Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Souto Yokoguru
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 26

Külső leírás: Közepes hosszúságú vörösesszőke tincsei, amik mindig olyan kócosak, mintha valaki pár perce túrta volna szét a haját, világoskék szemei, valamint csábos mosolya ellenállhatatlanná teszik. Bőre enyhén napbarnított, a teste kellően izmos, és magas, szereti is kiemelni feszülős pólókkal, ingekkel, még a nadrágok közül is inkább a tapadósak szereti. Fülbevalót, vagy nyakláncot ritkán hord, de amikor viselésükre vetemedik, előnyben részesíti a feketéket.

Jellem: Nyugodt, és magabiztos, mindig tudja mit akar, azzal is tisztában van, hogy hogyan éri el a terveit. Mivel általában nem nagy, és sok időt igénylő célokért harcol, és nem is rugaszkodik el a lehetőségeitől tanultsága miatt, simán el is szokta érni azt, amit akar. Már sok nővel, és férfival is megkedveltette magát kifinomult stílusával, rengeteg barátja van. Szerelmes azonban még soha nem volt, kicsit fél is attól, hogy szerelmes lehet, úgy érzi, laza, kényelmes élete olyan csúnya drogmámoros véget érne egy románc miatt, mint bátyjáé. Csak és kizárólag egy éjszakás kalandokra adja a fejét, ha megkívánja a szexet, majdnem minden este mással fekszik le.

Élettörténet: Szülei egy gyermeket szerettek volna csak, bátyját. Meg is lepődtek, amikor az akkor 45 éves anyjáról kiderült, hogy gyermeket vár, de az orvos intelmei ellenére az asszony megszülte Soutot. Addig magányos bátyja általa ki is nyílt, a szülők szerették azt nézni, ahogy kamasz fiúk eljátszadozik a kicsivel, annak még jobban örültek, hogy tanítja is, Souto napjai boldogan teltek. Aztán… Amikor 16 éves volt, átyjával szakított a barátnője hosszú évek együtttöltése után, annak ellenére, hogy ő csalta meg a fiút. Ez miatt testvére drogfüggő lett, és hamarosan meg is halt túladagolás miatt. Rettentően összetört a tragikus esemény hatására szüleivel együtt, nemrég kezdett el újra kimozdulni a szobájából, hogy az életet élvezze.

Hobby: társaságokba menni, beszélgetni

Foglalkozás: fotómodell

Extrák: Hozzá hasonló testfelépítésű bátyja akart tanultsága ellenére fotómodell lenni, igyekszik helyette is élni szakmájával.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 05. 11.
2013. 01. 05.

Módosítva: 2013. 01. 05. 20:13:14
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).