Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Adrian W. Ostrowski (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 20

Külső leírás: Egy kicsit alacsonyabb az átlagnál, a 170 centimétert alig egy-két centivel nőtte túl. Magasságához viszont arányos testalkat dukál: teste karcsú és formás, tipikusan az a fajta, amire mindenki csorgatja a nyálát körülötte, finom, szálkás izomzattal, lapos hassal, hosszú, izmos combokkal, és izgalmasan kerek, izmos popsival. Mindezt megspékeli az USA-ban egzotikusnak számító arca, annak minden finomságával, és nőies szépségével. Telt, csókra termett, rózsás ajkak, selymes, puha, világos bőr, a szemei pedig olyan elképesztően tiszta világoskékek, hogy olyat még nem látott a világ. Haja természetesen vérvörös, ezzel végleg megtestesíti a tipikus porcelán-szépséget, ami után megannyi nő áhítozik – ő pedig férfi börtöntöltelékként is megkapta ezt a természettől. Haja egyébként vékony, rasztázott tincsekben omlik alá, de sok rabtársával ellentétben az ő haja ápolt, finom és még illatos is, nem az a tipikus elhanyagolt, áporodott szagú raszta. A haján kívül két dolog van még, ami nem túl természetes: egy piercing az alsóajka közepén, valamint egy sárkánytetoválás, ami a mellkasa bal oldalán kezdődik, és hosszan ível le a hasán, végül eltűnik a nadrágjában... ki tudja, meddig tartva. Még a hangja is pofátlanul szexi, nem csak a nyögései, hanem amikor csak beszél azon a búgó, erotikus hangján... Mindent összevetve az összes gazfickó éhezik rá, bármit megadnának érte, hogy legalább egyszer megdughassák, éppen ezért áldhatja is az eget kiváltságos helyzetéért. Ha nem lenne az, aki, valószínűleg napi rendszerességgel erőszakolnák meg, ráadásul minden nap más... Számára viszont csak az számít, hogy helyzetéből adódóan biztonságban van a segge is, meg ő maga is.

Jellem: Valószínűleg senki szemében nem több egy egyszerű kurvánál, beleértve a rabokat, az őröket, de még az igazgatót is... Pedig ha csak akár sejtenék, hogy mennyire nincs igazuk. Adrian sokkal több egy olcsó, hülye ribancnál. Ravasz és bátor, az esze pedig vág, mint a borotva. Neki nehéz túljárni az eszén, így aztán csőbe húzni is, de egyébként is kivágja magát bármilyen helyzetből. Próbáltak már rákenni gyilkosságot is, hátha kikerül a „góré” védelméből, de mind hiába. Azzal nem számoltak, hogy ő is tud mindent, ami odabent történik, de még azt is, hogy ki miért került be... Na igen, ha valaki a rabok vezérének a kurvája, az több szempontból is előnyös tud lenni. Ő egyébként igencsak elüt a többi rabtól, ő nem egy velejéig romlott gazfickó, valahol mélyen elrejtve még érzései is vannak, bár ezt sosem mutatja és nem is beszél róla, hiszen ettől csak gyengévé válna mindenki szemében. Tudja, hogy új környezetében senkiben nem bízhat meg, ezért nem is teszi, bár a „főnökkel” kialakított kapcsolata valamilyen szinten bizalmi szálon alapul: ő nem árulja el soha, cserébe állandó védelmet kap.

Élettörténet: Az élete soha nem volt egy leányálom. Apja drogdílerként tevékenykedett Lengyelországban, mindig csak kurvákkal hált, de egyszer kiszúrt egy ártatlan, teljesen normális fiatal lányt, aki az utcán sétált, és megkívánta. Megerőszakolta, de rájött, hogy ez neki nem elég, így maga mellé kényszerítette, és egyfajta ágyasává tette. Ebből a „nászból” született meg Adrian. Igen, hagyták, hogy megszülessen, hogy aztán az ő életét is pokollá lehessen tenni. Anyja szerette őt, bárki volt is az apja, és ennek a szeretetnek köszönheti, hogy nem lett ő is olyan velejéig romlott ember, mint az apja... Ő is szerette az édesanyját, és végül ez a szeretet küldte oda, ahol most van. Ahogy lassan felcseperedett, mind jobban próbálta óvni anyját az állandó veréstől és erőszaktól, de 15 évesen lett végleg elege. Amikor is apja valóban agyonverte szeretett édesanyját... Adrian nem gondolkozott, a konyhakésért nyúlt, és beleállította a távozni készülő apa hátába. A szomszéd jelentette fel, aki egyébként apja rendszeres vevője volt. Adriant elkapták, bár nem is igazán próbált menekülni, hova menekült volna? A fiatalkorúak javítóintézetébe zárták, addig, amíg nagykorú nem lesz. Viszonylag jól viselte a dolgot, bár őt teljesen elzárva tartották mindvégig, mint valami őrültet. 18 évesen kiengedték, neki pedig első dolga volt, hogy utánanézzen az apjának – aki mint kiderült, nem halt meg, csak nyaktól lefelé megbénult, és idejét akkor éppen Amerikában töltötte. Több sem kellett Adriannek, lopott némi pénzt, aztán az apja után ment. Amerikában lopott egy fegyvert is, betört apja lakásába, és gondolkodás nélkül fejbe lőtte, pontosan a két szeme között. Így kötött ki az USA Underground Hotel nevet viselő szövetségi börtönében, a legszigorúbban őrzött fegyházban. Kalandos volt már a bekerülése is, ilyen gyönyörű friss husit ritkán kapnak az ott sínylődő gazemberek, mindenki csorgatta is a nyálát rendesen, beleértve a fő górét, a rabok vezérét is. Ő viszont saját lábára akart állni, mondván ő ugyan nem hódol be senkinek... Így viszont kénytelen volt megtanulni a leckét. Alig pár nap kellett hozzá, hogy elkapják, megerőszakolták, aztán kis híján agyonverték. Bizony, a rabok vezérének köszönheti az életét, fojtogatásának köszönhetően igencsak az utolsókat rúgta már, mikor a férfi rátörte az ajtót a bandára, elzavarta őket, Adriant pedig újraélesztette, ezzel visszahozva a halál torkából. A szépséges friss husi kénytelen volt belátni, hogy ha életben akar maradni, bizony be kell hódolnia, méghozzá egyvalakinek: a górénak. Meg is tette, azóta is ő a férfi cellatársa, kurvája, bizalmasa és védelmezettje is egyben. Senki egy ujjal sem mer hozzáérni, mert ha megtennék, halál lenne a jussuk, ez biztos.

Hobby: szeret saját történeteket írogatni, ezzel szórakoztatja magát, hiszen van fölös 100 éve...

Foglalkozás: nincs munkája, életfogytiglani börtönbüntetését üli éppen

Extrák: Manga: Under Grand Hotel. *** Vyvynek és Nettnek sok szeretettel :D *** Teljes neve Adrian Władysław Ostrowski. *** Az ítélete egyértelmű: 80 év szándékos emberölésért, és plusz 20 év a súlyosbító körülmény miatt, miszerint azt az embert ölte meg, akit már egyszer megpróbált, és ami miatt javítóintézetben is volt egy darabig, valamint azért, hogy a tulajdon édesapjával végzett. Szabadlábra nem helyezhető. *** Alkalmi dohányos, de csakis kézzel csavar cigit hajlandó szívni. *** Apja felkutatása, és a gyilkosság megtervezése, majd elvégzése 2 évet vett igénybe, ezért csukták le „csak” 20 évesen.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).