Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mineki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 20

Külső leírás: Átlagos magasság, testalkata karcsú. Szőke haja összevissza áll sokszor kis copfokat szokott magának csinálni mikor milyen kedve van, de fésűt nagyon ritkán használ. Rikító zöld szemeit sokszor fekete ceruzával kihúzza ezzel kihangsúlyozva még inkább. Imádja a piercingeket testén több pontján is megtalálható. Karkötők, nyaklánc és gyűrű is van mindig rajta. Körmeit sokszor feketére festi ki. Öltözködése kihívó, ahogyan az egész megjelenése is.

Jellem: Egy szóval összegezve: hangulatember, de nagyon. Egyik percben bunkó vagy éppen őrült és vad máskor pedig egy édes kisfiú. Hangulata képes egyik percről a másikra megváltozni olyan mintha több személyisége lenne. Kitudja akasztani a környezetét a szeszélyes viselkedésével, de ennek ellenére sok barátja van akik imádják őt és ő is őket és ez a családjára is elmondható. Fantáziavilága színes és gazdag. Egészséges önbizalommal van megáldva, persze olykor igen csak el tud szállni, de ilyenkor csak helyre kell rakni és visszavesz az arcából. Le se tagadhatja, hogy egy igazi művészlélek, aki ha elveszik a saját kis világába egyszerűen lehetetlen hozzászólni vagy éppen nem lehet követni miről is beszél. Alkotás közben nem szabad zavarni, mert nagyon kiakad, mint akkor is ha nem hagyják aludni. Perverz és imádja a sexet, de csak is pasikkal. Viszont tud lenni bújós kiscica is, akinek jól esik, ha ölelik és finoman cirógatják.

Élettörténet: Apját soha nem ismerte, amikor édesanyja teherbe esett lelépett. Kezdetben anyukája és nagyszülei nevelték, majd amikor 6 éves lett édesanyja újra házasodott azóta nevelőapjára úgy tekint mintha a vér szerinti apja lenne. Nagyon hamar rájöttek kicsi Minekinek nagyon jó érzéke van a rajzoláshoz, hihetetlen fantáziával van megáldva így már általános iskolás óta fejleszti a képességeit. Időközben született két húga. Mindenkivel jól kijön a családban, de a legközelebb anyukája áll hozzá, aki olyan egyben neki mint egy barát. Neki mondta el először azt is gimisként, hogy a fiúkat szereti. Teljesen elfogadták, ahogyan az se zavarja őket, hogy igen csak extrém kinézete van. Középiskola után nem ment rögtön egyetemre, bár felvették államira, de halasztott egy évet, hogy dolgozhasson és legyen pénze albérletre, igaz a szülei támogatják, de a saját lában akart megállni. Egy év elteltével el is ment tovább tanulni és egy albérletbe költözött, amit egy felsőbb éves srác hirdetett meg, akivel rögtön jóba lettek, ami a mai napig tart. Suliba nem csak barátokra lelt, hanem az igaz szerelem is rátalált. A fiúval gyönyörű kapcsolata alakult ki, de csak több, mint félévig tartott, mivel szerelme egy autóbalesetben elhunyt.

Hobby: Minden, ami szakához köthető, olvasás

Foglalkozás: Egyetemista (Tervezőgrafika), diákmunkák

Extrák: *** Azaminak *** Albérletben lakik, van egy lakótársa, aki fiú, de kizárólag csak barátok *** Uke *** Imádja a lekvárt *** Rajzfüzete mindig nála van *** Szerelmével a kapcsolatukat nyíltan felvállalták, kivéve Minekiről nem tudtak a párja családja, már elszerette volna mondani, de a sors közbeszólt és a fiú meghalt *** Mióta elvesztette a szerelmét, nem találja a helyét ***

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 04. 02.
2013. 07. 24.

Módosítva: 2013. 07. 22. 21:56:26
Módosította: Felicity

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).