Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hikaru
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Felicity

Kor: 19

Külső leírás: Átlagos magasságú vékony testalkatú. Szőke kócos tincsei szanaszét állnak, melyet olykor hajpánttal fog hátra. Zöldes – kék tekintete mindig ragyog és csajok olvadoznak ettől szempártól. Kisfiús arca miatt mindig fiatalabbnak nézik. Laza színes ruhákat hord mindig tele van színes karkötőkkel. Fülhallgató mindig van nála és a rajzmappája.

Jellem: Vidám, mosolygós srác, aki egy perce se tud leállni. Imád beszélni és ismerkedni. Mindig valami csínyen tőri a fejét, igazi kis ördögfióka. Sok barátja van egy igazi társasági ember. Rajong a művészetért. Időnként viszont néha olyan mint aki nem is ebben a világban lenne.

Élettörténet: Réges régen az ókori Egyiptomban látta meg a napvilágot először. A fáraó szolgája volt, aki szerelmes volt belé, de Hikaru sosem viszonozta az érzéseit. Tisztelte őt és hű szolgája volt, de ennél többet nem érzett iránta. Megismerkedett egy főnixxel, aki a tűz madara és szerelmesek lettek egymásba. Boldogan éltek, de ez a fáraónak nem tetszett. Hiába tett bármit nem tudta magához csábítani a fiút így bosszút forralt ki ellenük. Elátkozta a szerelmes párt majd megölte Hikarut. Az átok miatt bármelyik korban találkoztak és összejöttek rövidebb – hosszabb időn belül szerelmük tragikus véget ér és Hikaru meghalt. Az átkot csak úgy lehet megszüntetni, ha megtalálják a fáraó medálját és megsemmisítik. Most egy 18 éves hetero egyetemista fiúként éli minden napjait mit sem sejtve milyen sors van neki megírva.

Hobby: rajzolás, zene hallgatás, csínyeket kitervelni és végrehajtani, evés

Foglalkozás: tanuló, diákmunkálat végezz

Extrák: ~ Yoshiko főnixének ~ Nem szokott emlékezni az előző életeire mind addig amíg fel nem tűnik Yoshio a szerelme. Először álmában térnek vissza az emlékei majd már éber állapotban is egyre többször. Mindig a legutóbbi életre emlékszik leginkább a többire haloványan. Első éves egyetemista a Művészeti Egyetemen. Rajztanárnak készül. Egyetem miatt elköltözött otthonról jelenleg albérletben egyedül lakik.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 28.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:30:55
Módosította: Felicity

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).