Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yuuta
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos magasságú vékony testalkatú. Haját nem divatból hordja így, ezzel takarja sérült szemét. Fekete hajának pár tincsét szürkésre szokta festeni. Rikító zöld tekintete megtört és magányos. Egyik füle tele van lőve fülbevalókkal, valamint az orrába, ajkába is található piercing. Sötét ruhákat hord.

Jellem: Egy boldog, vidám fiú volt sok baráttal egészen, amíg meg nem halt az édesapja. Nagyon megviselte az eset és még barátai se tudtak segíteni, mivel elköltöztek. A helyzet sokkal rosszabb lett, amikor édesanyja zaklatni kezdte. Magába zuhant és összetört. Már azt se tudja, hogy kell igazán szívből mosolyogni. Az új iskolájában senkivel nem beszélget pár szón kívül, mert fél bárkit is közel engedni magához ne hogy megtudják, hogy mi zajlik az otthonába. A lányokat meg főleg kerüli. A suliban úgy vannak vele, hogy ő olyan magányos fiú, aki el van a saját világába, pedig ez nem így van, hiszen a lelke segítségért kiállt, de ezt senki nem vette eddig észre.

Élettörténet: Teljesen normális, boldog élete volt egészen addig a végzetes napig, amíg 16 évesen édesapjával autóbalesetet szenvedett, aki meghalt Yuutának pedig a jobb szeme sérült így arra alig lát és egy nagy heg is lett a szemén keresztül. Édesanyja nagyon kikészült. Nem bírta feldolgozni a férje halálát. Fiát hibáztatta, hogy ő tehet róla, hiszen őt vitte edzésre és ezt el is hitte. Más rokonnal nem igen tartották a kapcsolatot így ketten maradtak. Mikor Yuuta kikerült a kórházból elköltöztek egy másik városba. Nem csak apja halálát kellett feldolgoznia, hanem még el kellett viselnie azt, hogy anyja támadja, de az igazi borzalmak csak pár hónappal később kezdődtek. Anyja a fiában már halott férjét kezdte el látni. Egyik éjszaka bement hozzá és arra kényszerítette, hogy feküdjön le vele, és legalább ezzel pótolja az apját. Ő megtette és ezek után ez szinte mindennapossá vált. Ráadásul még szűz volt. Ez volt az utolsó pont és teljesen magába zuhant. Ettől függetlenül szereti az anyját, de mindent megtesz, hogy vége legyen ennek az őrültnek, de egyedül ehhez kevés.

Hobby: olvasás, rajzolás, esőben sétálni

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Jobb szemére a sérülés miatt gyengén lát.

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 08.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:20:09
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).