Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leon Volner
Kategória: Yaoi
Feltöltő: oosakinana

Kor: 19

Külső leírás: Eredetileg barna haja van, de mivel túlságosan is apjára hasonított, így festeti a haját. Munkájának köszönhetően kidolgozott felsőteste van, amit nem szokott véka alá rejteni. Férfias arcvonása láttán szinte mindenki elalél mellette, amit olykor még élvezni is szokott. Fülében lévő fülbevalót szülei halálának évfordulóján lövette és ezzel is próbál tisztelegni nekik. A fejpánt már bele ivódott a mindennapi viseletébe, mert úgy végi ezzel növeli az imázsát.

Jellem: Nagyon kötelességtudó, határozott és fegyelmezett jellem. Mióta neki kell gondoskodnia a testvéréről is mindent meg tesz érte. Bevezetett egy napi rendet, amit mindig betart, még ha esetleg nagyon fáradt is. Amit ki tűz maga elé célt, azt minden körülmények között teljesítni, de ez leginkább az éjszakai versenyzéseknél látszódik meg. Ám ha egyszer valaki felidegesítik, akkor ki tud kelni önmagából. Nehezen lehet kihozni a sodrából. Birka türelme van, addig, amíg valaki a családját a szájára nem veszi, vagy arról kezdik el ócsárolni, hogy semmit nem tud az élettől, meg hogy ő anya pici fiacskája. Párkapcsolata már volt szerencsére mind a két nemmel, így biztosra tudja, hogy számára, csak a férfiak jönnek be. Nagyon romantikus alkat, főleg a történtek óta. Szereti kimutatni a társának, hogy mennyire fontos neki és hogy mennyit is ér. Ha nem mutat semmit, csak közömbösséget, akkor az illető félhet, mert rövid időn belül kívül fogja találni a szűrét az ajtón.

Élettörténet: Átlagos családban nőtt fel. Édesapja egy vállalatnál dolgozott, mint sofőr. Édesanyja, meg a közeli boltban volt eladó. Van egy kisöccse, aki 15 évvel fiatalabb tőle. Nagyon szeretik egymást és Leon mindent meg tesz az öccse érdekében. Egy éve viszont súlyos tragédia érte őket. Szüleik egy bankrablás áldozatai lettek. Leon nagyon magába zuhant, de nem mutatta senkinek, főleg meg nem a testvérének, akinek szüksége volt rá. Mivel már nagykorú volt ő lett az öccse gyámja. Elvégezte az iskolát, de mellette dolgozott, hogy eltudja tartani magukat. A nagy szülők segíteni szerettek volna neki, de nem engedte. Mindent egyedül akart megoldani és sikerült is neki. Ritkán alszik a nagyszülőknél a testvére. Leginkább együtt szoktak elaludni, de mióta versenyzik, mindig kilopózik és hajnalban tér csak haza. Ezzel is pénzt keres. A baleset óta nem volt egy komoly kapcsolata sem és senki nem tudja, hogy valójában mennyire is szüksége lenne valakire, főleg, mert még soha senkinek nem tudta elmondani valójában mit is érez a történtekkel kapcsolatban, vagy hogyan éli meg, hogy ilyen hamar fel kellett nőnie és átvenni egy nagyon fontos apa szerepet. Nem sok esélyt lát arra, hogy valakit meg fog tudni hódítani, hiszen elég nagy trauma érte amit azóta sem tudott feldolgozni.

Hobby: Szex, Flört, úszás

Foglalkozás: Nappal egy boltban dolgozik rakodóként, este meg illegális motor, illetve Autóversenyeken vesz részt.

Extrák: Akkor szokott elmenni bulizni, ha a nagyszülők rátudják venni, hogy menjen és kapcsolódjon ki. ~ rémálmai szoktak lenni. ~ Ha máshoz is megy szexelni, hajnalban mindig haza megy, hogy a testvére mellette keljen fel és biztonságban érezze magát. ~ foglalt.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 19.

Módosítva: 2012. 03. 19. 20:29:24
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).