Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kai
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 21

Külső leírás: 170 centi körüli karcsú, izmos fiú. Ébenfekete haja a válláig leér, de mindig szanaszét áll, megzabolázhatatlan. Tekintete is egészen furcsa: szemei kék színűek, de az egyik egy árnyalattal sötétebb, mint a másik. Ez a legtöbb embert egészen megbűvöli. Pillantásának ereje hatalmas, olyan, mintha a lelked legmélyéig látna... Arca egészen finom és bájos, de egyáltalán nem lányos. Kai igyekszik mindig elegánsan öltözni, általában inget visel, szövetnadrágot és zakót. És vörös nyakkendőt, de azt mindig. Általában kedvenc zöld oldaltáskáját hordja magánál, amelyben mindig ott lapul néhány ceruza meg egy rajztömb. Az oldaltáskán egy egészen bizarr plüssfigura lóg: egy maci, test nélkül, aminek az egyik szeme hiányzik. Egyetlen tetoválás látható a testén, amit szinte senkinek nem mutat meg: 17 éves korában maga rajzolta majd tetováltatta magára. A mellkasán, egy tenyérnyi helyen mintha fel lenne tépve a bőre és az izmai, a bordák eltörve, az erek pedig ernyedten lógnak. Csak a szív hiányzik. Hátborzongató tetoválás, mégis mesteri munka... tökéletesen élethű.

Jellem: Kai őrült. Ő egy igazi szociopata. Az arcán mindig kedves műmosoly játszik, felületes báj csupán, melyet felhasznál a céljai érdekében. Teljes mértékben hiányzik belőle a megbánás és a szégyenérzet, egy cseppnyi szánalmat sem érez áldozatai iránt. Szándékosan, élvezettel szegi meg az erkölcsi normákat. Soha, semmi miatt nem idegeskedik, nyugalommal tekint a jövőre, bármit hozzon is az. Szinte sosem lehet tudni, mikor mond igazat és mikor hazudik. Megbízhatatlan és felületes. Viszont rendkívül okos. Egyszóval minden adott, ami egy tökéletes szociopatához kell. Semmibe veszi az emberi életet, saját kénye-kedve szerint gyilkol. És mindennél jobban élvezi. A legkülönfélébb módokon öli és kínozza meg az áldozatait, majd haláluk után lerajzolja őket. Rettentően érdekli az anatómia, az emberi test működése és felépítése. Legtöbbször ezt jeleníti meg művein, lélegzetelállító pontossággal. Tudja magáról, hogy őrült, viszont semmi kedve nincs hátralévő életét egy mocskos diliházban töltenie. Előszeretettel játszik a rendőrökkel. A zsaruk a "Művész" nevet adták neki, mert művészien rendezi el a hullákat, és néha még a képek másolatait is a helyszínen hagyja. Végtelen örömmel tölti el, ha a rendőrök a nyakában lihegnek. Az izgalom élteti, hogy bármikor elkaphatják. Viszont senki nem tud a kilétéről. Nappal egy mosolygós, halk szavú, kissé talán furcsa srácnak tűnhet, éjjel viszont igazi őrült sorozatgyilkossá válik.

Élettörténet: Becsúszott baleset volt a szülei életében. Az anyja mániákus depresszióban szenvedett a szülés után, az apja pedig alkoholista lett, senki sem szerette. Aztán egy este a szülei veszekedésbe kezdtek. Az anyja ezt mondta a férjének: "Vagy a kis szaros megy, vagy én! Válassz!" Kai végighallgatta a veszekedést és elhatározásra jutott. Az anyjának bevitt egy doboz Xanaxot, a nő pedig csak úgy tömte magába. Az apja sörébe is beledobott pár szemet, a férfi pedig nem gyanakodott, megitta. Mindketten elkábultak. Aztán miután az anyja szépen lassan álomba sírta magát, a kis Kai bement hozzá és egyszerűen megfojtotta a kispárnájával. Aztán fogta az apja fegyverét, megtöltötte és fejbe lőtte az alkoholtól kábult férfit. A fegyvert a kezébe tette. Senki nem gyanakodott egy kisgyerekre... senki... A nagymamája vette gyámságba. Szépen lassan az őrületbe kergette az öreg hölgyet. Ahogy a fiú idősödött, úgy lett egyre kezelhetetlenebb. Állatokat kínzott, aztán... egyik nap összeveszett az egyik osztálytársával. Közölte vele, hogy rendezzék le az ügyet délután, a város széli erdőben. De Kai egy fejszével várta a fiút... Onnantól elszabadult a pokol. Mikor betöltötte a 18-at, a nagymamáját bedugta egy intézetbe, mert az öreg hölgy egyszerűen bedilizett a félelemtől, ő pedig folytatta tovább a garázdálkodást. Embereket gyilkolt... egyre többet és többet... És a mai napig senki sem gyanakszik...

Hobby: Festés, rajzolás.

Foglalkozás: Tanuló a Művészeti Egyetemen, áldozatainak pénzéből él meg.

Extrák: --- uke --- még az ujjlenyomatait is lemaradta a kezéről, nehogy ezúton kapják el --- mindenhol más álnevet használ, szinte lehetetlen kinyomozni, ki is ő valójában --- családjából csak nagymamája él, de az öreg hölgy teljesen becsavarodott ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 26.
2018. 08. 05.

Módosítva: 2018. 08. 05. 20:39:41
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).