Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ragnar
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: Kortalan.

Külső leírás: Magas, a két métert verdesi. Teste izmos, csábító. Bőre hófehér, olyan, mint egy halott. Szemei vörösen izzanak, gyűlölettel telik. Orra keskeny, kissé görbe, ajkai teltek, húsosak. Ki ne akarna egy ilyen pasit magának? Szemöldöke egyenes vonalú, ősi mintákkal díszített mindkét oldalon. Haja hosszú, ébenfekete, a háta közepéig ér. Füle hosszú, jóval túlér a feje vonalán. Szereti a fülbevalókat, elég sokat is hord belőlük. Ruhái nem szokványosak, mindig sokat enged látni a mellkasából. Általában első látásra magába habarintja kiszemeltjeit, nem is csoda, hiszen jócskán első osztályú férfival van dolguk. Hiába a makulátlan külső, nem enged magához senkit, hogy megőrizze hibátlan imázsát. Sötét ruhái és gonosz ábrázata nem sok jót sejtet, így aki tudja, első látásból ítél, és messzire elkerüli.

Jellem: Csendes… úgy kb. három másodpercig. Mogorva, rosszindulatú teremtés. Nem szereti a romantikát, a nyálas, csöpögős dolgokat, a mélyreható beszélgetéseket. Nem szeret őszinte lenni, gyakran hazudik. Lételeme a gonoszság, imád más bosszúságán mulatni. Szarkasztikus, alig van pár jó tulajdonsága, ám azokról is mélyen hallgat. Képes valamennyire a szeretetre, de inkább elfojtja magában az érzést és a képességet. Kedvenc muzsikája az áldozatai rémült sikolya, illata pedig a rettegés szaga. Képes a legnagyobb disznóságok elkövetésére. Kedvenc taktikái közé tartozik, hogy emberi bőrbe bújva összebarátkozik egy halandóval, majd igazi alakját felfedve a porba tiporja az áldozatát. Sokan kaptak tőle idegösszeroppanást, százakat kergetett már a sírba. Nem áll távol tőle a gyilkolás, a rombolás. Gyakran lebegtet tárgyakat, elmondása szerint, szereti csak úgy ijesztgetni az embereket. Magát hihetetlenül okosnak, leleményesnek, furfangosnak tartja. A halandók egyenlők számára a bogarakkal, férgekkel. Nem szívesen osztozkodik a területén más démonokkal, amolyan alfának tartja magát.

Élettörténet: A pokol legmélyebb bugyrában született a káosz és pusztítás jegyében. Sohasem volt, aki mellette lett volna, így olyanná vált, mint egy kóbor kutya. Óvatosságból mindenkibe belemar. Hosszú évszázadokat töltött a sötétben, míg végül a felszínre merészkedett. Itt ízlelte meg csak igazán az életet. Eleinte csak állatokkal űzött tréfát, majd az emberek váltak a célpontjául. Az ókorban számtalan szörny képét aggatták rá. Ismeretlen szellemként, ártásként kezelték. Még sosem látták igazi valóját, ezért a festményeken számtalan formában ábrázolják. Nagy hírneve meghozta az önbizalmát, mára egy igen erős és nagyképű démonná nőtte ki magát. Jókat mulat a filmekben ábrázolt testvérein, gyakorta áll bosszút a hitetleneken. Szívből gyűlöli a magukat démonvadászoknak tituláló embereket, ezért feltett szándéka, hogy így vagy úgy de kiirtsa őket, eltüntesse a földfelszínről.

Hobby: Mások riogatása, rettegésben tartása, új kínzómódszerek kifejlesztése.

Foglalkozás: -

Extrák: A tökéletes hangzású muzsika teljesen rabul ejti, olyankor hasonlít egy megbabonázott, hipnotizált emberre, aki bármit megtesz, amit a zene művelője parancsol neki. Ilyenkor a negatív tulajdonságai háttérbe szorulnak, és képes úgy viselkedni, mint egy hálás szerető. Ez a zene elhallgatása után még jó pár óráig is így van, de maximum csak egy napig képes így viselkedni. Ha hamis hangot hall, vagy észreveszi, hogy a zenész csak klimpírozik a hangszeren, azt hideg vérrel megöli. Számára a zene a minden. *** Ursusnak készült.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 05. 18.
2012. 12. 26.

Módosítva: 2012. 12. 26. 15:03:37
Módosította: Luka Crosszeria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).