Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sebastian
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 19

Külső leírás: Igen feltűnő jelenség. 170 cm magas, karcsú testalkatú. Haja a válla alá ér melynek tincsei festett sárga-kék színekben pompáznak és összevissza állnak. Szemei barnássárgák, ami alapból különleges, de még ki is szokta húzni és a szeménél lévő tetoválás még inkább vonzza a tekintetet. Bal vállán is található egy érdekes koponyát mintázó tetoválás valamint mindkét csípőcsontjánál egy – egy csillag motívum. Ajkaiban, nyelvében szemöldökében, fülében, nyakán és jobb mellbimbójában valamint a köldöke körül négy piercing található. Egyéb kiegészítőket sem veti meg. Körmeit is festi. Öltözködése egyedi ő tervezi és varrja a ruháit.

Jellem: Kicsi korában félénk, visszahúzódó fiú volt. Sok sérelmet kapott a családjától és csak nagyon halvány szeretet, ami az idő során el is tűnt. Ennek a neveltetésnek a következménye az lett, hogy a viselkedése nárcisztikussá vállt és ez mindent elmond róla milyen is a jelleme. Nem volt még szerelmes sőt igaz barátja se volt igazán régen a félénksége miatt most meg az elviselhetetlen modora miatt. A testiséget viszont nem veti meg, de ezek mind csak kalandok semmi több.

Élettörténet: Mindkét szülője orvos. Van egy bátyja, aki szintén orvosnak készült. Seb gyerekkora óta más, mint a szülei által imádott bátyja és sosem volt olyan amilyenek szánták. A bátyja mindent megkapott a kért ajándékoktól kezdve egészen szép szavakig és szeretetig. Őt sosem érdekelte az orvostudomány sokkal inkább a művészvilág. Kiskorában hamar megmutatkozott a tehetsége, hogy milyen jól rajzol, tervezz és varr. Családja ezt nem ismerte el sőt ellenkezőleg megtiltották neki, hogy ilyen dolgokkal foglalkozzon, hiszen szerintük ebből nem lehet megélni és különben is egy férfi ne tervezzen ruhákat. Ennek meg is lett a következménye és Sebastian mire elérte a tinédzserkort nem félénk kisfiú volt sokkal inkább nárcisztikus személyiségzavar alakult ki nála, ami az évek során egyre jobban erősödött. Fellázadt szülei ellen és nem érdekelte mit mondanak eldöntötte, hogy ő akkor is ruhatervező lesz. Egy tanárja felismerte a tehetségét és végig segítette így érettségi után felvettek egy híres Művészeti Egyetemre ösztöndíjjal. Otthon bejelentette és még arról is felvilágosította a szüleit, hogy a saját neméhez vonzódik. Óriási balhé lett és választás elé állították vagy marad és az orvosira megy és majd megházasodik vagy kitagadják. Egyértelműen azt választotta, hogy ő nem kér többet a családjából. Elköltözött azóta az egyetem koleszában lakik és nem tartja velük a kapcsolatot.

Hobby: ruha tervezés, varrás, séta

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Másoknak is varr vagy csak éppen ruhát tervezz esetleg a képeit eladja és az ebből befolyt pénz jó kiegészítő az ösztöndíj mellett.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 06.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:19:31
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).