Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cpl. Aaron Freeman (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 24

Külső leírás: A férfiátlaghoz képest alacsonyabbnak számít, alig múlja felül egy-két centivel a 170-et. Alkatilag sem a legférfiasabb jelenség, izomzata se nem vaskos, se nem feltűnő, csak halványan szálkás. Arca szinte kisfiúsan helyes, vonásai finomak, ajkai kellemesen teltek. Szemöldökének íve szinte művészi, olyan, mintha ki lenne szedve, pedig nem. Szemei egészen mélykékek, a pillantása igéző, még ha nem is szándékosan. Haja természetesen sötét, fekete színű, bőre viszont világos, ráadásul puha és selymes, ami azért elég ritka egy katonánál. Testét több tetoválás is díszíti, bár egyiknek sincs különösebb jelentése, és jobb füle ki van lőve két helyen is. Civilben mindig laza ruhákat hord, egyébként meg mindig egyenruhában van, bár kedvenc napszemüvegétől még szolgálat alatt sem szívesen szabadul meg, ha megteheti, abban vezet.

Jellem: Laza, vicces kedvű és pörgős srác, aki még a rá záporozó golyókra is tud valami idióta hasonlatot, pláne ha tele van tömve gyorsítóval. Na igen, amióta Irakba vezényelték, szinte több gyorsítót eszik, mint rendes kaját. Egyébként tök normális, csak néha „kicsit” túlpörög. Beszédes és barátságos, bár úgy igazán nem sok embert fogad a bizalmába. Bárkivel elbeszélget, de mélyebb beszélgetés kevesekkel bonyolódik. Elhivatott katona, számára a parancs a parancs, egyetlen dolgot nem bír: az emberi hülyeséget. Így hát plafonra mászik, ha alkalmatlan elöljárót sóznak rájuk, sokszor előfordult már, hogy szívesen beleeresztett volna egy sorozatot a parancsnokába.

Élettörténet: Átlagos család, átlagos gyermekkor. Szerető, de túlzottan elfoglalt szülők, egy báty és egy húg, utált iskola... Nagyjából ezzel írható körül az élete első fele. Elég apátlanul nőtt föl, apu ugyanis tengerészgyalogos volt, aki egészen az ezredesi rangig vitte, miközben járta a különböző országokat az USA katonai erőinek nevében. Igen, keveset volt otthon... Aztán egyszer végleg hazajött. Koporsóban. Egy iraki misszió alkalmával a járművük aknára futott, ez pedig végzett minden bent ülővel. Bár soha nem volt mély kapcsolata az apjával, mélyen gyászolta, tisztelte azért, hogy a hazáért halt meg. Talán ez volt az ösztönzés számára, hogy ha már amúgy sem tudta eldönteni, mit is akar kezdeni az életével, miért ne jelentkezzen katonának? Hát jelentkezett is. Strammként állta a kiképzés viszontagságait, de nem fékezett le a tengerészgyalogos címnél, ő bizony felderítő akart lenni. Hajszálon múlt, de elvégezte a felderítői képzést is, onnan pedig már nem is volt megállás. Alig kapta meg felderítői címét, már jelentkezett is az első külszolgálatra, így hát kivezényelték Irakba, azóta ott tartózkodik.

Hobby: -

Foglalkozás: felderítő tengerészgyalogos, tizedes

Extrák: Generation Kill játékba. *** A misszió alatt ő az egyik őrmester sofőrje. *** Alkalmi dohányos, bár kicsit szélsőséges. Van, hogy majd’ megdöglik egy szálért, de olyan is előfordul, hogy idegbajt kap a cigiszagtól.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).