Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Kyouya Ootori
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 17

Külső leírás: Magas, 181 centiméter, a korosztályához képest kissé túl magas is, de a lányok imádják. Hiába 17 éves már most igazi idol pasi. Sűrű fekete tincsi mindig rendezettek, ha megfújja a szél, ugyan olyan szögben kerülnek vissza, hogy még véletlenül se törjön meg az összkép. Teste kidolgozott, de inkább a szálkásabb típusok táborát gazdagítja. Bőre elefántcsont fehér, még a nap se sokat tud segíteni rajta, de mindig figyel az öltözködésére, hogy az előnyeit emeljék ki, ne pedig a hátrányait – ha vannak egyáltalán – Ha iskolában van, az egyenruha tökéletesen, vasaltan és frissen húzódik a testére. Hétköznapi ruhái divatosak, a legkülönfélébb tervezőktől vannak, de persze mind sugározza a komolyságot, a kellemet és az eleganciát. Ruhatára igen csak széleskörű, mindig van mit felvennie, sosem aggódik az öltözködése miatt. Szemüveget hord, ami csak még kábítóbbá teszi a kisugárzását, igazi cool típus, és ezt az adottságot ki is használja. Kezében általában található egy mappa, jegyzetfüzet könyv vagy bármi más, amiben vezetheti a jelenlegi dolgait. Zsebeiben mindig rejtőzik olyan dolog, amivel megfélemlíthet vagy rákényszeríthet valakit valamire, de hogy honnan kerülnek oda azt csak ő és a hírszerzési csoportja tudja.

Jellem: Igazi kettős egyéniség. Van egy énje a maszk előtt és mögött is. Kezdjük a maszk előttivel, hiszen azt hordja és mutatja minden nap a külvilág számára. Mindig pontos, figyelmes és elegáns. Ha valamit szervezni kell, azt biztos ő fogja csinálni, vagy ha valami történik, amiről a többiek azt gondolják, ez egy spontán dolog volt, azt vagy ő csinálta vagy benne volt a keze. A cluban gyakran inkább az ő véleményét kérik ki, főként az ikrek, mert ha Kyouya mondja, akkor az biztos úgy van. Ennél fogva megbízható és becsületes egyéniség. Céltudatos, komoly, megvannak a saját céljai és érdekei. Van, hogy nagyon számító, sőt szinte rideg, ahol tudja, ott rögvest ki is használja családja befolyását és jó hírét. Sokszor csak egy telefonba kerül elintéznie bármit, legyen az 100 rendőr riasztása vagy csak egy szimpla egyenruha megvarratása. A Host Club alelnöke – Tamaki az elnök – vagy úgy is mondhatjuk, árnyékkirálya. Ugyan is minden, ami a club mögött folyik, azt ő intézi. Jelmezek, ételek, díszlet stb. A legnagyobb figyelmességgel teszi a dolgát, soha sem csúszik hiba a számításaiba. Látszólag nagyon higgadt, még akkor is, ha belső feszültsége van. A cluban mosolygós és udvarias, de mindig ott van benne az anyagiasság is. A részletekre is mindig visel, hiszen abban rejlik a munka ereje. A maszk mögötti énjét ezer évben ha egyszer megmutatja, ritka az olyan eset, amikor megteszi. Nehéz kihozni a sodrából, általában csak Tamaki képes rá a hülyeségeivel, de ugyan akkor ő az, aki a legjobban ismeri a személyiségét. Ugyan is belül igen is frusztrált az otthoni gondjai miatt, mindig meg akar felelni mindenkinek, leginkább az apjának. Neki is szüksége van a támogatásra, a kedves szavakra, hiszen sokszor ezek tartják össze, de ezt soha nem vallaná be, még ha az élete is múlna rajta. Hétköznapi dolgaiban azonban megmutatkozik az önzetlenséges és kedvessége. Ha látja, hogy valaki bajban van vagy átverés áldozata lesz, ő az első, aki felismeri a helyzetet és segít, kerüljön bármibe. Tehát valójában az anyagias énje mögött ott rejtőzködik a jó szándék, jóindulat és kedvesség csak sokszor nem tudja kimutatni, mert nem is akarja, nincs is kinek és legfőképp nincs rá lehetősége. Emiatt már jó mélyre süllyesztette magában ezen tulajdonságait, de azok akaratlanul is előtörhetnek belőle.

Élettörténet: Japánban született egy igen nagyhatalmú arisztokrata családban, akiknek a felmenői között grófok is megtalálhatók voltak. Az édesapja kórház és gyógyszeriparral foglalkozik. Igen nagy sorscsapásként neki koránt sem hullott minden az ölébe, hiszen harmadik férfiként született a családba. Két bátya és persze apja is magasra tette a mércét, ami a tanulást illeti. Elvárták tőle, hogy mindenből a legjobb legyen. Kyouya így is tett, sok évig szinte robotként működött. Tette, ami a dolga, hogy az apja felfigyeljen rá és azt gondolta, igen érdekes játszma sülhet ki abból, ha jól teljesít és ő örökli az Ootori család bizniszét. Minden évben osztályelsőként végezett, osztályelnök is volt, végül, de nem utolsó sorban mindig kitüntette figyelmével azon családok gyermekeit, akikből az ő családja vagy éppen ő hasznot húzhatott. Negédesen, ravaszul hálózta be őket. Nem volt ez másként Suou Tamakival sem. Amikor a fiú az osztályába érkezett, „parancsot” kapott, hogy legyen jóban a fiúval, barátkozzon vele össze, hiszen a mondás úgy tartja tartsd közel a barátaidat, és meg közelebb az ellenségeidet. Ezután minden hétvégét Tamakival töltött és igyekezte kielégíteni minden szeszélyes igényét. Ha kellett elment vele Kyotóba, Okinawára vagy Hokkaidóra. Tamaki hozta meg a változást az életébe, akár egy bomba úgy robbant be, és még ha nem is vette észre, Tamaki miatt kezdett el igazán boldog lenni. Aztán egy nap a herceg látogatóba ment hozzá, ekkor következett be a katarzis erejű változás. Igaz, majdnem agyonverte szegény Tama-chant, de megérte, mert ott jött rá valójában, hogy mit kell tennie és, hogy lehetnek igaz barátai. Ők ketten alapították meg a Host Clubot és toborozták a tagokat. Jelenleg is nagyon jó kapcsolatban vannak, habár kettejük akár tűz és víz – valóban így lenne? – remekül kijönnek és ugyan is jól ki is egészítik egymást.

Hobby: Pénzügyi kimutatások, megfigyel(tet)és, szervezés, a Host Club rendezvényeinek lebonyolítása, jegyzetelés

Foglalkozás: Tanuló, Host, Multimilliomos örökös

Extrák: *Anime és Manga Ouran High School Host Club* Ő a cool típus * Magát egoistának tartja, ezt mutatja a külvilágnak, de valójában nem az, de ezt senki sem tudja, néha még ő maga sem * november 22-én született * horoszkópja nyilas * 65 kg * kedvenc tantárgyai a fizika, angol nyelv és a német nyelv * árnyékkirálynak is hívják * ha valaki felébreszti démonkirály lesz belőle és az illetőnek nem kegyelmez * kedvenc étele nincsen, de a fűszeres dolgokat szereti a leginkább * alacsony a vérnyomása * A Host Club-ban ő az Anyuka, ami a pozíciójából fakad, természetesen Tamaki találta ki ezt is * Vércsoportja AB *

Képinfo: A kép az animéből van (http://)

Engedélyezve: 2012. 04. 26.

Módosítva: 2012. 12. 15. 12:59:13
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).