Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Victor Contreaz
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: 32 éves

Külső leírás: Haja sötétbarna színű, egyenes szálú. Szemei világoskék színűek. Orra egyenes vonalú, vékony, tökéletesen illeszkedik az imázsához. Bőre származása ellenére hófehér színű, ami nem is csoda, hiszen nem mindegyik felmenője spanyol származású. Ajkai vastagok, teltek. Teste szálkás, ám nem az a tipikus kigyúrt figura. Magassága nem éri el a 180 centit, ám ez nem is hátrány számára. Ruhái mindig tiszták, rendezettek, fess kinézetet kölcsönöznek neki.

Jellem: Megfontolt, szigorú személyiség. Pillantása rideg, mosoly alig bujkál a szája szélén. Általában meredten bámul valamit, ilyenkor gondolatok ezrei cikáznak a fejében. Nem szereti a zajt, olyankor ingerült lesz. Ha csendben, békében fekhet otthon, gondterhelt arca kisimul, teljesen megnyugszik. Nem szereti az érzelgős dolgokat, ám ha kell, tud romantikus lenni. Élete a harc körül forog, ezért nehéz az élvezetek felé csábítani. Gyakran vívódik két dolog között, ám általában a józan eszére hallgat, így nem sokszor szenved el bármiféle kárt is szenvedélyei miatt. Megveti a nőket, az italt, ennek ellenére gyakran szeretkezik férjes asszonyokkal. Hűséges fajta, a hazájáért bármit megtenne. Tiszta szívéből gyűlöli a kalózokat, ez a legintenzívebb érzelem, amit képes ember iránt táplálni. Megveti a hazugságot, a csalást, a bűnözést. Magáról azt állítja, erkölcsös ember, ám olykor-olykor ő is kicsapong. Valójában igyekszik eltitkolni szeretetéhes énjét,

Élettörténet: Egy spanyol kisvárosban látta meg a napvilágot. Anyja házvezetőnőként, apja hadnagyként szolgált az uralkodónál. Victor már kiskorában tökéletesen megtanulta az illemet, az etikettet, ezért hamar belopta magát az uralkodói berkekben lévők szívébe. Aranyos, szókimondó kisfiúként szerzett pár ellenséget, ám senki sem akadt, aki legyűrje. Mivel szívesen hallgatta az armada katonáinak történeteit, hamar feltűnt a környezetének, hogy érdekli a harcászat. Már egész fiatalon megtanult vívni, a puskával bánni. Gyakran járt a királlyal vadászni, így kapcsolatok még mélyebb lett. Hamarosan Victorból magas rangú tiszt lett, megtanult tökéletesen harcolni - nem csak fizikailag. Magánéletéről alig tudni valamit. Még huszonéves korában egy fiatal hölgy elrabolta a szívét, ám ledér léte miatt hamar el is dobta magától. Victor azóta képtelen bízni a nőkben, csupán egy eszköznek találja őket, amikkel kielégítheti a vágyait.

Hobby: Vívás, sakk, csónakázás.

Foglalkozás: A spanyol armada egyik tisztje.

Extrák: Még sosem szeretkezett férfivel, ám egyik titkos vágya ez. *** NEM fog szexelni a második reagban.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 02. 15.
2013. 12. 02.

Módosítva: 2013. 12. 02. 17:01:43
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).