Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucius Cornwell
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Andro

Kor: 28

Külső leírás: Majdnem vállig érő, vörösesbarna, széfútta haj keretezi bársonyos, világos bőrű, férfiasan gyönyörű arcát. Szemei olyan kékek, mint a tenger, azonnal megbabonázva férfit és nőt egyaránt. Orra finom vonású, ajkai csókra termettek. Mindenhol feltűnést kelt, akármerre jár is, hiszen elég nem egy hétköznapi férfi. Termete eléri a 175 centit, alkata kisportolt, szálkásan izmos, de nem egy izomkolosszus. Általában elegáns ruhákat visel, hiszen sokfelé utazik, és tudja, hogy a kellemes megjelenés már fél siker. Ám otthon előszeretettel bújik sima pólóba, rövidnadrágba, vagy melegítőbe, míg túrázáshoz természetesen az elengedhetetlen túraszerelést hordja. Elengedhetetlen kelléke egy vékony keretes, divatos szemüveg.

Jellem: Határozott jellem, aki mindig tudja, hogy mit akar. De ennek ellenére nincs elszállva magától, nem beképzelt, de tisztában van a saját értelmi képességeivel. Bár nem egy barátkozó típus, de nem is durva, vagy barátságtalan másokkal, ha a másik fél nem szolgált rá. Alapvetően segítőkész, jóindulatú, kíváncsi ember, aki mindennek szeret alaposan utánajárni. Nem szereti, ha kihasználják, vagy átvágják, mert attól kezdve nem bízik meg az illetőben. A bizalmát könnyű elnyerni, de elveszíteni is, visszanyerni azonban szinte lehetetlen. Ritkán ad második esélyt bárkinek is.

Élettörténet: Lucius francia anya és brit apa gyermeke, a nevét az anyja választotta számára. Így mindkét kultúrát magáévá tette. Már gyerekként lenyűgözték a régi legendák, a ködös várkastélyok, a lápi lidércekről hallott rémmesék, a tündérek, valamint mindenféle misztikus lény. Ha szüleivel gyerekként vidékre kirándult, de később is, szívesen hallgatta a helyiek történeteit a vidék legendáiról. Később ez vezetett ahhoz, hogy megpróbált történeteket írni, amelyek eleinte elég kezdetlegesek voltak, de nem adta fel. Szülei is bátorították, ami elég furának hangozhat, hiszen sokan úgy vannak vele, hogy az írásból nem lehet megélni. Általános, majd középiskolai tanulmányait is remek eredménnyel zárta, majd Londonban járt egyetemre, ahol irodalmat tanult, azon belül is írónak készült. Első regényét még egyetemista korában, huszonegy évesen publikálta, amely nem aratott túl nagy sikert. De ez nem vette el a kedvét a további irományoktól. Második regénye, amely egy klasszikus fantasy volt, már nagyobb hírnevet kapott, és jelenleg már négy regény büszke alkotója. Írói pályafutása ellenére a szerelmi élete sajnos nem alakult eddig túl fényesen. Ugyan voltak kapcsolatai, de később kiderült, mindenki csak a felfelé ívelő hírnevét akarta kihasználni. Így az összes kapcsolata eddig zátonyra futott. Minden vágya egy igazi társ, aki végre önmagáért szereti, nem azért, mert híres és sikeres író. Ezen kívül szeretne találkozni egyszer egy mágikus lénnyel, mert szent meggyőződése, hogy a tündérek, faunok, lidércek és minden más lény igenis nem a képzelet szüleménye, hanem itt járnak köztünk.

Hobby: olvasás, írás, túrázás, legendák gyűjtése, nézni az alkonyi eget, zenehallgatás, iszogatás a haverokkal, utazás

Foglalkozás: író

Extrák: *** Seme! *** Anyanyelvi szinten beszél angolul és franciául *** Bár már rengeteg helyen járt, de mégis vannak helyek, ahol sosem járt azelőtt *** Nyíltan vállalja a homoszexualitását, de nem csinál belőle nagy ügyet *** Nem vágyik hatalmas hírnévre, neki bőven elég az, amit jelenleg elért *** Gyerekkora óta rövidlátó *** Kedveli a komolyzenét és a régi, klasszikus filmeket *** Jelenleg egyedül él egy lakásban London belvárosában *** Allergiás az uborkára *** Hisz a természetfelettiben, még ha sokan emiatt bolondnak is tartják *** Imád a természetben túrázni, mert sokszor itt támadnak a legjobb ötletei *** Előszeretettel keres fel legendás helyeket, erdőket, kastélyokat, ahol valami furcsa történthetett ***

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2019. 11. 09.
2021. 11. 09.

Módosítva: 2021. 11. 06. 09:46:21
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).