Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kagamine Len
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Első, második és akár a századik pillantásra is árad belőle a gyerekesség és kisfiússág, egy épeszű ember sem nézi ki rögtön belőle, hogy 16 éves, és olyanról is tud énekelni, ami igenis csak az igazán nagyok érdeklődési körébe tartozik bele. Félhosszú, karakteresen szőke haja kibontva hihetetlenül rendezetlen, hál égnek így csak alvás közben látni. Általában hátul kicsit magasabbra összefogja, elől mindig oldalra és itt-ott felfelé zselézi, viszont frufrunak is jut belőle jócskán. Testalkatra kifejezetten alacsony és sovány, törékenynek látszik, ámbár az izomzat igen csekélyen fellelhető rajta. Bőre világos, de nem betegesen. Arca, mint már szóba került nem igazán a férfias, érett kategóriába tartozik, sokkal inkább kölyökképű, két tengerkék szeme sem árulkodik másról, ha belenéz az ember sokszor egyetlen túl komoly gondolatot sem pillant meg benne, de tulajdonképpen Len is képes kicsikarni magából az érett fiút, csak nem akarja. Nem, inkább csak nem meri. Legtöbbször teljesen átlagos öltözékben virít, általános ruhája egy fekete, itt ott sárga díszítéssel ellátott rövidnadrág, és egy fehér-fekete színekben pompázó ing. Bal vállán, csak úgy mint ikernővérének neki is ott ékeskedik a 02 felirat, jelezve, hogy ő (is) a Vocaloid-2 második szüleménye.

Jellem: Nála minden véglet létezik: tud hisztis, gyerekes és komolytalan lenni, többek közt félénk és szeretetigényes, és néha előfordul, hogy még a legkisebb dolgokon is aggódik, és minden körülötte felmerülő problémát rekordidő alatt akar megoldani. És ami a legfélelmetesebb, hogy percek alatt át tud ugrani egyikről a másikra, így tulajdonképpen csak annyira lehet kiismerni, hogy több oldala is van, és azokat is mind-mind egyesével kell felfedezni. Általában kedves és közvetlen, de időnként rettenetesen félénk, és egy neki tetsző személy mosolyától is képes elpirulni. Komolyabb oldalát mások előtt legtöbbször azért nem mutogatja, mert egészen kicsi korában is, amikor valami okosat mondotott Rin mindig kinevette, mondván, hogy egy shouta fiúhoz nem illik az okos jelző, majd később csatlakozott a sorba Miku és Meiko is, azóta pedig nem szándékozik égetni magát mindenki más előtt. Néha viszont belőle is előtör a minden Vocában megtalálható idiotizmus, kora miatt egyre sűrűbben.

Élettörténet: Len mindig is ikernővérével, Rinnel élt, és ez akkor sem változott, amikor Vocaloid énekesek lettek. Egyszerre ketten csöppentek be a Miku által uralt házba, a többiek mellé. Viszonylag hamar, mindketten népszerűek lettek a dalaikból adódóan, és máig a legnépszerűbb Vocaloidok lista élén állnak, ami Len fejét annyira nem csavarta el, mint Rint vagy akár Mikut. Annak ellenére, hogy nem olyan idol, mint Kaito vagy Gakupo őt is sokszor párosítják igen sok Vocaloiddal, és bár csak Rinnel vér szerinti testvérek azokat akikkel lakik gátlások nélkül a családtagjainak tartja.

Hobby: Konzolos játékok.

Foglalkozás: Vocaloid (énekes).

Extrák: Anime/Program: Vocaloid. *** Tárgyilag a banán képviseli. *** Sokszor hord sárga nyakkendőt, sokszor még akkor is, ha nem illik a ruhához. *** Sokszor a -nee és -neechan kötőszavakat használja lakótársai megszólítására.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 30.

Módosítva: 2012. 04. 29. 23:57:42
Módosította: Ichi-nii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).