Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Enald Issardo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 28

Külső leírás: Sötét ruháinak, és annak a hosszú fekete kabátjának köszönhetően, ami nélkül nem lép ki otthonról, olyan még fényes nappal is, mint egy árny. A kisugárzásában szintén van valami félelmetes, valami titokzatos. Ha a felhők által sejtelmesen ködbeburkolt hold előtt találkozunk vele, mialatt madarai károgását halljuk, ez az érzésünk csak még erősebb lehet, egyenesen rettegünk lényétől. Enald bőre ráadásként szöges ellentétben áll viseletével, valamint hátáig leérő tincseivel, vékony arca fehéren ragyog az éjszakában…

Jellem: Rá tipikusan illik az a mondás, hogy az vagyok, aki vagyok, de veled olyan leszek, amilyen te leszel velem. Sose szívlelte, ha bunkón szólnak hozzá, azt meg végképp nem szerette, ha hülyének próbálták nézni. Ilyen esetekben régebben nem egyszer előfordult, hogy helyben hagyott minden olyan embert, akivel baja volt. Mára már azért benőtt a feje lágya, és nyomós ok nélkül, csak apró kis varázslatok küld azokra, akik szerinte megérdemlik a büntetését. Nem alaptalanul büszke magára, gyors gondolkodásának köszönhetően még a szorult helyzetekből is pillanatok alatt vágta ki magát eddig mindig.

Élettörténet: Nem tudja, hogy kik a szülei, még csecsemő korában találtak rá nevelői. Rejtélyes módon az erdő legöregebb fájának tetején lévő ágak közt sírdogált, fészekszerűen összetekert ruhák közt. Azt se tudni, hogy ezért, vagy más okból van jóban a szárnyasokkal, de az biztos, hogy már fiatal kora óta jól megérteti magát velük. Nagyon szereti nevelőszüleit, és azok nálánál fiatalabb gyermekeit, akik bátyjukként tisztelik, de elköltözött tőlük, amikor már úgy érezte, a munkája veszélyeztetné szeretteit.

Hobby: madarai gondozása

Foglalkozás: démonokra vadászik, vagy egy kocsmát vezet abból a pénzből, amit démonok megöléséért kapott.

Extrák: a hollók mindig segítenek neki, sokszor ülnek még napközben is a vállán * nem tudja, miért kedvelik őt ennyire ezek a madarak, de nem is keresi az okát. Szeret köztük lenni, néha jobban el tud velük beszélgetni, mint az emberekkel * varázsolni már két éves kora óra tud, viszont ezt a képességét nevelőszülei elől titkolja.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 26.
2013. 01. 15.

Módosítva: 2013. 01. 15. 21:25:14
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).