Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jacy Firiel
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 25

Külső leírás: Hiába a komoly szerelői egyenruha, első ránézésre mégis inkább egy nagyranőtt óvodás jut eszébe róla az embernek, mikor a nyelvét kidugva koncentrál nyakig festékesen egy-egy autó felett. Bár a nagyranőtt is túlzás a maga 176 centijével és alig 60 kilójával. Félhosszú szőke haja épp a tinédzser korszakát éli, ezért - mivel ő egy rendes és teljesen normális férfiember, így nem használ csattot, hajpántot mert az buzis - általában sapkákkal tartja kordában. Kedvence egy zöld satyek vörös kereszttel, ami miatt állandóan azzal ugratják, hogy voltaképp egy nagy kommunista, egyébként meg bizonyítottan munkamániás, azaz sztahanov. Szemei középkékek, és igen kifejezőek, hanem látnánk arca mimikáit, akkor is meg tudnánk állapítani, ép mi jár a fejében, olyan könnyedén kiolvasható minden a szemeiből. De még csak erőlködésre sincs szükség, mert az arca épp ugyanilyen árulkodó. Ha nem dolgozik, akkor általában sportosabb ruhákat vesz fel, ha pedig az öccsével megy el valahova szórakozni, akkor kénytelen-kelletlen azt viseli, amit az öcsi aktuálisan ráerőszakol, mert hogy ő nem ért ahhoz, hogy kell rendesen felöltözni egy olyan bárba. Ennek többnyire az a vége, hogy borzasztóan nevetségesen érzi magát, de ezt inkább nem teszi szóvá a testvérének, mert nem szeretné megbántani.

Jellem: Jacy igen barátságos és közvetlen ember, emellett igen egyenes, az a típus, akinek ami a szívén, az a száján, és nem, még véletlenül sem gondolkodik el rajta, hogy talán nem kellett volna. Nem előítéletes, naivnak gondolhatná bárki, de nem ítél sem külső, sem háttér, sem múlt alapján, mindig csak a saját benyomásait elemzi, amikor emberekkel kerül kapcsolatba. Ez talán a családjában uralkodó liberális hangulat miatt alakult így. Igen céltudatos és határozott, ha a munkájáról van szó, és tele van ötletekkel. Ha egy-egy megbízást megkap, madarat lehetne vele fogatni, és addig nem nyugszik, míg a lehető legtöbbet ki nem hozza magából. Emellett igen kényes arra, hogy tartsa a határidőt. Mivel nem kimondottan beteges fajta, és sosem hiányzik, viszont szívesen, széles mosollyal képes elvállalni bármilyen túlórát, társai sztahanovistának címzik, ezzel ugratva a lelkes ifjoncot. Egyenes jelleme azonban sokszor bajba is sodorja, ugyanis bárkinek, még a legnagyobb fejesnek is képes a szemébe mondani, ha a döntését hülyeségnek tartja, illetve bármelyik felettesével közli a műhelyben, ha épp szar, amit csinál. Stílusa néha alpári szintet is megütheti, amiért egyébként, ha az öccse is jelen van, be szokott zsebelni pár barackot, csak úgy miheztartás végett. Nincs igazán vele egykorú barátja, kevesen értik meg ilyen szintű vonzódását az autókhoz és a munkájához, ráadásul sokszor a munkája miatt rá sem érne szocializálódni - talán ezért is rángatja ki néha az öccse, hogy ne menjen el mellette az élet teljesen. Könnyen megtalálja a hangot az emberekkel, akár lyukat is beszélve a hasukba, ennek ellenére ha a magánéletére terelődik a szó, és a másik intimebb légkört kíván teremteni, nagyon meg sem kell erőltetnie magát, hogy Jacyt a totális system error állapotába lökje. Magát nem tartja valami izgalmasnak, hiszen csak a kocsikról, a design-jairól és az öccséről képes beszélni, így mindig kényelmetlenül érzi magát, ha valaki megpróbál megtudni róla valamit, viszont szívesen elhallgat bárkit. Korábbi barátnői szerint egy nagyranőtt óvodás egy rakat machbox között. Haverjai meg általában akkor keresik, ha kölcsön akarnak kérni, vagy valami menőt akarnak a járgányukra, néha-néha illemből elhívják ide-oda, de jobbára nemet mond úgyis, amivel tökéletesen tisztában vannak. Felületes kapcsolataira a legjobb bizonyíték, hogy a családján kívül senki nem tudja még a születésnapjának dátumát sem, ő viszontgondosan számon tartja mindenkiét. Öccse emiatt is mindig lehordja, de ő szeret adni, kapni meg nem igazán, így nem érzi úgy, hogy baj lenne ezzel.

