Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vladimir nagyherceg
Kategória: Hentai
Feltöltő: Meera

Kor: 26

Külső leírás: Széles vállain mindig farkasbőr terül el, melyet saját maga ejtett el egy-egy vadászaton a sztyeppén. Ruházata az udvari protokollnak megfelelő nagyhercegi öltözet, oldalán elmaradhatatlan társa, a kardja lóg. Megjelenése magában hordozza viselkedését: tiszta, rendezett és módfelett fegyelmezett. Járása magabiztos és hosszú, izmos combjai miatt ruganyos és lendületes. Arca markáns és férfias, szürke szemeinek jeges pillantása metsző és rendreutasító, érezni belőle az eleganciát és a felsőbbrendűséget. Mindig egyfajta különleges, vonzó illat lengi körül, ami nem más, mint édeskömény.

Jellem: Nem mondható gonosznak és alattomosnak, de mégis, mindent meg tud szerezni elveit követve, azonban szemmel tartja azokat, akikre hatással lehet cselekedete. Nem gyárt és nem szerez feleslegesen ellenségeket és barátokat, mindent jól megfontolva, okkal tesz, legyen az a kapcsolat erőszakkal vagy papírral kivívott. Mindig saját, illetve az előzőleg felállított szabályok szerint játszik, nem mutat szánalmat, könyörületet, irgalmat. Vannak szabályok azonban, amiket csak csellel tud megszegni, ilyenek a törvények, melyekkel nyíltan nem szívesen áll szembe. Adott szava kötelezi, ezzel lehet a legjobban fogást találni rajta, de ahhoz dörzsöltnek kell lenni, hogy egy ígéretet kihúzzanak belőle. Cselekedetei során tekintettel van a tradíciókra, a hűséget és a rendet tartja mindenek felettinek, de nem foglalkoztatja az emberi szabadság vagy méltóság. Jól érzi magát a felsőbb körökben, kihasználja az ezzel járó előnyöket, magasabbra akar törni, de szívesen vállal szolgálatot is a cár illetve cárné védelmében. Nem hatja meg a mások által véghezvitt hőstett, lepattog róla a hencegés és a bók. Ő csak az illető családfáját, rangját nézi, vallását és ez alapján bírál. Hűvösnek és veszélyesnek tűnik, ami igaz rá, soha nem látták még feldúltnak, talán legközelebbi szolgája nyerhetett betekintést a nagyherceg lángoló tekintetébe.

Élettörténet: Nemesi, arisztokrata réteg elsőszülött fia, akit teljesen leköt a vadászat, katonáskodás és a fegyelem, rend fenntartása. Megbecsült körökben forog, rangján látszódik, hogy a belsőbb udvari életbe is bebocsátást nyert. Eddig ritkán hagyta el a cári fővárost, hadjáratok során lépett külföldi mezőkre, azonban visszahívták a frontról, hogy nagyköveti tisztséget lásson el. A tárgyalások során megérezte a külhoni udvarok gyengeségét és romlottságát, a saját, katonás és fegyelmezett, erős országával szemben. A hölgyek megvesznek titokzatos és megnyerő megjelenésétől, azonban a férfit nem érdeklik az ilyen nők, akik még arra sem képesek, hogy hallgassanak, ha egy férfi beszél. Inasa mindenhová követi, sokan arról suttognak, hogy csak az a fiú tudja csak, mit óhajt az úr és csak ő tudja teljesíteni a nagyherceg minden kívánságát. Vladimirt nem érdeklik az udvari pletykák, nem különösebben fűz véleményt hozzájuk, hadd higgyék csak a bolondok, hogy ők az okosabbak.

Hobby: farkasvadászat, sakk, térképészet

Foglalkozás: nagyherceg

Extrák: Történelmi szerepjátékra.

Képinfo: EveVentrue (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 28.
2012. 06. 03.

Módosítva: 2012. 06. 03. 21:54:14
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).