Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Zedorik Owelrayen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 19 év

Külső leírás: Sötétkék haj, ehhez szintén sötétkék szemek. Arca markáns férfias, ezért is kicsivel többnek néz ki koránál. Kigyúrt felsőtestén szálkás izmok. Álltatlába egy sötétkék izomtrikót és ugyanolyan színű ujjatlan kesztyűt visel. Ehhez fekete kabátot, melyet hátára terít, plusz halványkék sálat. Fekete csőszárú farmert, kék övvel és bakanccsal. Övére többféle lánc van fellógatva, nyakába pedig Jáde cédula.

Jellem: tipikus az a perverz pasi. Nagyon mocskos fantáziával rendelkezik. Egy kész nőfaló. Hűséges típus aki mellett éppen van azt sohase csalja meg, maximum ha lát valakit aki jobban megtetszik neki ejti éppeni áldozatát. A jelen embere, nem tervez előre és nem néz vissza a múltba. Jelmondata: Élj a mának, mert a holnap már lehet nem jő el.!! Ezt betartva éli mindennapjait. Mély érzésű ember, ha megbántják nem mutatja ki de legbelül nagyon fájnak neki a szavak, de valahol sejti mélyen, hogy igazak.

Élettörténet: Egy jégmágusok alkotta kisvárosban született, átlagos családba. Kiskorába semmi különöset nem vettek benne észre. Ugyanúgy tanulta a jégformázását, idézését, előállítását mint bárki más. Ám később érdekes dologra lettek figyelmesek. A jég amit a mágusok idéznek, hoznak létre különféle színűek. A szín tükrözi a csoportot amibe tartoznak. Az ő jegének színe a kék, lila és rózsaszín árnyalataiban játszott, játszik még most is. Ez elég különösnek számított mivel erre akkor még nem volt példa, hogy valaki egyszerre 3csoportba tartozzon? felse merült senkiben ennek a lehetősége. Mikor 14éves lett akkor megtámadták a sárkányharcosok a jég mágus városokat, így az övéket is. Elmenekült mivel szülei és mindenki őt védte különlegessége miatt. Szomorúan de elhagyta a falut. túlélte és egy kisebb vándorcsoporthoz csatlakozva elvándorolt Haingba, ahol villám mágusok élnek. Itt él jelenleg. Mára már tökéletesre fejlesztette képességeit. Ő az utolsó jég mágus mivel a többieket mind kivégezték,lemészárolták. A villám mágusok királyánál szolgál, mint főtanácsadó. ide úgy került be, hogy az egyik vándor akivel jóba lett, főtestőr a királynál csak küldetésre kellett mennie így hagyta el a várost. Ez a vándor nő a neve Lilien. Bemutatta a királynak és esze és származása miatt a ranglétra közepére rakta a király ahonnan szépen lépegetett felfele míg el nem érte a főtanácsadói rangot.

Hobby: olvasgatás, nőzés

Foglalkozás: fótanácsadó

Extrák: A Jáde cédula egy jég mágusi igazolvány, csak jég mágusok viselik ha illetéktelen személy veszi fel ők jéggé fagynak....

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 19.
2013. 10. 31.

Módosítva: 2013. 10. 31. 12:08:23
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).