Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sue Lavertow
Kategória: Hentai
Feltöltő: Onichi

Kor: 25

Külső leírás: Magas, csinos lány, akin minden ruha jól áll. Egy karcsú derék, egy pár hosszú láb és máris könnyen elcsavarható a férfiak feje. Mindezek ellenére nem szereti a kihívó ruhákat, inkább szolídan öltözködik. Rajong a sálakért, hatalmas gyűjteménye van belőlük, már lassan minden napra jutna egy. Arca kedves, és a halvány ajkakon megbújó apró mosoly csak még kedvesebbé teszi. Hosszú sötétbarna haja egészen derekáig leér, gyakran fonja össze, mert már zavarja, de nincs szíve levágatni. Szemei szürkén csillognak, akár egy befagyott tavat borító jépáncél, bár tekintete inkább melegséget, és kedvességet sugároz. Szemüvege nem túl erős, boldogulna akár nélküle is, de így sokkal inkább biztonságban érzi magát. Nem kedveli a sminket, így csak nagyobb eseményekre ássa elő szekrénye mélyéről. A ruhatára egy külső szemlélő szemében akár egyhangúnak is tűnhet, hisz hiányoznak belőle a rikító színek. Sokan olyannak képzelik el szekrényét, mint egy rajzfilmfiguráét: mikor kinyitja, ott sorakozik a rengeteg ugyanolyan ruha.

Jellem: Elbűvölő, kedves lány, akiben először mindig csak a vidám gyermeket látják meg. Sokan el sem hiszik valódi korát. Gondoskodó típus, boldogan teljesíti mások kéréseit, de azt nem tűri, hogy kihasználják. Imádja munkáját, így mindig hatalmas lelkesedéssel kezd neki. Mindig törekszik újabb és újabb dolgok megtanulására, igyekszik bővíteni, elmélyíteni tudását. Ha a helyzet megkívánja egészen komoly is tud lenni, ilyenkor szereti kihasználni hatalmas szókincsét. Remekül kijön az emberekkel, bárki képes pillanatok alatt beszédbe elegyedni vele, mintha már régi ismerősök lennének. Van humorérzéke, szereti a vicceket, ám legtöbbször az a gond, hogy nem érti őket. Nagyon túlgondolja a dolgokat, így mindig lemarad a csattanóról, ám ha elmagyarázzák neki, remekül tud rajta szórakozni. Találékony, hamar alkalmazkodik az új helyzetekhez, nem nagyon hagyatkozik másokra. Egyik hibája talán, hogy néha túlságosan is érzékeny. Hajlamos nagyon a szívére venni a dolgokat, mind a jókat, mind a rosszakat. Egy szerelmes versen órákig képes sírni, de ugyanezt a hatást váltja ki belőle egy indokolatlan sértés is.

Élettörténet: Kanadában született egy átlagos család első, és egyetlen lányaként. Testvérei mind fiúk, így ő maga is sokáig a fiúsabb lányok közé tartozott. Szülő szeretetből sosem volt hiány, így megvolt a tökéletes gyerekkor, amiről mindenki álmodik. Hosszú szánkózások, vidám családi vacsorák, színes karácsonyok. Rokonai szerte a világban élnek, de gyakran látogatták meg őket, így Sue már kicsi korában megismerhetett más országokat. Nagyon szerette hallgatni, ahogy nagyszülei francia meséket olvasnak föl neki, vagy ahogy nagynénje az éppen aktuális arab slágeket énekelte egy-egy látogatása alkalmával. Hamar eldöntötte, hogy szeretne minnél több nyelven megtanulni, és az érzéke meg is volt hozzá. Másik nagy szerelmévé az irodalom vált, és hogy ötvözhesse a számára két legfontosabb dolgot, a műfordítói pályát választotta. Sokat utazik, hogy igazán megsimerjen egy-egy nyelvet, így egyre ritkábban tölt otthon huzamosabb időt. Jelenlegi új célkitűzése a japán nyelvtudása tökéletesre csiszolásra. Egyik ismerőse segítségével lehetőséget kapott, hogy egy japán egyetemen tehesse ezt meg. Szabadon beülhet bármelyik előadásra, és kap egy tanárt is, aki segít neki az eligazodásban. Mondani sem kell, hogy már alig várja az utazást.

Hobby: Olvasás, magányos séták, szánkózás

Foglalkozás: Műfordító

Extrák: Kedvenc évszaka a tél. Szereti a néma, sötét, hideg estéket, amikor egyedül lehet gondolataival. *** Volt már pár rossz tapasztalata a nemzeti ételekkel, így minden utazása során nagyon óvatosan próbálkozik a helyi specialitással.*** Az utazások mellett természetesen dolgozik is. Leginkább német, olasz, latin, orosz műveket fordít anyanyelvére, de elég jól halad pár afrikai nyelvjárással is. *** Nagy álma megtalálni a szőke herceget, aki saját költeményekkel fogja levenni a lábáról, akivel este a kandalló mellett üldögélve nyugodtan tudna keresztrejtvényt fejtegetni.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).