Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Beau (Szépség) (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: Bárkinek, aki rápillant, magában rögtön felkiált: Milyen gyönyörű! S valóban, Beau vonásaiban megőrizte gyermeki báját, s bár férfiasabb lett, mégis olyan lágy és törékeny, hogy csak csodálni lehet, na meg szeretni és körberajongani. Nem túl magas, 167 centi, amihez 55 kiló társul, amelynek köszönhetően karcsú, és kellemes megjelenésű. Haja rövid és tépettke, színe pedig télen kissé sötétebb, nyáron pedig középbarna, szemei szintén barnák, bár nem a kimondottan sötét fajtából. Általában fekete vászonnadrágot, fehér inget hord, amihez néha, főleg, ha kimozdul, fekete mellényt és nyakkendőt vesz.

Jellem: Beau nem csak külsejében megközelíthetetlen, saját maga is egy külön világ. Mindig mosolyog, mindenkivel kedves, de a falusiak számára egy UFO is inkább lenne társaság, mint Beau, mert a fiú egészen más szinten éli az életét, mint mindenki más a faluban. Nem veti meg az egyszerű embereket, s nem ítéli el egyszerű életüket a maguk problémáival és még egyszerűbb gondolkodásmódjukat, egyszerűen csak ő más. Imádja a könyveket, az álomvilágot, amelybe kalauzolják, vagy épp a tudást, amelybe bevezetik. Sokszor álmodozik arról, hogy valamelyik varázslatos történet szereplője egyszer ő lesz, s megment egy gyönyörű királylányt, akinek majd elnyeri a kegyeit. Apja viccesen mindig megjegyzi - bár nem bántásból, vagy kiábrándításképp, egyszerűen csak őszinte - hogy Beau maximum a királylány lehetne, akit megmentenek. Ennek ellenére normálisan éli hétköznapjait, segítve feltalálóként dolgozó apját, amiben csak tudja. Egyébként roppant kíváncsi természet, szereti a környéket járni, vagy a faluban a főtéren ücsörögve figyelni az embereket, ha épp nem akad újabb olvasnivaló. Másokkal szemben is nyíltszívű és segítőkész, csak a képmutatás és a beképzeltség taszítják, de azok nagyon, jobban, mint az emberi butaság, pedig azt is elég nehéz a környezetéhez képest kifinomultabb lelkének elviselni.

Élettörténet: Egy kis faluban született. Anyja belehalt a szülésbe, így apja egyedül neveli. Tőle tanult meg olvasni és számolni is. Már kisgyerekkora óta igyekszik apjának mindenben a segítségére lenni, s a szomszédasszonyoknak hála megtanult főzni és a ház körüli munkákban is sok tippet kapott mindig is. Emellett igen jó barátja a könyvesboltot és kis könyvtárat üzemeltető idős öregúrnak is, aki mindig beszerez számára egy-két újdonságot, ha megfordul a városban. Mostanában a falu nagymenőjének tartott Gaston is rászállt, ugyanis feltett szándéka megfektetni, s nem zavarja az a tény sem, hogy mindketten hímneműek. Beau egyszerűen irtózik a férfitől, aki nemcsak nagyra van magával, de még idegesítően nyomul is, így ha meglátja, az ellenkező irányban igyekszik köddé válni. Tervei között van, hogy ha apjának sikerül valamelyik találmányát értékesíteni, felköltözik a városba, és ott telepedik le.

Hobby: olvasás, apjával bütykölgetés

Foglalkozás: -

Extrák: Madame Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve - A Szépség és a Szörnyeteg című műve alapján* Kitalált karakter *Foglalt

Képinfo: riingo (deviantart) (http://)

Engedélyezve: 2012. 04. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).