Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Randell Calaway
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 36

Külső leírás: 190 centi magas, szélesvállú, izmos férfi. Nem kimondottan kigyúrt, inkább csak esztétikusan, egészségesen izmos. Figyel a külsejére, szeret jól kinézni, de igazi férfi lévén a kényelmet is előtérbe helyezi, ezért a megjelenéséből egyfajta vonzó lezserség árad. Sosem hord nyakkendőt, az ingjének felső két gombját sem gombolja be sosem, mindig feltűri a ruhája ujját, és egyéb apróságok. Természetesen megjelenésétől elmaradhatatlan a szája sarkában füstölgő cigaretta. Folyton dohányzik, ezért a kellemes, mentolos füst már a ruháiba is beivódott. Kimondottan jóképű férfi, karizmatikus, markáns arcvonásai vannak. Az állán sokszor szőke borosta található egy-egy hosszabb éjszaka után. Az ajkai vékonyak és színtelenek, a szemei pedig vékony vágásúak. Kellemes, gesztenyebarna színük van, vidám, kedves csillogásuk. Viszont bármennyire is fiatalosan viselkedik, a szeme sarkában már apró kis nevetőráncok találhatók. A haja kusza, félhosszú és sötétszőke, elöl a szemeibe is belelóg. Megjelenéséből férfias hanyagság, jókedv sugárzik.

Jellem: Randy, bár régen ő maga is lázadó kamasz volt, mára megkomolyodott apuka lett belőle. Bár a fiatalos bohóságát és jókedvét közel sem vesztette el. Mindig bugyuta vigyor ül a képén, és ő az a pasi, aki benne van minden hülyeségben. Imád szórakozni, lételeme a nevetés, általában poénjaival mindig sikerül feldobnia a hangulatot. Korához képest elég fitt, folyton pörög, de persze estére alaposan lefárad, és ha fáradt, akkor rendkívül morcos tud lenni. Alapjában véve egy kedves, folyton vigyorgó, szerethető férfi. Viszont van egy másik, kimondottan komoly oldala is. Felelős felnőttként mindig kétszer átgondolja, mibe vág bele, sosem rohan fejjel a falnak. Gyűlöl kockáztatni, mindig a biztonságra törekszik. Sosem a szívére, inkább a józan eszére hallgat. Határtalanul önzetlen, sosem a saját, hanem egyetlen kislánya érdekeit tartja előtérben, még akkor is, ha ez számára egy nehéz döntés. Kimondottan családcentrikus, imádja a gyerekeket. Ha egyszer komolyan megszeret valakit, azt nagyon nehezen engedi el. Kimondottan féltékeny típus, foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, ami az övé. Viszont nem viseli jól a csalódásokat, képes egészen szétcsúszni a szerelmi bánat miatt. Most egy egészen kényes korszakon megy keresztül: rájött, hogy a saját neméhez is vonzódik, ami megijeszti, próbálja elnyomni magában a dolgot.

Élettörténet: Randy átlagos polgári családban született, a szülei jómodorra és udvariasságra, illetve fegyelemre nevelték. Világéletében jó tanuló volt, kiemelkedő eredményekkel, így nem volt meglepő, hogy középiskola után rögtön egyetemre ment. Fizika, illetve matek szakos tanár lett belőle, majd a diploma után az egyetemen tanított tovább. Nemsokára megismerkedett egy gyönyörű nővel, Maryvel. Szerelmes volt belé, összejöttek, majd nemsokára elvette feleségül. Született egy kislányuk is, Elizabeth. Egy ideig minden csodálatos volt, aztán egy nap Randy rajtakapta a feleségét egy fiatalabb férfival. Elváltak, a nő botrányosan kizsákmányolta. Egyedül maradtak az akkor még 3 éves kislánnyal. Azóta kettesben éldegélnek, mindennél jobban szeretik egymást, Randy rendkívüli, nagyszerű apa.

Hobby: Esténként néhány órát edz a helyi konditeremben, és minden délután elviszi valahova a kislányát.

Foglalkozás: Tanár a Műszaki Egyetemen.

Extrák: --- seme --- rengeteget dohányzik --- elkezdett őszülni, ami miatt teljesen kétségbe van esve --- mindennél jobban retteg a negyvenedik születésnapjától --- kislánya, Elizabeth, akit ő csak Liznek hív, most 12 éves --- Liz mellett rászokott a mesefilmekre, úgyhogy most már gyakorlatilag csak azt néz a tévében --- mióta a felesége elhagyta, nem volt komolyabb kapcsolata, csak néhány futó kalandja, ezért szexuálisan rendkívül ki van éhezve --- még mindig hordja a jegygyűrűjét, hogy ezzel is távol tartsa a kellemetlenkedőket ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 04.
2021. 09. 29.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:53:36
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).