Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Valery Dunn (Val)
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 26

Külső leírás: Tépett, ébenfekete tincsei ráomlanak vállára, mely szélesebbnek látszik az öltönynek köszönhetően. Szemöldökét állandóan felhúzza, tekintetétől legszívesebben menekülnél, még akkor is lelkiismeret furdalást érzel, ha nem is tettél semmit. Magas, izmos, de nem széles, ellenben alakját mindig annak véled, a férfias ruhadaraboknak köszönhetően. Ha épp semmi sminket nem használ, feminim férfinak is nézik. Imádja a különböző csíkos, kockás nyakkendőket, ellenben gyűlöli a harsány színeket. Kivéve a vöröset. A vérvöröset. Azt imádja. A vörössel már csak a pénz khaki színe vetekedhet a kedvenc szín díjért.

Jellem: Nem szeretnél kettesben maradni vele egy szobában. Sőt, még egy nagyobb légtérben, emberekkel körülvéve sem érzed magad tőle biztonságban. Egyszerűen ilyen az aurája, nem tud mit tenni ellene, nem tudja elfolytani. Természetesen sokszor használja ki, hogy az emberek első látásra pislognak rá, mert szereti, ha félnek az emberek... De nem viszi túlzásba. Nagyon jó emberismerő, már az első reakcióból, beszédstílusból nagyjából el tudja dönteni, kivel van dolga, ami hasznára válik mindegyik munkája során. Hamar észreveszed, hogy az IQ hányadosa nem átlagos. Rettentő logikával rendelkezik, eszes sorozatgyilkosokhoz mindig őt hívják. Imádja a feladatokat, imád mindent, ami kihívást jelent számára. Erős igazságérzete van, s sokszor gondolja, hogy az ő igazsága a leghelyénvalóbb, ezzel szemben mindenkinek a véleményére ad. Amikor a munkáját végzi, rögeszmés őrültté is válhat, ezért a munkatársai tudják, mikor kell békén hagyni. Amikor pedig épp nincs munka, a kollégák visszatérnek hozzá, felkarolják, és együtt elmennek biliárdozni, inni. A saját, kicsi társaságát szereti, de teljesen lazán vezényel el száz, netán ezer embert is. Ehhez van szokva. Ha újonc érkezik a munkahelyre, mellé osztják be... Ennél nagyobb szívatást soha senki nem tudna kitalálni a kedves friss kollégának. Imádja a szebbik nemet, de néha kicsit lusta, nagyon szépnek, és intelligensnek kell lenni ahhoz, hogy föl is emelje a seggét a bárszékről és elkezdjen udvarolni. Akkor viszont nincs kiút...

Élettörténet: Szinte semmit nem tudni múltjáról, családjáról. Ezzel kapcsolatban nagyon hallgatag, s az is marad. Egyetlen embernek sikerült kiderítenie, hogy a CIA hatóságán kívül dolgozik még egy szervezetnek. Pontosabban a világ leghatalmasabb embereinek gyűjt információkat, hogy azok kisakkozhassák, mikor is hozhassanak létre egy újabb "terrorista merényletet", illetve gazdasági válságot, esetleg háborút, pénzeik növelésére. Valery azt az egyént, mielőtt még bármi kárt tehetett volna, kiiktatta. Charlotte Osborne, az akkori barátnője, akiben végre megbízhatott, és igaz szerelme volt, és aki megtudta ezt az információt, 2009 szeptemberében elhunyt egy "véletlen baleset" következtében, melynek részleteit a hatóság "biztonsági okok miatt" nem szolgáltatta ki a sajtó, de még a rendőrség számára sem. Val álláspontja az volt, hogy bárkit, bármennyire is szeret, még az édesanyját is kész lenne főbe lőni, ha a bizonyos szervezetről, és annak biztonságáról van szó.

Hobby: biliárd, csocsó, kártyajátékok

Foglalkozás: titokban a CIA ügynöke, mégnagyobb titokban valami más

Extrák: allergiás az állatszőrre, és a hülyeségre is. Az ostoba embereket nem tűri meg maga körül, az illetőt, ha folytatja, 5 másodpercen belül felrúgja.

Képinfo: Én rajzoltam (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 19.

Módosítva: 2012. 05. 19. 00:11:03
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).