Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ookawa Mikomi
Kategória: Hentai
Feltöltő: Akira_chan

Kor: 25

Külső leírás: 175cm magas, impozáns látványt nyújtó, kidolgozott testével mágnesként vonzza, a féri tekinteteket. Alakja nyúlánk és karcsú. Kellően izmos is, hála a kemény edzéseknek, mégis sikerült megtartania nőies külsejét. Ébenfekete haja háta közepéig ér le, és ugyan imádja az érzést, amikor tincsei vállait cirógatják, munkája miatt gyakran kénytelen copfba fogni. Frufruja enyhén tépett, beárnyékolja éjfekete szemeit és keretbe foglalja arcának lágy vonásait, éles kontrasztot alkotva a sápadt, márvány fehér bőrével. Mosolya angyali, és még a legnehezebb helyzetekben is szája szélén bujkál. Jobb felkarján egy fekete, nonfiguratív tetoválás díszeleg, tarkójára pedig a „kard” kanji-ja van felrajzolva. Lapockája felett egy halvány, rózsaszín heg árválkodik, egy kés pengéjének nyoma, ami emlékezteti arra, hogy senkiben nem bízhat meg, még egy bajtársban sem… Öltözködése katonás, egyszerű és laza. Csak kivételes alkalmakkor hajlandó nőies ruhadarabokat magára ölteni, jobb szereti a bakancs-gyakorló nadrág – trikó kombinációt.

Jellem: Makacs és kitartó. Amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Igazi munka mániás egyén, élete nagy részét a katonásdi teszi ki. Általában mosolygós, vicces és megértő, de ha sikerül felbosszantani, akkor elszabadul a pokol. Bosszúálló típus, nem hagyja, hogy büntetlenül megbántsák vagy megalázzák. Utóbbiból már sokszor kijutott neki, hisz nőként nem mindenki becsülte meg a hadseregben. Viszont ez soha nem szegte kedvét, pozitív kisugárzása, kitartása, ereje és a mérhetetlen elkötelezettség munkája iránt, ami benne kavarog előbb-utóbb még a legkritikusabb feljebbvalókat is meggyőzte, megállja a helyét a férfiak között is. Ritkán beszél a családjáról, szinte semmit nem árul el magánéletéről, így próbálja védeni magát az emberi kapcsolatoktól. Egy álarc mögé bújva éli az életét, és nem tud szabadulni az emlékeitől, amik hatására ennyire bizalmatlanná vált még a tulajdon bajtársaival szemben is. Szeretne barátokat, szeretne szeretni, de a benne munkáló félelem elnyomja ezeket az érzéseket, és ugyan soha nem vallaná be senkinek, szörnyen magányos.

Élettörténet: Nagyapja nyugalmazott tábornok, apja ezredesi rangot birtokolt, míg anyja katonai szanitéc volt. Már gyerekként is lenyűgözőnek találta a katonai hivatást, és képes volt órákig hallgatni, nagyapja háborús történeteit. Apja hamar meglátta a lányban rejlő lehetőségeket, és tanítani kezdte. Közelharcot és lövészetet tanított neki, olykor, ha tehette, magával is vitte munkahelyére, és mindig büszkén vezetgette emberei között az ámuló kislányt. Meg volt róla győződve, hogy Mikomi egy nap kiváló tiszt lesz, és igaza is lett, de sajnos már nem érhette meg, hogy lássa is ezt. Feleségével együtt, egy hadgyakorlat során elhunyt, egy félresikerült robbantás miatt. Az árván maradt, alig 10éves gyereket nagyapja fogadta örökbe, és fiának elvesztése után, hallani sem akart arról, hogy unokája is katona legyen. Mikomi azonban nem adta fel, és rengeteg veszekedés után, beiratkozott a katonai középiskolába. Él tanuló, szorgalmas és gyors észjárású emberként, minden iskoláját dicsérettel végezte el, és 25éves korára megszerezte a főhadnagyi rangot. Élt Amerikában, Európában és szinte végig utazta az egész világot, hol kötelességből, hol csak szórakozásból, mert pénze és nagyapja vagyona miatt megengedhette magának. Igazi hercegnőhöz méltó életet is élhetne, ha akarna, de nem érdekli a pénz. Számára elég, ha van áram a lakásban, kaja a hűtőben, és üzemanyag a kocsiban, ettől többre nem is vágyik. Szülei elvesztését sokáig tartott feldolgoznia, és mire kezdett volna újra megbízni a környezetében, egy bevetés során, saját társa szúrta hátba. Az árulást mai napig sem tudta felfogni, és megérteni. Lezárva a múltat, és bezárva a szívét, továbblépett és már csak a halovány heg emlékezteti arra, amit egy életre sikerült megjegyeznie: Az ember a leggyarlóbb faj, és nem szabad megbíznia senkiben.

Hobby: Paintball, lövészet, úszás

Foglalkozás: Hivatásos katona, főhadnagy

Extrák: Egy sisakos kaméleonnal osztja meg lakását, akit rajongásig imád. Imádja az édességet, és kevéske szabadidejét szívesen tölti a konyhában.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 29.
2012. 03. 30.

Módosítva: 2012. 03. 30. 16:18:20
Módosította: Akira_chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).