Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Atrox
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akira_chan

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: 185cm magas, sportos testfelépítését életmódjának köszönheti. A selymes, fehér bőr alatt kirajzolódó, kidolgozott izmok igazi szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Vállig érő, ében haja kusza összevisszaságban keretezi arcát, lágy mégis karakteres vonásai láttán az ember akaratlanul is a „jó fiú” kategóriába sorolja. Az igazság azonban nem pont ez. Az acélszürke szemek fölényesen csillogva szemlélik a világot, és csak vadászat vagy harc alkalmával ragyognak fel vörösen, mint két csillogó rubint. Macsós félmosolya megdobogtatja az egyszerű halandók szívét, noha öröme csak ritkán őszinte, és főként gúnyolódás közben vigyorog gonoszul. Egész lénye, minden mozdulata határozott és erőt sugárzó, ránézésre látszik, hogy igazi vezér egyéniség. Mivel élete nagy részét farkas alakban tölti, nem sokat ad a divatra, de, ha mégis kénytelen emberek közé menni és átváltozni, akkor a kényelmes, sportos ruhák élveznek előnyt nála.

Jellem: Vad és nyers modorú, mindig kimondja, amit gondol. Nem érdekli, ki mit gondol róla, úgy él, ahogy neki tetszik. A szabályokra sem ad sokat, kivéve azokra, amiket ő maga hoz meg. Ő egy igazi állat, az ösztöneire hagyatkozva él és cselekszik. Mivel soha nem élt igazi emberek között, nem ismeri az etikettet, sem a társadalmi szabályokat és elvárásokat, de ez nem zavarja különösebben. Önző és arrogáns, makacssága nem ismer határt, és soha nem hátrál meg. Kerüli a társaságot, nem szívesen beszélget és tökéletesen meg van elégedve vándorló életmódjával. Ha nagy ritkán mégis betér egy faluba, vagy városba pihenni, rendszerint sikerül már az első sarok után bajba keverednie, és harcba bocsátkoznia. Legjobban farkas alakban érzi magát, számára az erdők és hegyek az igazi otthon, és a friss hús íze a legfenségesebb lakoma. A vadászat izgalma, a zsákmány becserkészése és elejtése, a vér édes-fémes íze a szájában… semmi pénzért nem mondana le ezekről a dolgokról. Emberekkel nem táplálkozik, de ez nem jelenti azt, hogy nem is öli meg őket. Viszont puszta szórakozásból soha nem gyilkol, csak ha jó oka van rá. Magányos életmódja miatt nehezen alkalmazkodik másokhoz, és bár sosem vallaná be, a lelke mélyén társra vágyik.

Élettörténet: A falka vezetőjének fiaként látta meg a napvilágot. Éj fekete bundája és vörösen izzó szemei egyedivé tették társai között, és már kölyökként rettegtek tőle. Éles esze, harci érzéke és kitartása hamar megmutatkozott, ezekhez társult még ereje és vérszomja, amik hamar rettegetté tették. Amint elég érett lett, hogy átvegye a vezetői posztot, párbajra hívta apját és meg is ölte. Nem érzett bűntudatot, soha nem kapott szeretetet, csak egy fegyvert láttak benne, és a vérvonal továbbvivőjét. Alfaként egyik csatából a másikba vezette a farkasokat, kiterjesztve területüket és lemészárolva mindenkit, aki az útjába került. A vértenger, amit maga mögött hagyott minden egyes alkalom után, a falka megcsappant létszáma és az elégedetlenség, ami lassan felütötte fejét végül vesztét okozta. Hiába volt erős, egy egész falka ellen még ő sem tudott győzni, és szégyenszemre elmenekült. Soha többé nem mehetett vissza a szülőföldjére, és magányosan volt kénytelen helyt állni. Ahogy teltek az évek, és egyre többet látott és ismert meg a világból végül lecsillapodott. Már nem ölt élvezetből, nem akart bosszút állni társain, akik száműzték, és elfogadta a múltját, minden szörnyűségével együtt. Vándorlásai során sokat megélt, és egy idő után már nem is bánta, hogy efféle életet él. A társ, a család hiánya azonban állandóan kísértette, de nem tartotta valószínűnek, hogy valaha is képes lesz megállapodni.

Hobby: Imád futni, vadászni és úszni.

Foglalkozás: Nincs

Extrák: Vérfarkas, ex alfa hím. Hihetetlenül gyors regeneráló képességgel bír, ennek hála nincs tele sebhelyekkel a teste. Nincs különösebb baja más fajokkal, de, ha csak lehet, kerüli a társaságot.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).