Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Spike Wilson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 19

Külső leírás: Elég ránéznünk, hogy tudjuk, nem egy átlagos jellem. Az még csak hagyján, hogy a ruhákat ritkán hordja a szabályoknak és társadalmi normáknak megfelelően, de hányan feszítenek rajta kívül fűzöld frizurával…? Tény, hogy eredetileg szőke tincseit kezdetben egy fogadás elvesztése miatt festette be, de aztán úgy megtetszettek neki az extrém színek, hogy mára már saját maga miatt viseli őket. Néha vált, így volt már neki narancs, kék és vörös is, de talán a zöld illik hozzá a legjobban. Kiemeli szokatlanul világoszöld tekintetét, ami sokáig az egyetlen megkülönböztető jegy volt közte és testvére között. Azt, hogy többnyire mit látni a szemében, igen nehéz megmondani, mert a hangulatingadozása kiszámíthatatlan, viszont eléggé nyílt ahhoz, hogy minden érzelme megjelenjen az arcán. Így akár egyik pillanatról a másikra változhat, ha valaki képes gyorsan olvasni, nyitott könyv számára, az érzelmeket illetően. Viszonylag átlagmagasságú, a sok sportnak és mozgásnak köszönhetően szálkás izomzattal, formás alkattal rendelkezik. Ha teheti, kerüli a kiöltözést, és farmerben, mintás pólókban jár. Ezekre ő keresi meg a pénzt, hogy anyja költhessen a többiekre, rá azonban nem jellemző, hogy különösen vigyáz ruháira. Így gatyái többnyire nem szándékosan szakadtak, de legalább ez nem tűnik fel senkinek. Az egyenruháira úgy ahogy figyel, de némi kívánnivalót hagy maga után a megjelenése, ha a hasig kigombolt ingre, vagy a lógó nyakkendőre gondolunk. Nyelvében piercing van, szintén egy fogadás mellékterméke, de ezt kevésbé kedveli, mint a hajszínét, viszont annak ellenére, hogy már hozzászokott, már csak egy hónapig kell mindenképp viselnie.

Jellem: Nem egy angyal, de talán az ördögi szintet még nem éri el. Pimasz, flegma és nagyszájú, de a hozzá közelállókkal, és azokkal akik megérdemlik véleménye szerint, kifejezetten kedves és segítőkész. Jellemző rá a „szemet szemért” elv, azaz sokszor viszonyul úgy másokhoz, ahogy ők hozzá. Ez pedig nem mindig pozitív, ha figyelembe vesszük az emberi természet előítéletességét. Ami a szívén, az a száján, és sajnos ez nála nem mérséklődik helyzettől függően, így sokszor akad vele gondja. A tiszteletét nehéz elnyerni, a bizalmáról nem is beszélve, de ha valakit elismer, azzal szemben képes viselkedni. Eddig kevés ilyen ember akadt, talán középiskolai edzőjét fogadta el a leginkább. Ikertesójához ragaszkodik, de nem függnek egymástól. Amióta az eszét tudja, nagyjából mindent együtt csinálnak, de ha nézeteltérésük akad, nem restek ököllel megoldani a dolgot. Az ilyen alkalmakkor sokszor nővérük szedte, szedi szét és rakja helyre őket. Az teljesen kiszámíthatatlan mikor ki nyerne, de Spikera talán többször ráfér, hogy valaki a fejére koppintson, ezt a szerepet pedig nővére előszeretettel vállalja magára. Kontrollálhatatlansága, forrófejűsége és makacssága ellenére, kifejezetten intelligens, sose volt gond vele tanulás terén. Tisztában is van vele, hogy sehova se jut, ha nem veszi legalább ezt komolyan, ám szerencséjére könnyen ragad meg minden a fejében, nem igen kell magolással küszködnie. Kész szenvedés lenne neki, ha nem tehetné többnyire azt amit akar. Imádja a szabadságot, de családja helyzetét ismerve, mindent megtesz, hogy segítségükre legyen, és megkönnyítse édesanyja dolgát. Húga jelleme kissé az övére hasonlít, így néha áll a bál köztük, de ennek ellenére imádja, és mivel két idősebb testvére sose rest éreztetni, hogy kisebb náluk, a két fiatallal szemben játssza a védelmezőt. Kiváló barát, és jaj annak, aki a barátaival, vagy családjával szívózik, utána szinte békíthetetlen. Pörgőssége ellenére képes bealudni a bármikor, de mivel ez már az éberalvás leglehetetlenebb fajtája, így is mindenről tud, ami zajlik körülötte.

