Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: FuegoAzul (001 kísérleti alany)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 22

Külső leírás: Mielőtt a katonaság elrabolta kísérleti célokra gyönyörű hosszú barna haja, élénkék szemei és kleór bőre volt. Viszont a kísérletek során külseje eltorzult, ha lehet így kifejezni. jelenlegi állapotába sem csúnya...inkább érdekes és bizarr. Bőre a fekete és a kék árnyalataiban játszik, szemei kristály kékek. Haja akár a tűz, a sárga minden árnyalata megfigyelhető benne pár sötétebb barna tinccsel. Vállain,bokáin és csuklóin ,,szőrmét" visel. Ami nem is igazán szőrme hanem tűzcsóvák. Bal mellén található az egyedszámot jelölő tetoválás az az 001.

Jellem: Egy igazi gyilkológépet fejlesztett belőle a katonaság. Alaptermészeténél fogva azt táplálták bele, hogy az ellenség katonái közé vegyülve csábítsa el a férfiakat majd szeretkezés közbe végezzen velük. Néha előtör belőle a kísérletezés előtti énje, ilyenkor nagyon félénk, zavart mivel általában ilyenkor nem tudja hol van. Legtöbbször szeretkezés közbe tér vissza ez az énje. Ilyenkor elönti a félelem és a menekülési vágy. A tudósok ezzel nem tudnak mit kezdeni.

Élettörténet: Egy békés háborútól mentes városban nevelkedett. 6éves korában egy autóbaleset következtében elvesztette szüleit, majd később árvaházba is került. körülbelül rá 7évre azt a várost is elérte a háború. Majd a nyugalom szertefoszlott. Gyerekek tűntek el rejtélyes körülmények között, majd hirtelen előkerültek a semmiből, megcsonkítva,megkínozva,megtörve. Ebben az időszakban az árvaházakat katonák őrizték annak reményében, hogy így megmenthetik a következő generációt, hatalmasat tévedtek. Egy nap az őröket könyörtelenül lemészárolták majd a gyerekeket különböző szervezeteknek adták el. Így történt, hogy az akkor Linelin néven szólított 13éves kislányt megvette a C-Rotion kísérleti vállalat akik titokban tevékenykedtek. Mivel még viszonylag fiatal volt Linelin ezért még nem kezdtek vele nagyszabású kísérletekbe. Viszont majd nemhogy minden nap megkínozták, volt h nemi erőszak áldozata lett a kiéhezett tudósok között. Ez az időszak még körülbelük 15-16 éves koráig tartott, amikor elérkezettnek látták az időt a kísérletek megkezdésére. Ekkor történt, hogy Linelin megkapta a D-Friez nevű kísérleti anyagot. Ekkor változott el bőre színe. Majd ezek után már nem volt megállás a tudósok körülbelül 26 féle anyagot juttattak a szervezetébe. 18 éves volt mikor elérte mai állapotát. Ekkor kezdték kitanítani és új emberfeletti erejét kitapasztalni. Linelin-t külsejének és új erejének köszönhetően átkeresztelték FuegoAzul-ra ami annyit jelent: Kék Tűz. Új képessége ugyanis nem más mint az, hogy tűzzé tudja alakítani testét majd egy új formába tömöríteni azt. FuegoAzul akkor még az egyetlen Fuegonionid-nak számított. Majd később a sikeres kísérlet következtében körülbelül 20másik FuegoAzul-hoz hasonlító teremtményt hoztak létre. Mivel vele akkor többet nem tudtak kezdeni ezért eladták az egyik katonai szervezetnek, ekkor volt 20 éves. Ma már különféle küldetésekre jár, amik többnyire abból állnak, hogy az ellenséges férfiak közé férkőzve csábítsa el azokat és szeretkezés közben végezzen velük. Régi jelleme ilyenkor előtör belőle.

Hobby: -

Foglalkozás: katona

Extrák: Faj: Fuegonionid Ezek oylan lények melyeket egy titkos szervezet hozott létre. Lételemük a gyilkolás és az erotika. Mind a 21 egyed nő. Szeretkezés közben végeznek áldozatukkal.**Eddig 89 férfivel végzett.** Gyilkolási és testi kapcsolati vágyát csak akkor tűnik el nyomtalanul ha megkapja a Trioik nevű anyago mely ennek a kísérleti folyamatnak az ellenszere.Külseje ekkor sem változna vissza.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 04. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).