Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Piet Kjaerulff
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 21

Külső leírás: Alacsony, karcsú fiú, de talán pont ezért áll rajta jól szinte minden ruha. Stílusa igen csak változó, attól függ, hogy éppen milyen hangulata van. Az tökéletesen elegáns öltözékektől egészen a slampos, lepukkant hajléktalan stílusig képes eljutni, de általában valahol a kettő között helyezkedik el. Arca finom vonású, ajkai szépen íveltek. Ha csak átsuhan rajta az ember tekintete, könnyű szerrel hiheti azt, hogy egy csinos lánnyal van dolga. Szemeiről bárki könnyen felismeri, és bárkit könnyen el is hódít vele. Elég érdekes színűek, talán sárgászöldnek mondható a leginkább. Bőre világos, amit még jobban kiemelnek sötét tincsei. Erre büszke a leginkább, ezzel foglalkozik a legtöbbet. Tincsei egészen hosszúak, és még selymesebb tapintásúak, mint azt ránézésre mondanák. Rengeteg időt tölt azzal, hogy beállítsa frizuráját reggelente. Nem titok, hogy szereti magát nézegetni a tükörben.

Jellem: Bájos, beszédes fiúcska, aki imádja, ha van kit elbűvölnie. Nagyon nem szeret unatkozni, így mindig muszáj keresnie megának valami elfoglaltságot. Társasági lény, szereti ha boldogok körülötte az emberek, de azt már nem bírja, ha valaki csak megjátsza magát. Elég földhözragadott, számára az az igazi, amit lehet bizonyítani. Tisztában van vele, hogy a férfiakhoz vonzódik, és már nem is olyan tapasztalatlan ezen a téren. Szereti az ujjai köré csavarni a férfiakat, mindegyiküket egy újabb kihivásnak tekinti. Mindezek ellenére nem volt sok kapcsolata, és azok sem nyúltak valami hosszúra. Egy fajta viszolygás alakult ki benne a szoros kötelékek iránt, főleg ha azok nagyon a romantikus irányba mozdulnak el. Jobban kedveli a nála komolyabb, irányítóbb jellemeket. Barátai körében nagy tiszteletnek örvend, és hatalmas a rajongó tábora. Ezt egyedül akkor használja ki, ha megtetszik neki valaki, és elhatározza, hogy meg fogja szerezni.

Élettörténet: Nem túl nagy családban nőtt föl, egyetlen öccse társaságában. Csupán másfél év van köztük, így remekül kijönnek egymással. Sosem volt az az igazán családcentrikus típus, csupán testvérével ápolt szorosabb kapcsolatot. Már korán rájött, hogy őt a történelem érdekli igazán. Szerette a kézzel fogható dolgokat, a fent maradt írásos dokumentumokat, és minden mást, ami a multra emlékezteti az embereket. Nem meglepő módon egy múzeumben ismerte meg első barátját is. Korán rájött, hogy a férfiakhoz vonzódik, így nem is kísérletezett a lányokkal. Elág bátor és kíváncsi volt, így mert kezdeményezni. Első barátja mindenre megtanította, amit csak fontos tudni, de ezek után Piet szakított is vele. Azóta csak futó kalandjai vannak, nem bocsátkozik hosszabb kapcsolatba, mondván, hogy mindenki túlérzékenyre veszi egy idő utána figurát. Még otthon lakik szüleivel, onnan jár be az egyetemre, de tervbe van véve egy mihamarabbi költözés.

Hobby: dokumentumfilmek, történelmi témájú könyvek, lovagkor

Foglalkozás: történelem szakos hallgató

Extrák: Foglalt *** A történelmen belül abszolút kedvence a középkor, a lovagok, és az akkori kínzási módszerek. Titkos álma néhányat kipróbálni közülük, de valószínűleg sosem lesz rá alkalma, még úgy szórakozásból sem. *** Öccse sokban hasonlít rá, csupán ő a nőket szereti. Gyakran járnak együtt szórakozó helyekre, segítve egymást egy jó kis partner fölszedésében.

Képinfo: mimibumi (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).