Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jacob Grey
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ryukia

Kor: 27 év.

Külső leírás: Érdekes külseje van. Viszonylag magasnak mondható 180 centijével, de ennek ellenére mégsem tűnik ki a tömegből. Kimondottan a „szürke emberek” közzé tartozik. Nem is szereti, ha rá figyelnek, így legtöbbször kihívó vagy színes ruhákban sem látni. A szürke és a fekete az ő színe, ami gyönyörűen kiemeli testének lágy vonásait. Nem túl kidolgozott, soha nem is edzett midig más érdekelte, a sporthoz nem fűzte szoros kapcsolat. Egy táncművészet viszont képes volt elnyerni a tetszését. Két évig balettozott, ami meg is tette a hatását. Kifejezetten hajlékonnyá és nagyon karcsúvá tette Jacob testét. Sajnos az egyik előadáson összeesett és kiderült, hogy szíve gyenge a tánchoz. Így abba is hagyta. Haja eleve kissé hullámos szálú, de ő még rásegít azzal, hogy szinte sohasem fésülködik. Nem is törődik vele, igazából önálló életet él frizurája, de valamilyen rejtélyes okból mégis mindig irtó dögösen néz ki. Néha fúj rá egy kis hajlakkot, hogy megőrizze tartását, de utálja a szagát, így inkább kerüli. Zselét nem használ, mert undorítónak tartja. Szerinte az úgy néz ki, mintha két hete nem mosott volna hajat. Vágatni sem vágatja, mindig a szemébe lóg egy kicsit, ez valahogy sosem zavarta. Kezei nagyok, ujjai csontosak és hosszúak. Rendkívül jól jön neki zongorázás közben. Él-hal a nyakkendőkért és legalább száz darab van neki. Mindenféle alakú, formájú, méretű. Ez az egyetlen dolog, amiből tart otthon színeset is. Arca kisfiús és babás. Nincs túlzottan megelégedve magával, így nem sűrűn megy társaságba.

Jellem: Csendes. Nem szokott sokat beszélni inkább hallgatja mások csevejét, amíg ő elszív egy-két szál cigarettát. Szereti, ha megnevettetik, bár ez elég nehéz feladat. Legtöbbször csak mosolyog, vagy még azt sem. Félmosoly vagy a komoly arckifejezés a legjellemzőbb rá, és általában nem is nagyon mutat ki érzelmeket. Mimikája ennyiből áll. Értelmetlennek tartja a sok felesleges locsogást, az értelmetlen szövegelést és a sírást is. Ám, ha egyszer meghallod lágy kacaját onnantól kezdve, egész végig azt várod. Szinte megbabonáz csilingelő nevetése. Megközelíthetetlen távolságtartó aurája miatt, nem igazán nyit -nem is nagyon tud- mások felé. Általában kerüli a konfliktus helyzeteket, inkább csendben a kalap alatt oldja meg problémáit és semmit sem mutat a külvilág felé. Mindenki sármos, magabiztos, hűvös íróként ismeri. Habár egyáltalán nincs megelégedve magával. Egy csöppet kisebbségi komplexusban szenved, és ha ez mind még nem lenne elég, enyhén antiszociális is. Legtöbbször kis fantáziavilágában tölti mindennapjait, történeteket, szereplőket kreál és az utcán sétáló emberek életéről elmélkedik. Nagyon szeret figyelni másokat. Csak leül egy padra a kis jegyzetfüzetével és leírja, amit gondol, lát, érez. Általában ebből születnek legnagyobb alkotásai. Sosem tekintett magára íróként. Neki ez amolyan hobbiból lett foglalkozás, azért csinálja, mert szereti. Az meg csak jó, ha neki ebből még pénze is származhat. Nem élvezi, ha gépelnie kell és nagyon lassan is megy neki. Jobbszereti, hogyha füzetbe saját kezűleg alkothat és nem valami idióta billentyűzeten kell pötyögnie.

Élettörténet: Kis családból származik, anya, apa ő és a húga. Igazán mozgalmas élete volt. Anyja mindig is szerette az alkoholt, de miután megszülettek a gyerekei gátlástalanul inni kezdett. Jacob hat, húga pedig négy éves volt mikor az árokból húzták ki meztelenül, mert ott akart közösülni egy férfival. Apjuk a munkába menekült, alig volt otthon, próbálta tartani a házasságát, de nem nagyon sikerült neki. Az a kevés idő, amit a „családjával” töltött általában veszekedéssel telt. Volt olyan is, nem egyszer, hogy a dolgok tettlegességig fajultak. A gyerekek nagyon féltek szüleiktől és legtöbbször a szekrényben, vagy az asztal alá bújva próbálták kizárni a külvilágot. Később szüleik elváltak. Apjuk rengeteget küzdött azért, hogy megkaphassa a gyerekeket. Végül Rita és Jacob hozzá kerültek. De mivel pénze nem volt, -mindent a válásra költött és a perekre- el kellett vegyen egy nőt, aki gazdag. Meg is tette. Két évig voltak házasok, de kapcsolatuk egyáltalán nem működött és mikor az apa rájött, hogy a női test igazából egyáltalán nem izgatja, műfajt váltott. Férfiakkal kezdett ismerkedni és kénytelen volt belátni, hogy nemi identitása nem éppen átlagos. Sokáig titkolta, de mikor felesége rájött, második házasságától is búcsút kellett vegyen. Itt viszont már nem volt kérdés, hogy a gyerekek kihez kerülnek. Pénzből azonban megint hiányt szenvedtek. Az apa próbált tisztességes jól fizető éjszakai munkát találni, de semmi. Végül egy meleg bárban lett kurtizán. Meglepetésére nagyon sok pénzt kapott érte és még élvezte is munkáját. Egy nap viszont Jacobot legjobb –és egyetlen- barátja, elrángatta abba a bárba, ahol apja dolgozott… Mondanom sem kell, hatalmas lebukás lett a vége. Jacob 17 éves volt akkor, úgy döntött elég nagy, hogy otthagyja családját. Szívből megutálta apját, pedig ő csak nem akarta a gyerekeit nélkülözni látni. Jacob nem kért a magyarázatból. Felszívódott, eltűnt. Két év alatt álnéven megírt pár könyvet. Aztán a semmiből előkerült, mikor apja egy balesetben elhunyt, immár 19 éves volt. Gondoskodhatott húgáról, Ritáról, akivel a régen szoros kapcsolatuk nagyon meggyengült. A lány haragudott bátyjára, mert otthagyta őket, a legnagyobb szükségben. Elhidegültek egymástól. Jacob ez után több könyvet írt, mind romantikus, női férfi kapcsolatokról szólt. A sikerlisták élére került és híres íróvá vált. A pénz többé nem volt probléma. Húga sem tétlenkedett. Jogi karrierjének építésébe kezdett. Egy idő után elváltak egymástól, és még ha találkoznak is olyanok egymással, mint két idegen.

Hobby: Írás, olvasás, emberek megfigyelése, néha rajzol is.

Foglalkozás: Író

Extrák: ***Már egy ideje szemezget a BL sztorikkal, de apja miatt inkább hanyagolja ezeket.***Szeret úszni, bár elég bénán csinálja.***Allergiás a tejre, de nagyon. Már a szagától is tüsszögni kezd.***Több nyelven is beszél folyékonyan. (Olaszul, Németül, Franciául)***

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 29.
2019. 11. 07.

Módosítva: 2019. 11. 02. 16:27:23
Módosította: ryukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).