Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Victor Dawson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 22

Külső leírás: Rövid tépetett fazonú vörösesbarna haja van, ami mindig kócosan áll, de nem zavarja, csak ha a szemébe lóg a frufruja. Szemei csokoládébarna színben pompáznak, amiből csak úgy árad a melegség. 180 körüli a magassága, teste kellően izmos, amit csakis a géneknek köszönhet. Szereti a színes és kényelmes ruhákat, így pólókat, ingeket és sima farmer nadrágokat visel.

Jellem: Tudja magáról, hogy jól néz ki és ugyan nem szállt a fejébe, de nagyon magabiztos ez által. Így bárhol megállná a helyét, igazi vezéregyéniség csak nem foglalkozik vele. Szókimondó, nem kicsit. Az se zavarja, ha bántó amit mond, sőt mosollyal az arcán közli a mondandóját. Annyira nagy türelemmel van megáldva, hogy az már hanyagság, amit ő művel. Nem kötődik másokhoz, így bárkit ott hagyna egy szó nélkül, ha ráun. Ha meg mégis vannak érzelmei azokat nem hangoztatja.

Élettörténet: Egy szegény családba született, mint másodszülött. És ugyan meglepetés volt az érkezése, mivel jó pár hónapig nem derült ki, hogy két baba várható, de a szülők szeretettel vártál mind a kettejüket. Persze anyagilag már nem álltak így olyan jól és ezért is ment hamar vissza dolgozni az anyuka és vállalt túlórát az apa. Így a fiúkat kénytelenek voltak egy nagybácsira bízni őket, míg ők dolgoztak. Persze eleinte nem volt gond, de a fiúk kezdtek egyre inkább bezárkózni és ugyan kérték a szülőket, hogy ne keljen többet a nagybácsihoz menniük, de nem tudták hova tenni őket, így továbbra is ő felügyelt rájuk. Csak a srácok hetedik életévükben kezdtek gyanakodni, így tettek a nagybácsinál egy váratlan látogatást, de nem voltak felkészülve arra, amit ott láttak. A bácsi épp egy orgiát tartott, ahol az ikrek voltak az élő közönség. A nagybácsi innentől persze már nem vigyázhatott a gyerekekre, de ekkor már késő volt. Mind a két fiúra nagy hatással volt az eddig látottak, de más-más irányba indultak. A bátyja mondhatni szent életet élt, míg Victor megtanulta, hogy senkiben sem lehet igazán megbízni.

Hobby: festés, dobolás, bulizás

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Seme ~ Szobafestőként dolgozik, de bármilyen munkát elvállal, ami festéssel kapcsolatos. Valamint egy bandában dobosként játszik. ~ Nem dohányzik, inkább iszik, de azt nagyon.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 03. 07.
2014. 08. 16.

Módosítva: 2014. 08. 15. 22:31:18
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).