Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel Jetro Frones
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 20

Külső leírás: Rövid fekete haja van, ami keretezi karakteres férfias arcát és sötét szemeit is kiemeli. Kidolgozott felsőteste van, amit a kosarazásnak köszönhetően, meg is tud tartani. Elég magas olyan 192 centi. Fülében van egy fülbevaló, de csak a menőzés miatt lövette magának, meg hogy ellent mondjon a szüleinek. Öltözete eléggé laza. Nem szereti a feszülős cuccokat, de a lányokon imádja nézni, főleg, amikor kiadják az idomaikat. A fején lévő baseball sapka az egyik ismertető jegye, amiről mindig felismerik. Nyaklánca, amit visel még édesapjától kapta és esélytelen, hogy levegye.

Jellem: Lázadó jellem. Édesapja halála után nem hallgatott senkire egyedül barátaira. Képtelenség őt nevelni. Csak olyan tud hatni rá, akit tisztel vagy szeret. Alapjáraton kedves emberke lenne, de annyi trauma érte az életben, hogy nehezen engedi közel magához az embereket. Nevelő apja ellen nagyon lázad és mindig vissza szájjal, vagy amikor tud, ellent mond neki esetleg beszól. Olykor, ha mostoha testvére rászól, akkor vissza fogja magát, mert érzelmileg kötődik hozzá, de ezt nehezen vallaná be akárkinek is.

Élettörténet: Átlag családba született. Szülei szerették egymást, de amikor a testvére a szülésnél meghalt minden elromlott. A családja akkor bomlott meg. Ám amikor 16 éves volt egy másik trauma is érte, ugyan is édesapját elveszítette egy bankrablás közben. Rosszkor volt rossz helyen. A rablók, hogy bizonyítsák vagányságukat lelőtték apját, akihez mindennél jobban ragaszkodott. Ekkor veszítették el egymást teljesen édesanyjával. Nem ismerte, hogy milyen Daniel, így kezelni sem tudta. Azóta sem lett jobb a kapcsolatuk, de megtudnak még élni egy fedél alatt. Az anyja azóta megint szerelmes lett egy olyan férfiba, akinek van egy lánya. Ellenkezik a kapcsolat ellen és nem is fogadja el a csávót, de nem tud mit tenni, mert az anyja ragaszkodik hozzá. Mostoha testvérére viszont nem kicsit közömbös számára…

Hobby: Gördeszkázás, kosarazás, nők

Foglalkozás: Egyetemi hallgató (Matematika)

Extrák: Minden haverja DJ-nek hívja. ~ Volt már pár kapcsolata, de a legnagyobb traumájánál rengeteg egyéjszakás kalandjai voltak. Akkor naponta cserélte a csajokat. ~ Ha felhozzák az édesapját témának azért nagyon tud harapni. Ha az anyja beszél róla szimplán feláll és elviharzik onnan.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).