Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ling Yao
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: henne-chan

Kor: 18

Külső leírás: Sok női szem fordul felé az utcán ha meglátják hisz nem csoda mert megjelenése is mutatja nemesi valóját. Hosszú fekete derékig érő haját gyakran gumizza de néhány tincs gyöngyház színű szemeibe hullik. Közepes termetű mégsem rejti olcsó ruházat alá magát. izmos mellkasára is csak egy szépen hímzett sárga kabátkát terít. Fehér halásznadrágját egy selyem kendővel rögzíti magához. Kapzsiként fekete ballon kabátot is visel.

Jellem: Ling nagyra vágyó személyiség eszébe sem jut a kicsivel beérni. A cél szentesíti az eszközt alapon gondolkozik, és nem riad attól sem vissza, hogy magát feláldozza azért. Ugyanakkor a barátságot és hűséget el lehet tőle várni amit így vagy akár huzakodva is de betartja.

Élettörténet: Ling a Xing Birodalom egyik hercege, a probléma, hogy van többi is rajta kívül ő pedig mindenáron császár akar lenni. Ezért fejébe vette, hogy felkutatja a halhatatlanságot és ennek segítségével kerül majd a trónra. Terve nem teljesen úgy alakult ahogy szerette volna és a kavarodások alatt, testébe került "Kapzsi" a humunculus. Kinek ugyan halhatatlan teste van, de lelke az nincs, mert ahogy a neve is mutatja ő csak kapzsi. Még társaival sem hajlandó közösködni, sőt egyikükre rá is támad, de kapzsi személyisége nem tud Ling fölé kerekedni, sőt a végén még segít is neki és feláldozza magát Lingért.

Hobby: kutatás a halhatatlanság felé

Foglalkozás: herceg

Extrák: Humuculus ő a második Kapzsi és képessége, hogy testére áthatolhatatlan páncélt tud létre hozni. Plusz kardforgató.

Képinfo: animében lévő jelenet (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).