a vihar pedig elmosta az arcát. Mai napig rejtély, hogyan hallhatta meg a kislányt. Pár nap múlva egy harciasnak tűnő, mégis kedves nő talált rá az erdőben, s magával vitte a faluba, ahol jelenleg is él... A hála miatt lett tanító ő is, illetve szereti a gyermekeket. Hamar beilleszkedett, hisz küzdött, s itt sokkal több szeretetet kapott a nőktől, mint bárhol máshol bárkitől. Nem sokkal a faluba érkezése után vették észre, hogy terhes. Ő megijedt, hogy gyűlölni fogják, esetleg kiűzik a faluból, de nem így történt. Mindenki örült, s ő megszülte gyönyörű kislányát, Galateát. Jelenleg 13 éves a leány, s okos, szorgalmas, tisztességes, édesanyjának büszkesége. Ha meghallja, hogy férfi van a falujának közelében, indul is elkergetni, vagy levadászni. Nagyon agresszívan lép fel a behatolókkal szemben, többek közt erről is híres.

Hobby: zenélés, dobolás, hangszergyártás, tanítás

Foglalkozás: tanító

Extrák: Alexia nevének jelentése férfias lelkű segítőtárs, védő. *** Lánya azért kapta a Galatea nevet, mert a kreol bőrű, napbarnított nők között kitűnő, tejfehér bőre van, s halovány, gyönyörű szőke, göndör haja, amit apjától örökölt. /Galatea jelentése:tejfehér bőrű nő/. Ennek örülnek a falu tagjai, kell a vérfrissítés *** Alexia a nőkhöz vonzódik. A férfiaktól undorodik.*** Kezében gyakran fellelhető egy bot, melyről szárított, vastag héjú gyümölcsök, zöldségek lógnak. Ha megrázza, jellegzetes, kellemes hanggal csörögnek bennük a növények magjai. Sokszor ezzel hívja diákjait tanulni*** Calaelnek

Képinfo: Én rajzoltam (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 30.
2012. 05. 30.

Módosítva: 2012. 05. 30. 22:49:41
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).