Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kurapika Kurata
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: 17

Külső leírás: Az igazi szőke herceg, gyönyörű óceán kék szemekkel, melyeket tincsei néha-néha betakarnak. Arcán lágy vonások húzódnak messziről nőnek is tűnhet a szemekben. Közepes termete nemesi, magabiztos járásba végződnek. Szereti klánja hagyományos öltözékét viselni melyek kék alapon sárga hímzésbe forranak össze. Bal fülében fülbevalót hord.

Jellem: A megtestesült higgadtság és nyugalom az ész érvek felhozója. Legalábbis elsőre. Ha személyes problémák kerülnek előtérbe, rögtön önfejűvé és meggondolatlanná válik. A barátai a legfontosabbak a számára, nem áldozná fel őket semmiért még akkor se ha bosszúja így befejezetlenül kell, hogy végződjön.

Élettörténet: Kurapika azért tette le a vadász vizsgát és vált fekete listás vadásszá, hogy klánját megbosszulja. A Fantom - Társulat kegyetlenségből lemészárolta az egész családot, csupán azért, mert a vezérnek megtetszett a klán genetikai különlegessége a Skarlát Szemek. Kurapika volt az egyetlen túl élő hisz épp nem tartózkodott a faluban így, már csak a kitépett szemű hullákkal borított utcákra érhetett haza. A vadásszá válását követően testőrnek szerződött egy gazdag előkelőhöz ki ritkaság gyűjtő. Ezzel elő segítette magának a szemek felkutatását és a Társulat előkerítését. A bonyodalmak alatt a vezért sikerült legyengítenie, míg két tagot likvidálnia, a többiek még mindig szabadon garázdálkodnak a növekvő vérszomjukkal Kurapika ellen.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: vadász

Extrák: Anime: Hunter x Hunter Kurapika Skarlát Szemei vörössé változnak, ha erős, dühöt és izgalmat érez magában. Nen használó alapvetően egy Idéző, képes gondolatait szilárddá, kézzel fogható dologgá tenni. Fegyvere egy hosszú ezüst színű lánc melyeket az ujjain lévő gyűrűbe végződnek és így képes használni. Mikor szemei vörössé válnak Specialistává válik, mely újabb erőkkel ruházza fel őt.

Képinfo: Fanart készítette, Laura Satoko (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).