Élettörténet: Népes a családja, ikerbátyján kívül, még egy 23 éves nővére, 16 éves húga, és 12 éves öccse is van, ami azt jelenti, hogy nem igen unatkoznak otthon. Sose voltak kifejezetten gazdagok, nem engedhették meg maguknak a pazarlást, de a fontos dolgokra mindig jutott pénz. Anyja és apja is munkásemberek voltak, de a család elégedetten és boldogan élt. Ez akkor változott meg, mikor édesapjuk egy munkahelyi baleset során meghalt, mikor 9 évesek voltak. Kiderült, hogy már kirúgták egy ideje, de nem szóltak neki, így feketén dolgozott. Ezért nem számíthattak kártérítésre, és biztosítás hiányában arra se. Nem tehettek sokat, ügyvédre nem futotta, így el kellett viselniük. Édesanyjuk az öt gyerekkel nagyon nehéz helyzetbe került, keményen dolgozott, de rosszabb környékre kellett költözniük. Spike és bátyja itt ismerkedhettek meg az utcák és bandázás nyújtotta izgalmakkal, és a kosár is innentől vált életük szerves részévé. Nem is hagyták abba középiskolában se, és edzőjüknek hála, innen sportösztöndíjjal bekerülhettek az egyetemre, miután felvételijük sikeres volt. Ez hatalmas megkönnyebbülést jelentett édesanyjuknak, aki addig is keményen dolgozott a legjobb taníttatásukért, de ezt már nem bírta volna anyagilag, még úgy se, hogy már nem csak nővérük, de az ikrek is dolgoznak, ha tehetik. Spike egy tetováló szalonban dolgozik, viszonylag rendszeresen. Kezdetben csak kisegítő volt a kora miatt, de valószínűleg hamarosan hivatalosan is felveszik, ha bírja az egyetem, a kosár, és a bandázás mellett. Szerencse, hogy igazán pörgős, és ha úgy is tűnik éppen alszik, mindenre képes figyelni.

Hobby: Kosár minden mennyiségben, graffiti, bandázás, estrém sportok, rajz, mások agyára menni.

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: **Már egészen fiatalon rájött, hogy szépen teljesít rajz terén, és ezt sokszor grafitizésben éli ki. Előfordult már, hogy fel is kérték ezzel munkákra, ráadásul a rajztudásával és kreativitásával szerzett munkát a tetováló szalonban is, hála a rendes tulajnak persze, aki bízott egy bajkeverő kölyökben. Máshol túlságosan fegyelmeznie kellett magát, ami még mindig nem erőssége.** A legtöbb tantárggyal elboldogult mindig is, de mivel szinte ragad rá, a töri a kedvence.** Nem igen akadt még komolyabb kapcsolata, egyszerűen fogalma sincs, ki illene mellé, vagy mit vár szerelem terén az élettől. Irigyli is bátyját, hogy neki már konkrét tervei vannak ezzel kapcsolatban.** Imádja az édességeket, egészen szelíddé és engedelmessé tud válni, ha éppen süti sütésre akarja nővérét rávenni. Ő is szeret sütni, csak többnyire lusta utána rendet rakni, így inkább testvérénél könyörög. Ugyan így le lehet venni a lábáról cukorral, csokival, nyalókával is.**

Képinfo: lehanan (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).