Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mizuno Katsuo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 27

Külső leírás: Rövid fekete hajat hord, ami csak úgy lóg bele a vakvilágba, persze mindig tépettre vágatva, egyszerűen mert ez piszok jól áll neki, és szereti is, mert nem kell sokat törődni vele. Szeme sötétszürke, bőre pedig porcelánfehér. Mindig is imádta az ingeket, nyakkendőket, az elegánsabb öltözködést, így sosem esett nehezére az iskolai egyenruhák viselése. Mivel most már dolgozik, egyenruha ugyan nincs, de mivel irodán helyezkedett el, továbbra is hódolhat kedvenc szenvedélyének öltözködés terén.

Jellem: A hétköznapokban talpraesett, kreatív és jó kiállású fiatalember. Nincs gond a beszélőkéjével, munkájában kiváló, s bár kissé rendetlen, azért a lakása sem egy szemétdomb. Mondhatni egy tehetséges, az egzisztenciája megteremtésével foglalkozó, egyedülálló fiatalember, akit a szülei már kezdenek piszkálni a házasság gondolatával. Azonban ha a magánéletére terelődik a szó, már sokkal sivárabb a kép. Férfi ismerőseivel még megtalálja a hangot, bár sokszor elzárkózik előlük is, mert tart attól, hogy a titkára - tapasztalatlanságára - fény derül. Nőkkel még sutábban tud viselkedni, társaságban még csak-csak összeszedi magát, bár feltűnően semleges terepre tereli mindig a beszélgetést, de elutasít minden olyan meghívást, amely lehetőséget adna arra, hogy kettesben maradjon akár véletlenül is valakivel, mert egyedül bizony dadog, badarságokat beszél, de legfőképp kiszalad a világból, annyira gátlásos. Épp ezért igen magányos, és a lelke mélyén nagyon vágyna rá, hogy végre legyen egy normális kapcsolata, ne csak pletykáljanak róla mindig, ugyanakkor némi nekikeseredettséggel maga is belátja, hogy erre egyre kevesebb az esélye, mert magától nem mer kezdeményezni, ha meg valamelyik női ismerőse próbálná felszedni, akkor is inába száll a bátorsága, mert folyamatosan ott munkál benne, hogy tök ciki lenne, ha kiderülne róla, hogy még szűz.

Élettörténet: Átlagos családba született dolgozó anyával, háztartásbéli anyával. Már kisgyerekként is elég népszerű volt, külseje csak úgy vonzotta köré az embereket. Így nem csoda, ha már általános iskolában sorra kapta a szerelmes leveleket, vallomásokat. Legnagyobb tragédiája azonban pont ez a hatalmas népszerűség, mert mindenki, aki rászánta magát a vallomásra, máris vesztesnek érezte magát, és sosem várták meg a válaszát, tulajdonképpen a vallomást tevők saját magukat utasították vissza, s amilyen kis szerencsétlen volt, valahogy sosem tudott érvényt szerezni ellenvéleményének. Felső-középben már olyan nőfaló hírneve volt, hogy srác osztálytársai mindig hozzá fordultak szerelmi tanácsért - amit persze sosem tudott rendesen megválaszolni, de mindenki úgy könyvelte el, hogy a szemét mázlistának ez is működik. Az egyetemre már végképp reménytelenné vált a helyzete. Hírneve miatt nem mert kezdeményezni, így legendás hódításai valóban legendák maradtak, s most, 27 évesen még mindig szűz, s egyre reménytelenebbnek értékeli helyzetét, mert sorsa mit sem változott: ő a nőfaló szívtipró. Amúgy a munkáját élvezi, végzettségének megfelelően helyezkedett el egy internetes szolgáltatásokat értékesítő cégnél. Feladata ezen szolgáltatások népszerűsítése, reklámozása, s - külsejének is köszönhetően - elég jól teljesített, így máris csoportvezető. Barátja nincs igazán, barátnője főleg senki, szüleitől elköltözött, így most egyedül él egy kis, de komfortos és a munkahelyéhez közeli bérlakásban. Csupán egy macskája van, az is csak azért, mert a kóbor állat addig hízelkedett, míg be nem adta a derekát.

Hobby: nyakkendők vásárlása

Foglalkozás: vállalati menedzser

Extrák: Ugyan egyedül él, főzni ennek ellenére sem tanult meg * van egy halom randizós játéka, de nem segítettek sokat problémáin * Macskáját Bigyónak nevezte el * Egyedül nyakkendői megtelítenek három hatalmas fiókot, s van olyan, amelyiket még ki sem bontotta díszcsomagolásából. * Imádja a hóesést. * A karaktert egy one shot manga ihlette, aminek a címét már sajnos nem tudom.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (az eredeti alkotó nickneve: shuangwen) (http://)

Engedélyezve: 2012. 05. 01.
2015. 07. 31.

Módosítva: 2015. 07. 31. 00:07:55
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).