Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kuroko Tetsuya
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Ami először szembetűnik mindenkinek rajta az rövid, össze-vissza álló világos kék haja. Hogy festeti-e, vagy eleve ilyen, azt a mai napig senki nem tudja az alig tarkójáig érő hajkoronáról, amelynek frufruja bőven beleér itt-ott mély tengerkék szemeibe. Ha valaki rá néz, legtöbbször csak egy unott fapofát lát maga előtt. Mindig azt mutatja alapjában véve jóvágású, fiatalos tekintetével, hogy senki és semmi nem érdekli. Ha valami érzelem nyilvánul meg rajta, az is legtöbbször szomorúság vagy félelem, ritkán mutatja ki, ha örül valaminek, vagy ha jól érzi magát. De mégis tudni lehet, ha így van, és egy kis burkolt mosoly is igazán nagy sikernek számít nála. Ami meglepő, az az, hogy ilyen alacsonyan kosárlabdázik. Először el sem hiszi az ember, valószínűleg inkább jól körberöhögi azt, aki ezt állítja róla. Azonban a fehér, selymes tapintású bőr és a kidolgozatlan izmok szinte csak megtévesztések. Nem, semmiféle mutáns ereje nincs, nem egy hatalmas és erős állat mint egy igazi, vérbeli sportoló. Sőt, még csak nem is jó játékos. Viszont kölyökképe mögött biztos lehet benne mindenki aki látta játszani, hogy egy igazán más ember is létezik.

Jellem: Tulajdonképpen úgy is ki lehet fejezni, hogy egy valósággal jelentéktelen személy. Ha nem szólal meg szinte észre sem veszi senki, még akkor sem ha Kuroko a szeme előtt áll. De sose veszi a szívére az ilyent, nagyon türelmes, és évek alatt már biztos, hogy hozzá is szokott a dologhoz. Visszafogott, ha szól is valamit, akkor azt nagyon szűkszavúan és lényegre törően közli másokkal. De nem távolságtartó, ha nagyon akar, akkor tud feleselni is másoknak. Ugyanakkor nagyon hűséges, de ha nem egy tőle feljebb való ember szab ki számára feladatot, akkor nem biztos, hogy könnyen besorozható. Kiáll az igazáért, ha csak a maga szerény stílusában is, de megvédi magát, és ha valamiben megvan a maga véleménye, akkor azon nem lehet egyszerűen változtatni. Meccseken nagyon precíz, semmit nem bíz a véletlenre, de szereti kitapasztalni ellenfelei képességét, hiszen – bár ő maga nagyon rosszul kosarazik – a társai nagy része igazán jó a sportban, ezért szeretné tudni, hogy kinek és miért passzoljon labdát. Közösség előtt nem nagyon lehet zavarba hozni, és megemlítendő, hogy nagyon rossz a humorérzéke.

Élettörténet: Teiko Alsó-Középiskola. Egy olyan iskola, amelyik közel a legerősebb kosárlabda csapattal rendelkezik. Több mint 100 tag, és egy öt tagból álló külön kis csoport. Ezt az öt, valóságos zsenit hívták a Csodák Generációjának. Mindenki másban volt jó: valaki a gyorsaságban, valaki a kosárra dobásban. A csapat sorra nyerte a meccseket, sorozatban háromszor is elérte a bajnoki címet. Azonban egy furcsa pletyka kapott szárnyra velük kapcsolatban. Bár egy felvételen sincs rajta, soha nem szerzett semmilyen kivételes díjat, mégis létezik egy ember, akit az öt zseni elismert: egy fantom 6. ember. Mostanra mindenki kitalálhatta, hogy ez az ember nem más, mint Kuroko. A srác különlegessége az, hogy a jelentéktelenségét használja ki, hogy tökéletes passzokat adjon játékostársainak: egy szempillantás alatt tudja eldobni a labdát, elterelve magáról a figyelmet. Miután a Csodák Generációja feloszlott, mind a hat csapattag más-más, híres neves iskolába iratkozott be. Viszont Kuroko nem így tett, hiszen ő egy olyan iskolába nyert felvételt, ami épp, hogy egy éve működik: A Seirinbe. Itt azonnal jelentkezett is a kosárlabda klubhoz, hogy egy játékos árnyékaként legyőzzék előző csapatának összes tagját, és a legjobb játékosokká váljanak egész Japánban.

Hobby: Manga olvasás, kosárlabda.

Foglalkozás: Tanuló, az iskola kosár csapatában játékos.

Extrák: Mezszáma a 11-es. *** Módszerei a játék kezdetétől számítva 40 perc múlva használhatatlanok lesznek. *** Kise mindig Kurokocchi-nak hívja, ami azt jelenti, hogy még ő is elismeri. *** Egyszer talált egy kölyök husky kutyát, akinek a szeme ugyan olyan, mint az övé. A neve is Tetsuya 2 lett, valamint ő a kosárlabda csapat "kabalája" is. *** Anime: Kuroko no Basuke. Ha a karakterről az anime folyamán több dolog is kiderül, akkor az adatlap módosulhat!

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 05. 19.
2012. 07. 12.

Módosítva: 2012. 08. 04. 14:04:52
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).