Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hanatori
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: nem tudni

Külső leírás: Magas, és vékony démon, akit szomorú, kék szemei, és bájos arca miatt legtöbb társa hamar letámadna. Zöld tincsei, amik ereje használatakor éles fénnyel kezdenek el ragyogni is egy kis megrontani való angyalkához teszik hasonlóvá. Sokszor egyhangú, szürke ruhákat hord, pedig ha akarna, akkor öltözhetne színesebben, ruhatára házához hasonlóan hatalmas.

Jellem: Szereti, ha az van, amit ő akar, általában ezért tenni is szokott. Először csak finom célzásokkal, aztán ha ezzel nem éri el céljait, erőszakhoz is folyamodik. Ereje elég hatalmas ahhoz, hogy akárhol a szolgálatában legyen. Ráadásul van annyira hatásos, hogy az, akit egyszer elpáholt azért, mert meg akarta őt erőszakolni többször ne próbálkozzon. Pasi téren elég válogatós, ritkán szeret meg valakit annyira, hogy tartós ideig legyen kapcsolatban vele, pedig egyedül él, sokszor nagyon magányos, depressziós.

Élettörténet: Szülei lemondtak róla, nem is akarták, hogy tudomást szerezzen démoni tulajdonságairól, azonban már elég fiatalon, 16 évesen meg akarták ölni. Ereje ekkor ébredt fel, támadójával azonnal végzett. Aztán... Amint megtanulta teljesen használni, démoni családját is felkereste. Az volt szülei, és testvérei utolsó napja, jogosan akarták azt, hogy ne tudjon soha arról, mire is képes valójában.

Hobby: Szívesen kóborol az alvilágban, de a halandók világában is.

Foglalkozás: nincs

Extrák: Szülei elég gazdagok voltak, úgyhogy az ő pénzükből él. Pontosabban az ő pénzük éli fel. ;Támadásakor kék rózsák hoz létre az erejéből, amiket az ellenfele elé dob. A virágos fogadtatástól persze ellenfelei röhögnek addig, amíg a növény el nem tűnik, mérgező, vagy épp bénító gázzal körbevonva azokat, akiket Hanatori bántani akar.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).