Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Anthony Sepherd
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 19

Külső leírás: Nincs rá jobb szó, egyszerűen sármos. A lányok bomlanak utána, és még a fiúknak is megakad rajta a szemük. Ezt pedig nem csak külsejének köszönheti. A kisugárzása vonzza az embereket, süt belőle a kedvesség és törődés. Mindenki szívesen közeledik hozzá, így külseje csak hab a tortán. Égszínkék szeme közel sincs a hideghez, mindig meleg fénnyel tekint a környezetére. Képes olyankor is mosolyogni, ha dühöngeni vagy sírni lenne kedve, így kissé kiismerhetetlen, de ezt kompenzálja őszinteségével. Barna tincsei ápoltan, selymesen keretezik vonzó vonásait, de nincs szükségük extra törődésre, még fésülködésre is ritkán veszi rá magát, jól áll a haja anélkül is. Átlagmagasságú, és kiskora óta kosarazik, így formában van, teste szépen kidolgozott izomzattal rendelkezik. Ruhák terén nincs különösebb kifogása semmi ellen. jól érzi magát az elegáns cuccokban és az egyenruhákban is, de szabadidejében inkább farmerben és ingekben látni. minden jól áll neki, úgyhogy valójában mindegy mit vesz fel. Mindig van rajta egy karóra, de még így is előfordul, hogy késik. Szóval ez inkább divatkellék, amire ugyan sokat nem ad, de ha még praktikus is, nincs ellenvetése a viselésével szemben.

Jellem: Olyan pasi, akit első ránézésre, minden csaj kívánna magának. Kedves, törődő és segítőkész, felhúzni pedig szinte képtelenség. Birkatürelme van, még a hangját se tudja mikor emelte fel utoljára, bár bátyja tudja, hogy kiskorukban azért volt már rá példa. Mégse ő a tökéletesség mintapéldánya, de pár gyengeségén igyekszik javítani. Legfőbb gondja, hogy határozott megjelenése ellenére, elég szerencsétlenül tud viselkedni idegenek társaságában, lányokkal meg aztán főleg, ha még nem ismeri őket. Könnyen zavarba jön, amit ugyan jól titkol, ám görcsbe ránduló gyomra, és rövidre zárt beszélgetései árulkodóak lehetnek. Talán bátyja közelsége az, ami ezen képes segíteni, mert bátorságot merít testvére határozottságából. Az egész családban vele van a legjobb kapcsolata, ha nem is olyan bensőséges, de ismeri a másikat, és ő érti meg a legjobban. A családi környezetre amúgy sem jellemző a melegség. Apjával nincs is különösebben jó viszonya, bár ossz se. Inkább mondható a kapcsolatuk semmilyennek. A sikeres igazgató sokat sose várt kisebbik fiától, így túlzott figyelmet se fordított rá, de ezzel önkéntelen is megadta neki azt a szabadságot, amit másik fiától megtagadott. Tonynak ezért se kellett különösen határozottnak lennie, hogy a saját útját járhassa. Kedves és csendes jelleme sem torzult, bár makacsságából ő sem adott alább. Meglepő lehet, de ő is tud sértett hisztiket produkálni, de ez már az elég szélsőséges helyzetekre jellemző. Kapcsolata azonban még nem igen volt, ugyanis nem tud mit kezdeni a lányokkal, csak ha a barátai.

Élettörténet: Nem egy boldog, idillikus családba született, habár a külvilág felé egy tökéletes képet mutatnak. Apja egy híres, és igen befolyásos cég vezérigazgatója, míg anyja egy nagyvilági dáma, igazi nemesi felmenőkkel. Bátyja három évvel idősebb nála, és mindig is ő volt apjuk szeme fénye, legnagyobb reménye. Habár Tonyt is ugyan abba az óvodába járatták, ugyan abba az iskolákba, ám az elvárások mégse voltak olyan nagyok vele szemben. Valójában nem törődtek vele annyit, hisz apja Constantinera akarta hagyni a céget. Így Tony ugyan szülői figyelem nélkül, de jóval szabadabban nőtt fel. Testvére nyomán ő is felfedezte a kosárlabdát, nagyjából vele egy időben, így ő fiatalabban kezdhetett bele, és nagyon megszerette. Mikor aztán bátyja kijelentette, hogy szembefordulva az elvárásokkal, tesiszakra jelentkezik, és otthon kitört a belháború, talán Tony viselte a legrosszabbul. Egyszer el is szökött és majdnem egy napig bolyongott a városban, ahol elvetődött egy kétesebb hírű negyedbe is. Látszott, hogy nem illik oda, így a huligánok hamar kiszúrták, és valószínűleg nem járt volna jól, ha nem húzzák ki a bajból. Megmentője egy vele egykorú srác volt, akit látszólag már ismertek a környéken, mert némi rábeszéléssel, a többiek leléptek. Akkor elég sokat beszélt a kezdetben elég bizalmatlan fiúval, és az ő hatására caplatott végül haza. Azóta csak néha beszéltek, mert eléggé más körökben mozognak, de nem felejtette el őt. Otthon pedig észre se vette bátyján kívül senki, hogy nem volt ott. Mikor apjuk levette a kezét Constantineról, jóval több figyelmet kezdett fordítani Tonyra, ám hamar rájött, hogy már elkésett az irányíthatóvá tevéséről. Pedig a testvérénél jóval határozatlanabb fiúnál még sikerrel is járt volna, ha a kezdetektől őt akarja örökösének. De ekkora Tony már kialakította saját jellemét, megtanult önállóan gondoskodni önmagáról, és bátyját követve, ugyan arra az egyetemre jelentkezett, a kosárról pedig esze ágában sincs lemondani.

Hobby: Kosár, olvasás, barátokkal szórakozni, filmek, zene, gitár.

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: **Nem tudja még igazán, hol szeretne elhelyezkedni egyetem után, de úgy gondolja, ráér még eldönteni.** Amint csajoznia kéne, hihetetlenül szerencsétlenné tud válni, de ha csak barátként gondol a lányokra, ugyan olyan jófej, mint máskor. Ezt a defektjét nem szívleli túlzottan, de már jó ideje próbál tenni ellene, hiába. A lányok talán nem neki valók, csak ezt még képtelen volt belátni.** Már évek óta gitározik, és nagyon szereti.** Foglalt.

Képinfo: lehanan (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).