Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mizuno Yoru
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Akira_chan

Kor: 26

Külső leírás: 180cm magas, sportos, izmos alkatú. Vállig érő, tépett fekete haj keretezi arcának finom vonásait, és sápadt bőre kiemeli aranybarna szemeinek csillogását. Érzéki ajkain ritka vendég az őszinte mosoly, jobbára csak gúnyosan elhúzza száját, ha valami tetszik, illetve nem tetszik neki. Kényes a külsejére, igyekszik mindig ápolt és jól öltözött lenni. Munka közben főként öltönyt visel, de szabad idejében nem veti meg a farmer-póló kombinációt sem. Ha pedig kedvenc időtöltésének hódol, hagyományos japán viseletet ölt magára. Lapockájától a jobb felkarján át, egészen mellkasáig, egy fekete sárkánytetoválás húzódik, mely tátott szájjal, vöröslő szemekkel és kieresztett karmokkal teszi félelmetessé tulajdonosa megjelenését.

Jellem: Határozott, lojális és keménykezű vezető. Problémamegoldó képességének hála, képes talpon maradni az üzleti világban, és a pénzhez való érzéke, mára nélkülözhetetlenné tette alvilági körökben. Megbízhatósága miatt kiérdemelte az Ojabun feltétlen bizalmát is, és amúgy is hatalmas egója ettől csak még nagyobb lett. Ha nem dolgozik, vagy üzletel, azonban ő is szeret csak egyszerű ember lenni. Nem zsugori, de nem is szórja a pénzt. Viszont ha valami megtetszik neki, azt meg is szerzi. Pénzzel, erővel, és ritkább esetben szép szóval. Humorát, akár csak mosolyát, kevesen tudják, hogy létezik.

Élettörténet: Az utca nevelte jobbára, mert szülei, a válás után nem igazán törődtek se vele, se húgával. Néhány ismerőse révén került kapcsolatba az alvilággal, és hamar nevet szerzett magának. Elhagyta a szülői házat, és vissza sem nézett. Egyedül testvérével tartotta a kapcsolatot, de, amikor húga, az egyetlen ember, akit őszintén szeretett, egy autóbalesetben elhunyt, teljesen magára maradt. Nehezen tudta feldolgozni a veszteséget, és egyre zárkózottabbá és hidegebbé vált az emberekkel szemben. Életét teljes egészében a munkának szentelte, és nem sokáig kellett várnia, néhány röpke év alatt elérte, amit mások egész életükben csak remélnek. Pénzt, vagyont és tiszteletet, de öröme mégsem lehetett teljes.

Hobby: sakkozás, olvasás és harcművészet

Foglalkozás: Üzletember, pénzmosás a maffiának

Extrák: *** Uni karakter *** A látszat ellenére kedves is tud lenni, és jó a humora. ***

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 03. 05.
2012. 08. 29.

Módosítva: 2012. 08. 28. 20:12:41
Módosította: Akira_chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).