Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Blaze Bright
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 25

Külső leírás: Sötétbarna, selymes tincsei, mindig a szélrózsa összes irányába állnak, egyszerűen nem lehet őket kordában tartani. Gyönyörű zöld szemei vannak. Tekintete értelmes, nyugodt, éber. Arca szépen ívelt, vonásai finomak, ajkai hívogatóak. Füleiben több fülbevalót is hord. Ruhái a legegyszerűbbek, néhol szakadtak is, tükrözve társadalmi helyzetét. Átlag magasságú, járása könnyed, ruganyos és magabiztos. Kicsit vékonyabb, mint lennie kellene és néhány heg is fellelhető puha bőrén, de még így is tökéletes teste van.

Jellem: Az ironikus, szarkasztikus és cinikus jelzőkkel lehetne a legjobban illetni. Szívtelenül realista és nagyon jól vág az esze. Ha szüksége van rá úgy hazudik, mint a vízfolyás és imád másokat átverni. Tud ő vicces és jópofa is lenni, ha az ember már hozzászokott fura kicsit fanyar humorához. Sokat filozofálgat az élet kérdésein, de csak kevesekkel osztja meg észrevételeit, mert nem egy istenkáromló gondolat is megfordult már a fejében. A hatalmasok orra alá igyekszik minél több borsot szórni. Imádja az őrült terveket hiszen, ahogy mondani szokta az élethez szerencse is kell. Az egyháznak ott árt ahol tud, hiszen gyűlöli a papokat. Forrong a dühtől, amikor eszébe jut, hogy miközben a vasárnapi misén böjtről prédikálnak és utána otthon teletömik magukat. Szerinte, ha nem lenne vallás és az értelem irányítaná a világot minden sokkal jobb lenne. Gyűlöli azt is, hogy a vallás palástjába burkolózva követnek el gazságokat, manipulálják az embereket. Ezenkívül szinte semmi sem tudja kizökkenteni megszokott stílusából és hangulatából. Igazi megfigyelő, képes sokáig követni valakit csak azért, hogy kilesse a szokásait és megtalálja a gyenge pontját. Valósággal élvezi, ha az utolsó pillanatban mutathatja meg aduászát és egy ilyen kis zsarolással mentheti meg az életét. Ha kell kíméletlenül megöl bárkit, de ezt jobb szereti elkerülni. Nagyon nehezen ígér meg bármit is, de ha megteszi azt betartja, viszont mások ígéretét soha nem hiszi el. Szerinte az egész világ tolvaj, mert akinek nagy vagyona van, az sokat lopott, akinek kicsi, hát az meg béna volt.

Élettörténet: Egy elszegényedett nemesi családba született egy határ menti településen. A szomszéd ország fosztogató zsoldosai szüleit kis korában lemészárolták. A ház egyik rejtett kamrájába elbújva nézte végig, ahogy az édesapját lemészárolják, miután odaadta minden vagyonukat és azt is látta, ahogy édesanyját megerőszakolták és utána leszúrták. Rokona, testvére nem volt, a szolgálók is meghaltak, a család birtokához tartozó területet felégették. Egyedül maradt és gyorsan fel kellett nőnie. Néha sikerült munkát találnia, de mindig talált valami jobb elfoglaltságot. Csupán rövid, alkalmi kapcsolatai voltak, mivel folyton vándorolt vagy menekült. Már kiskorában megtanult túlélni, rabolni, lopni, menekülni, színészkedni. Sokszor épphogy csak egy hajszálon múlott az élete. Igazi kis szarka vált belőle, ha meglátott valamit, ami egy kicsit is érdekelte és értékesnek is nézett ki, azt ellopta. Így járt akkor is, amikor meglátta a papnál a misén egy gyönyörű zöld drágakövet. Még azon az éjjelen ellopta, minden mással együtt, hogy majd eladja őket. Másnap szerencsétlenségére elkapták, de a zöld drágaköves függőt nem találták nála. A pap bosszúból börtönbe vetette és azon dolgozik, hogy minél kínkeservesebb halált haljon. Blaze jelenleg a börtönben senyved és tudja, hogy csupán addig marad életben, ameddig meg nem találják a függőt. Viszont még ez sem boldogítja túlságosan mert addig válogatott kínzásokban lesz része. De miután már a halálát kívánja és bevallja a kő hollétét, még akkor is lassú halál lesz a jussa.

Hobby: lógás az aktuális munkából

Foglalkozás: tolvaj, akasztófavirág

Extrák: *kivégzésére vár**Középkor

Képinfo: A kép nem a sajátom, csupán illusztrációscélt szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2013. 02. 06.
2019. 06. 10.

Módosítva: 2019. 06. 10. 21:19:52
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).