Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Akira Hideyoshi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sasha

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú, vörös haja van, amit általában kibontva hord, vagy lazán összefogva. Nagy és hihetetlenül zöld szemei vannak, amiért odavannak az emberek. A másik szexepilje a csókos, érzéki szája. Nem túl magas, viszont karcsú és formás.

Jellem: Alapvetően kedves, ugyanakkor kicsit zárkózott, főleg azokkal, akiket nem ismer. Nincs túl sok barátja, de azok számíthatnak rá bármikor, ahogy ő is rájuk. Szellemes és intelligens, érettebb a koránál. Nincs sok szabadideje, de akkor moziba jár, szereti a művészfilmeket. Igényli a szeretetet és a törődést, kicsit bújós.

Élettörténet: A szülei korán meghaltak, 10 éves volt, amikor egyedül maradtak Senjivel, a bátyjával. Senji gondoskodott róla, mindent megkapott, amit csak szeretett volna. Csak 18 éves korában tudta meg, hogy Senji az egyik yakuza klán vezetője lett az évek alatt, amíg ő vígan élte a kis világát. Hirtelen zúdult rá minden és rendesen meg is viselte, hogy a bátyja a bűnöző, az pedig még jobban, hogy a bátyja nagyrészt miatta tért rossz útra, hogy gondoskodhasson róla. A bátyja azt akarta, hogy vegye ki a részét a családi üzletből, de némi könyörgés után kisírta, hogy egyetemre járhasson, amibe Senji belement azzal a feltétellel, hogy megtanulja azt is, miként működik az üzlet. A másik sokk akkor érte, amikor rájött, hogy a fiúkhoz vonzódik. Sokáig aggódott, hogy Senji mit fog szólni hozzá, de a bátyját egyáltalán nem zavarta, sőt örömmel fogadta, amikor összejött a jobbkezével, Eijivel. Persze az a kapcsolat véget ért már, de csak részéről, mert Eiji folyamatosan próbálkozik nála. A bátyja pedig pártolná, ha újra együtt lennének, így az, hogy mással ismerkedjen gyakorlatilag esélytelen.

Hobby: Fotózás, mozizás, olvasás

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Oosakinanának. Egy tetovált idézet található a bal lábán, a belső combján.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 05. 19.

Módosítva: 2012. 05. 19. 21:54:44
Módosította: Sasha

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).