Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aizawa Juichi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yume

Kor: 25

Külső leírás: Igazán édes, fiatalos kinézetű fiú, aki azonnal bizalmat ébreszt az emberekben, bárhol jár. Piercingjei és furcsa ékszerei nem ijesztik el az embereket, hiszen bájos arca magára vonja a figyelmet, így szinte észre sem venni a fülében sorakozó bogyócskákat. Talán az egyetlen szembetűnő testékszere az ajkában lévő piercing, amit imád, semmi pénzért sem válna meg tőle. Foglalkozása miatt nem gondolná senki, hogy még több extrém dolga van, ami szembetűnő, de festett szőke haja nem erről árulkodik. Igazság szerint eredeti haj színe is szőke - japán létére - de állítása szerint az túl sötét volt, és nem illett hozzá, sehogyan sem passzolt aprócska termetéhez. Igen, aprócska, mivel alig magasabb, mint a japán nők többsége, és kisebb, mint egy átlagos férfi. Talán ezért próbálja felhívni magára a figyelmet azzal, hogy lilás színű kontaklencsét tesz be, ezzel eltakarva eredeti szem színét.

Jellem: Imádni való, kedves, az ember rögtön a bizalmába fogadja, bármit is csinál. Kevés ellensége van, akik azt terjesztik róla, hogy kinézete ellenére romlott, veszélyes alak, de szerencsére ezeknek a dolgoknak nem nagyon dől be senki, ha mégis, Juichi nem törődik vele, hiszen akkor az illető nem bízott benne eléggé. Soha nem bántott meg még senkit, nem is szeretne, mivel barátai és családja számára a legfontosabb, velük szemben túlon túl figyelmes. Előszeretettel ajándékozza meg szeretteit - van is miből... bár leginkább saját készítésű rajzokat, dolgokat ajándékoz... - kapni viszont nem nagyon szeret, nem hisz az ajándékokban, inkább a tettek és szavak híve. Szereti kimutatni boldogságát, azért szinte csak mosolyogni látni, amivel képes és feldobja környezete hangulatát is.

Élettörténet: Japán egyik híres szálloda lánc igazgatójának a fiaként született, második gyermekként. A családban ő lett az egyetlen fiú gyermek, így Juichi örökölte volna a láncot, de nem erre vágyott. Valamilyen oknál fogva az orvosi pálya vonzotta, ami miatt sokat veszekedett az apjával, aki akkor állítólag nagyot csalódott a fiában. Végül támogatta fiát, hogy a legjobb iskolákban tanulhasson, és semmiben se szenvedjen hiányt. El volt kényeztetve, de nem szállt el magától, szorgalmasan tanult. Először fogorvosi pályára készült, akkori szerelme miatt - aki nem mellékesen egy férfi volt - de szakításuk után abbahagyta, és a gyermekorvosi pályára irányította figyelmét. Viszonylag hamar megszerezte a diplomáját is, és elhelyezkedett egy híres kórházban. Családi háttere miatt könnyű volt neki, de megmutatta, hogy nem csak egy elkényeztetett kölyök, mint amilyennek sokan tartották, hanem méltó az orvos jelzőre.

Hobby: Nővére gyerekeinek babusgatása

Foglalkozás: Gyermekorvos

Extrák: Természetesen uke. ~ Minden álma egy gyerek, amit sajnos nem kaphat meg.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 05. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).