Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amon Forest
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yuno*

Kor: 17

Külső leírás: Külseje olyan szinten ártatlanságot és eleganciát sugároz, hogy aki több ideig legelteti rajta a szemeit, szinte azonnal zavarba jön. A tisztaság árad belőle, senki se gondolná, hogy bizony neki is vannak mocskos gondolatai. Hófehér bőre van, ami ha sokáig napon tartózkodik csúnyán le tud égni, rettentően érzékeny, akár egy gyengébb szorítástól a karján vagy, ha csak simogatják bőrpír jelenik meg bőrén. Alacsony termete van, ami neki különösen jól áll még ha alig üti meg a 165 centit. Nem olyan vékony, mint amilyennek ránézésre tűnik, soványka ugyan, de nem betegesen. Arca a legszebb rajta, hatalmas szürkés-kék szemei értelmet sugároznak, a lelkedig tudna hatolni tekintetével. Orra vékony, szépen formált, ajkai szintén vékonyak, leginkább egy porcelánbabára hasonlít. Barna haja folyton fényes és selymes, gyönyörű keretet ad gyönyörű arcának.

Jellem: Tiszta külső, romlott belső. No nem olyan súlyosan, de leginkább egy szerény, imádnivaló fiúcskának tűnhet első ránézésre, pedig ez azért kicsit távol áll az igazságtól. Rendkívül makacs és akaratos, ha egyszer ő eldöntött valamit annak úgy is kell lennie, és talán ezt jó tulajdonságnak is felírhatnánk, hisz az se esik nehezére, hogy akaratát saját maga teljesítse. Sokszor tesz megjegyzéseket és gondolkodás nélkül kinyilvánítja a véleményét, ha kérdezték, ha nem. Persze ő is tud kedves és jószívű lenni, de ez a ritkább esetekhez lehet besorolni. Eszes fiú, lusta ugyan, de jól teljesít a suliban, a saját lábán akar megállni, nem szereti, ha a feneke alá rakják a dolgokat, ha ő nem kérte. Egyenesen idegesíti mikor valaki helyette csinál meg valamit, miközben azt Amon is megtudná tenni. Csak 16 éves, de már eléggé mocskos a fantáziája, tisztában van vele, hogy homoszexuális és sokszor kapva-kap az alkalmon, ha valaki bepróbálkozik nála. Persze erről szülei nem tudnak és szerencséjére el is tudja intézni az ügyeit, hogy ne is tudják meg miket csinál a kicsi fiúk, ha nem figyelik.

Élettörténet: Az átlagosnál kicsit gazdagabb családba született, és azt se mondhatjuk, hogy el volt hanyagolva mikor kicsi volt. Szülei rendesen odafigyeltek rá mikor idejük engedte, de a kicsi Amonnak így is sikerült egy olyan világba bele csöppennie, ahonnan nincs kiút számára mert túlságosan is élvezi, még ha sokszor szinte majdnem megöli magát egy-egy durvább szerető után. Ugyan szereti a fájdalmat, ha vegyül némi gyönyörrel, de amúgy nem igazán bírja ha kínozzák, ami ritkán de előfordul, ha meg is fizetik rendesen. Tizennégy évesen feküdt le először egy fiúval és utána már pénzért kezdte árulni magát, és valamennyire is sikere volt az újonnan megszerzett kapcsolatai miatt. De úgy pár hónapja, úgy döntött tart egy kis pihenőt, nem tett jót az egészségének az, hogy hetente valaki mással volt, és mintha a szülei is szagot fogtak volna, ezért úgy döntött picit jegeli a dolgokat, míg össze nem szedi magát.

Hobby: szex, régi és mindenféle nyálas romantikus film

Foglalkozás: tanuló

Extrák: **Uke** Valamilyen szinten mazochista, ha megfelelő mennyiségű gyönyör is társul a fájdalom mellé** Gyenge az immunrendszere, sokszor megbetegedik.

Képinfo: nem saját (http://)

Engedélyezve: 2012. 04. 28.
2014. 07. 04.

Módosítva: 2014. 07. 03. 23:34:55
Módosította: Yuno*

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).