Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tony Markson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 21

Külső leírás: Igazi kis csonti figurának tűnik, akit erősebben megmarkolva ketté lehet roppantani, hollott a géneknek hála, és nulla sport mellett is igen jó teste van, amit ki is szeret hangsúlyozni a ruháival. Ritkán látni őt a házán kívül melegítőben vagy pólóban, többnyire úgy néz ki, mint egy fiatal üzletember, aki egy estélyről lógott meg. Nem áraszt tesztoszteront magából, nem is nézni ki belőle, hogy hol dolgozik. Nem egy hangulatember, hiszen legtöbbször ugyan az az arckifejezés ül rajta. Csókos kis ajkak, és pisze orra mellett a mogyorószín szemek a legrabulejtőbbek, ám a lélektükröcskéket mindig szemüveg mögé kell rejtenie. Haja édesen tépett, és a tarkóját simogatja, az embernek szinte kedve támad orrával félresimítani a tincseket, és rácsókolni a puha, és hibátlan bőrre. Szinte mindig finom orgona illat lengi körbe, de csak azok érzik, akik elég közel állnak hozzá.

Jellem: Olyan, mint egy kölyökmacska. Mindenre kíváncsi, és mindenbe beleüti az orrát. Emberekkel való kommunikációja elég sajátos, mivel a gépek világában él, így olykor tudtán kívül bánt meg másokat, még ha nem is ez volt a szándéka. Ami a szívén, az a száján. Nem harsány, nem is csapongó, ámbár kissé szétszórt tud lenni. A munkáját igen komolyan veszi, ám nem tervezi, hogy örökre leragad egy szakmánál. Rettentő tudása olykor kicsöppen, és bár nem dicsekvős fajta, mégis a túlcsordult pohárnak valahol ki kell folynia. Általában az emberek, akikkel találkozik, fél perccel később már nem emlékeznek rá, amolyan tucatfigura számukra. Igen cseles is tud lenni, ha válaszokat akar, és az orrát is sokszor oda dugja, ahová nem kellene. Talpraesett, és nem pánikol húzós helyzetekben, barátaiért gondolkodás nélkül ugrik tűzbe, hogy aztán hetekig a sokkot heverje ki. Nem szereti sajnáltatni magát, és szeret egyedül lenni, legalábbis tömegfóbiája van. Igényli, hogy törődjenek vele, és a maga módján szereti, ha a picike egóját legyezgetik, - amit olykor elefántnak láttat.

Élettörténet: Egy nagy családba született, legkisebb gyerekként, mégsem kényeztették el, ami azt illeti, nem is foglalkoztak vele annyit, mint a sztereotípiák mesélik. Valahogy mindig egyedül maradt a nagy család ellenére is, csak néha jutott eszükbe, hiszen túl hamar jött a nővére után, aki midig is beteges volt, ő meg csendes volt, és ellétezett magának a szobában. A számítógépek mindig is vonzották, igen jól is bánik velük, már a gimiben úgy ismerte a rendszereket, és a kiskapukat, mint a saját szobáját. Amikor egyetemre került, persze informatikaira, akkor felkérték őt páran, hogy segítsen nekik a bloggal, rendszerrel, bűnüldözéssel. Szinte mindenütt ott a kicsi mancsa a világhálón, nem ismer lehetetlent, az információszerzés igen könnyen megy neki. Mégsem tudja eldönteni, hogy mi lesz ha nagy lesz. Egyszerre már két szakot végez, több helyen dolgozik, és a saját lábán áll már évek óta. Magányos, így szeret néha a csoporttársaival lemenni bulizni, ám egyetlen igaz társa Mr Bullshit, a fekete macska, aki lakása fekete bútorai közé szeret elbújni, és imádja, ha Tony kergeti. Többnyire Bullnak hívja őt. Nem támaszkodik senkire, saját fegyvere is van, amivel majdnem tökéletesen lő, mert kissé paranoiás tud lenni. Nem egy bejárónő, idejét a munkák és a suli foglalják le, és néha a lakása mintha bomba robbant volna, de úgysem jár hozzá senki.

Hobby: programozás, szaglászás

Foglalkozás: Tanuló, részmunkaidős kisegítő

Extrák: A számítógépek minden formája a kisujjában van, a legújabb herkentyűket mindig úgy vadássza le, ahogy a vadmacska a vacsoráját. A lakása tele van kütyükkel ~ Egyszer feküdt le egy lánnyal, de utána soha többet. Beállítottságával tisztában van, de se ideje, se jelöltje nincs, fogalma sincs, hogy hogy csinálják a melegek az ilyesmit ~ Családja szétszóródott, anyja meghalt a születő húgával együtt húsz éve, a testvéreivel is csak elvétve találkozik, nem nagyon tartják a kapcsolatot ~ Szereti a növényeket, de kiszáradnak nála, az állatok elpusztulnak, csak Mr Bull élte még túl rejtélyes módon nála, és rettentően ragaszkodik is hozzá. ~ Mindenki Marknak hívja, azt hiszik, ez a keresztvene, ő pedig nem javítja ki őket. Kevesen tudják, hogy ő Tony, vagy azt hiszik, ez a második neve.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 16.
2015. 07. 19.

Módosítva: 2015. 07. 19. 10:42:52
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).