Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Laiten Nagezo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 19

Külső leírás: Mint a Sárkánydalnokok mindegyike, Laiten is igazi szépség. A vérvonalánál nem számít a nem, férfi létére is nemesi, finom vonásokkal rendelkezik, amik az ő esetében még őrzik a gyermeki bájt is. Bőre kissé sápatag, de hibátlan és puha, haloványságával kihangsúlyozza haja sötétségét. A fekete tincsek selymesen keretezik csinos pofiját, melyből szinte kivilágít ezüstszín szeme. Tekintete olyan, mint az ezüstös Hold a tiszta éjszakákon, és mindig csillog benne az értelem, és a kíváncsiság. Néha még festékkel is kihangsúlyozzák neki, mondván, így még babonázóbb, de ilyenkor mindig zavarba jön. A korához mérten, átlagmagasságú, de alkatilag nem harcosnak való, törékeny és karcsú. Mégse kell félteni, ha a pusztakezes harcokhoz nem is, az íjászathoz és a mágiához nagyon is ért. Általában egyszerű ruhákat visel, amikben könnyű a mozgás, de ha az uralkodó hívatja magához, cifrábbnál-cifrább öltözékeket húznak rá. Ilyenkor ékszerből is több van rajta, mint az általában viselt két kis fekete fülbevaló. Talán a túlcicomázás az oka, hogy nem szereti az ünnepségeket. Úgy érzi magát a sok fehér csipke, fényes bross és drága bunda alatt, mint egy polcra való porcelánbaba.

Jellem: Nem csak külsőleg elbűvölő jelenség, elég vele pár perc és szavaival, kisugárzásával is megbabonázza környezetét. Megtanulta, hogy kinek a társaságában mihez tartsa magát, és habár igyekszik távol maradni az udvari intrikáktól, tudatában van az ott zajló eseményeknek. Általában szelíd és csöndes, amíg nem érzi szükségét, hogy önmaga vagy más védelmében felemelje a hangját, és kiálljon az igazság mellett. Belé nevelték az engedelmességet az uralkodóval szemben, de nem tudták megfosztani az önálló véleményalkotástól és gondolkodástól. Márpedig Laiten igencsak intelligens, és hatalma ellenére, nem szívesen uralkodik mások felett. Jellemző rá, hogy ha a helyzet megkívánja, átgondoltan és megfontoltan viselkedik, de a hétköznapokban előfordul, hogy előbb jár a szája, mint az egyébként éles esze. Ezzel ritkán kerül bajba, mert kifejezetten nehéz rá hosszú távon haragudni, közvetlen környezete nagyon szereti a kissé naiv kíváncsisággal megáldott fiút. Gyakran tesz fel rossz kérdéseket rossz helyen, így a nemesség tagjai közt akad egy két személy már, akiket kifejezetten irritál, de ez fel se tűnik neki. Kitartó, és alkalomadtán igen makacs. Fiatal kora ellenére nagyon sok mindent tisztábban lát, mint a felnőttek, tanácsaira az esetek többségében vakon lehet számítani.

Élettörténet: Elszegényedett nemesi család egyetlen gyermekeként látta meg a napvilágot, és egészen öt éves koráig boldog gyermekkora volt. Ekkor azonban az apja, balszerencséjére magával vitte a királyi udvarba, és az egyik mágusnak feltűnt milyen jól kijön az egyik fogságba ejtett sárkánygyíkkal. A kisfiú pillanatok alatt lecsillapította a megvadult és rettegő jószágot, csupán halk dudorászással, és jelenlétével. Ekkor jöttek rá, hogy a gyermekben az egyre ritkább Sárkánydalnokok vére csörgedezik, és ez hatalmas erőt jelent az uralkodónak. Laitent elvették a családjától, és onnantól kezdve a király mágusai, kuruzslói – nagyjából mindenki, aki úgy hitte, hogy ért a sárkányokhoz – nevelték. A kisfiúnak eleinte nagyon nehéz dolga volt, teljesen magába fordult, és csak haza akart menni. Végül, ha sokkal jobban nem is találta meg a helyét, elkezdték érdekelni a régi legendák, és a csodálatos sárkányok. Minden velük kapcsolatos történetet meghallgatott, megtanult róluk amit csak lehetett, és a saját erejének is urává vált. Az egyedüli, de igen nagy baj az volt, hogy a személyisége nem a kívánt irányba fejlődött. Minél idősebb lett, annál inkább kételyei akadtak, hogy helyes e fegyverként alkalmazni élőlényeket. Állandó kérdéseivel ezzel kapcsolatban kétségbe ejtette mestereit, akik rettegtek a király haragjától, ha a fülébe jut Laiten engedetlensége. Éppen ezért sokszor kapott kemény büntetést, míg elég idős nem lett ahhoz, hogy ezeket ügyesen elkerülje. Mára többségében engedelmesnek mondható királyával szemben, vagy legalábbis elég eszesnek ahhoz, hogy ne a sárkányokkal kapcsolatos kétségeiről érdeklődjön a közelében.

Hobby: Éneklés, íjászat, olvasás, mágiagyakorlás, kutatás a sárkányokkal kapcsolatban, egyszerűen sétálni az erdőkben, vagy a palota kertjében. Mesék és legendák hallgatása, előadása.

Foglalkozás: Sárkánydalnok, egyszerű dalnok

Extrák: ** Sárkánydalnok, ami azt jelenti, hogy képes teljesen megbabonázni a sárkányokat, és az uralma alá hajtani őket. Mágiája az átlagos állatokra is kihat néha, ráadásul picit képes gyógyítani, és fényt befolyásolni. ** Mivel gyönyörű hangja van, és nagyon sok történetet ismer, ha éppen nem a sárkányokkal kell foglalkoznia, egyszerű dalnokként vesz részt a király estélyein.** Foglalt.

Képinfo: Zero-chanról (http://)

Engedélyezve: 2012. 04. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).