Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jenna Oneil
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 28

Külső leírás: Közép magas, vékony termetű lány. Teste formás, tökéletes. Ha valaki ránéz, menten megkívánja őt. Kerek, formás fenekét szereti riszálni, hogy ráfigyeljenek a férfiak. Eredeti, fekete haját befestette kékes-lilás színűre, és rakatott bele egy-két fehér melír csíkot. Általában félig feltűzve és begöndörítve hordja, de ha nincs rá elég ideje, akkor csak simán felgumizza, vagy feltűzi. Szemei gyönyörű szép égkékek. Nagyon szereti magát sminkelni, és mi tagadás, profi szinten használja a kenceficéket. Csak még csábítóbb pillantásokat varázsol magának szinte pár perc alatt. Dús kebleit szereti megvillogtatni, megmutatni, így sokszor elég extrémen kivágott felsőket vesz fel. Általában miniszoknyákat, forró nadrágokat, és más egyéb szexi, kihívó ruhákat szokott magára venni.

Jellem: E jegy szülöttje nagyon kényelmes, nyugodt, és soha nem siet el semmit. Szereti a meleg hangulatú, szépen berendezett lakást, a jó autót, és szívesen gyűjt anyagi javakat, hogy ezeket meg is szerezhesse. Fontos ugyanis, hogy hosszútávon biztosítani tudja önmaga kényelmét. Türelmes, kitartó ember, aki nem szereti életében a túl nagy változásokat, és csak nehezen szokik hozzá az új helyzetekhez. Általában jó barát válik belőle, bár makacs és gyanakvó természete sokszor megrontja a baráti kapcsolatokat. Derekasan tűri a megpróbáltatásokat, de ha egyszer betelik nála a pohár, indulatainak semmi nem szab határt. Ha haragra lobban, kíméletlenül támadhat, sokszor kimondhat meggondolatlan dolgokat is, de nem bosszúálló, és a haragja is hamar elszáll. Szeret flörtölni, hódítani, és házasságkötése előtt valószínűleg több párkapcsolaton túl esik. Nehezen esik szerelembe, de ha egyszer szerelmes lesz, nagyon hűséges és odaadó társ válik belőle. Rendkívül szeret azonban birtokolni, és érzelmi biztonsága is csak úgy alakul ki, ha magáénak tudhatja kedvesét.

Élettörténet: Anyja egy rendes, szerető ember volt, aki mindent megtett a lányáért, hogy ő megfelelő nevelést, szeretetet megkapja. Bár apjával elég viharos a kapcsolata, nem utálja, viszont nem is épp rajong érte. Csupán el van vele. Pár éves volt, amikor a családja csalás áldozata lett, és az utcára kerültek. Az anyja kénytelen volt eladni lányát egy gazdag embernek, hogy ő legalább otthonban nőhessen fel. Szerető szülőkhöz került, azonban ez csak a látszat volt. A valóságban éjszaka az „apja” bejárt és szexuális együttlétre kényszerítette, 10 éves korától kezdve. Ezt megelégelve, 17 évesen elszökött otthonról és az utcákat járta. Sokszor kellett lopnia és egy kis időt az utcán élt. Egy este azonban egy férfi talált rá, aki hosszú győzködés után hazavitte, megdugta és fizetett érte. Így került bele végképp a romlottság világába. 18 évesen került oda, ahol most is van. Egy modern bordélyházba, ahol a lányok táncolnak a privát ügyfeleknek, és teljesíti minden kérésüket. Jenna pár év alatt a legsikeresebb lett ezen a területen és már majdnem mindenki őt kérte. 10 éve van már itt, de már kicsit unja. Nappal szeret pihenni, vagy épp formában tartani magát egy jó kis harcművészeti órával.

Hobby: Harc művészetek, fotózás.

Foglalkozás: Táncos prosti

Extrák: Dohányzik! * Skorpió. * Néha elvágyik innen, de nem tud sehova sem menni, nincs senkije. Olyankor csak kimegy sétálni és fotózgat. * Ahhoz képest, hogy nincs iskolai végzettsége, elég okos és meg van a maga esze.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 17.
2013. 08. 11.

Módosítva: 2016. 05. 24. 15:40:43
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).