Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damien
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Felicity

Kor: 18

Külső leírás: Fekete tincsei amit kékre szokta festeni szanaszét állnak. Rideg kék tekintetével szinte megfagyasztja a levegőt vagy éppen az illetőt akire ránézz. Magas, izmos testalkatú. Nyelvében és jobb fülének porcában piercing található. Vastag karkötője mindig rajta van, halott barátjától kapta, ezért nagyon vigyázz rá azt se engedi meg, hogy mások hozzányúljanak valamint még hord karkötőt, nyakláncot és gyűrűt, de ez a kedvétől függ. Sötét ruhákat hord legtöbbször feketét ez is azóta van mióta meghalt a barátja.

Jellem: Mindig is nagyszájú vagány fiú volt. Sok barátja volt és imádott a társaság középpontjában lenni. Legjobb barátja után jött a törés nála. Senkivel nem barátkozik azóta és kifejezetten bunkó lett. Mindenkit megsért és beleköt, amit régen is tett, de akkor viccesen most meg rosszindulatúan. Hirtelen haragú és forró fejű. Csak a testiségnek él de azok is mind csak egyéjszakás kalandok. Nőkkel és férfiakkal is egyaránt van, de egyre inkább a saját neméhez vonzódik. Eszes, de irtó lusta, ezért elég sok órára nem megy be vagy éppen alszik. Viselkedése ellenére sokszor magányos és szüksége lenne barátokra, de túlságosan fél mind az ereje miatt, mind attól, hogy ismét elveszít valakit.

Élettörténet: Szülei átlag emberek és Damien is az volt egészen 16 éves koráig amikor megjelentek a képességei. Legjobb barátja temetésén volt, akivel együtt nőtt fel így nagyon szerette, de csak mint barátot. Halála alapból nagyon megviselte, de a temetésen vált minden a legrosszabbá. Egyik tanárja akivel jól kijött és a barátja is, amikor odament hozzá, hogy megvigasztalja és amikor megérintette a fiú vállát hirtelen férfi emlékei megrohamozták a tudatát. Így megtudta, hogy a tanár megerőszakolta, megkínozta majd megölte a barátját és több más gyereket is. Teljesen kiborult és a másik képessége is megmutatkozott akkora erővel, hogy a tanárja a fiú által okozott fájdalomtól meghalt persze nem tudta senki se, hogy ezt Damien okozta csak a szülők. Rögtön hívta nagyapját, aki édesanyjának az apja és szinten meg vannak ezek az erők benne. Annyira összeomlott, hogy kezelésre szorult. Tudta jól, hogy van esélye arra, hogy örökölte nagyapja erejét, de hogy ilyen formában tudja meg az sok volt neki. Az intézetbe fél évig volt addigra mélyen elnyomta magába a fájdalmat amit a barátja halála okozott, de feldolgozni a mai napig nem tudja. Kikerülve megmutatkozott mennyire megváltozott a viselkedése. Sokkal indulatosabb lett és kerülte a barátait, a szeretteit, mert félt olyat lát amit nem akar. Intézet után kicsit még otthon tartózkodott majd beíratták a Mágus Akadémiára, ahova nagyapja is járt és támogatója is mai napig, ezért is tűrik el Damien borzalmas viselkedését. Nem akart ideje jönni, de belátta ő is kis idő után, hogy itt tudnak csak segíteni megtanulni használni az erejét.

Hobby: tetőn alvás, suli szabályainak megszegése, diákelnök agyára menni (rámászni a párjára) , futás, sex

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Tudatával képes fájdalmat okozni, de nem igen tudja ezt a képességét kontrollálni, ha felbosszantják annak meg is lesz a következménye, de van gyógyszere ami valamilyen szinten korlátozza az erejét, de ez hosszú távra nem megoldás. ( Mindig magánál hordja) Valamint még képes mások múltját meglátni, ha az illetőt ismeri egy ideje és megérinti, de ennek mértéke is függ mennyit lát meg.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2013. 07. 06.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:09:51
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).