Élettörténet: Teljesen normális családba született, apja egy szállodában alkalmazott, anyja pedig egy ruhaboltban eladó. Van egy öcsikéje, akivel annak ellenére jól megértik egymást, hogy kiderült róla, homoszexuális. Jacy ugyan néha inkább a húgaként kezeli, főleg, ha drága öcsikéje a szerelmi életével és a pasijai farokméretével traktálja. Jó fiúhoz méltón már az óviban is az autókkal töltötte az idejét, bár tény, akkor még a traktorkerékbe volt “szerelmes” az udvaron, és azzal állt a szülei elé, hogy ő bizony egyszer olyan traktorkerék lesz, amikor megnő. Azóta is ezt hallgatja családi összejöveteleken, mert a szülei szeretik fűnek-fának elmesélni. Már iskolába járt, mikor tévézés közben látott egy realityt, amiben meghatározott időre kellett profi szakembereknek nulláról rendbetenni roncs autókat, és teljesen egyedi csodát varázsolni belőlük. Azonnal beleszeretett a műsorba, s elhatározta, ki is próbálja. Hála pár delikvens osztálytársának, szerzett festéksprayt, és nekilátott kidekorálni a családi autót. Mondjuk úgy, hogy ezen korai alkotásával nem sikerült berobbannia a köztudatba, két hónapig volt szobafogságban. Életét azonban ezzel az első szárnypróbálgatással elkötelezte a szakma felé. Hiába volt jó tanuló, szakközépbe ment a szülei által erőltetett gimnázium helyett, s hamar belevetette magát a gyakorlásba is, elszegődve egy szerelőműhelyhez. Természetesen az alapoktól kellett kezdenie, mert nem engedték rögtön a komolyabb darabokhoz. Közben külön rajzórákra járt, hogy kitanulja annak is minden csínját-bínját, és magabiztosan állhasson majd oda, ha fényezésnél kerül sor tudása megcsillogtatására. Közben folyamatosan próbálkozott gyakornokként bejutni nevesebb szakemberekhez. Huszonkét éves volt, mikor végre sikerrel járt, s egy ilyen mester alkalmazta. Odaadóan és szorgalmasan tanult, és itta mestere és a műhelyben levő minden szavát. Mestere ajánlotta be jelenlegi munkahelyére is, ott is a kifejezetten egyedi megrendelésekkel foglalkozó részlegre, ahol végre van lehetősége önállóan is dolgozni egy-egy megrendelésen, igaz még csak 10 teljesen saját tervezésű karosszérián van túl. Álma, hogy egyszer saját műhelyet nyithasson.

Hobby: autók, rajz, valamint szeret karaokézni, de csak az öccsével privátban, meg esetleg ha be van nagyon rúgva

Foglalkozás: karosszérialakatos

Extrák: beceneve: J vagy JC, ez utóbbi egyben a művészneve is.* Öccsével nagyon bensőséges viszonya van, minden ügyéről tud, és az öcsike mindig hozzá fordul, ha valami hülyeséget csinált és ki kellene rángatni onnan. Egyáltalán nem szégyelli őt, és ezt igyekszik minden módon kommunikálni felé, még arra is hajlandó, hogy elkísérje melegbárokba, amiből volt már egy-két igen kellemetlen pillanata is, mikor a drága tesókája egy pasival hetyegve eltűnt, és őt fel akarták szedni páran, mert hogy olyan kis cuki. Szerencsére mindig is “cuki” volt, így megtanult védekezni az ugratásokkal, erőszakoskodásokkal szemben, így bunyóval legrosszabb esetben elintézi az ügyet, de utána mindig leszedni a tíz körméről az öcsikét.* Eddig volt pár futó kapcsolata, de a lányok nem tolerálták igazán izzadtságszagú és néha nyakig festékes megjelenését, sem pedig azt, hogy hanyagolja őket, ha belemerül egy-egy munkába. Igen, ebből kikövetkeztethető, hogy heterónak vallja magát.*Meglepően jól bírja az alkoholt, ennek ellenére elég egy fél pohárka wiskey, és azonnal kifekszik, de csak ez az egy alkoholfajta van rá ilyen hatással, maga sem tudja, miért.* Foglalt.

Képinfo: számomra ismeretlen alkotó (zerochanról) (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 31.

Módosítva: 2012. 03. 31. 00:10:40
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).